nemtudja vki, h hol kell állítani ablaktörlő késleltetést? az a problémám,h mikor spriccelem a vizet az ablakra, előbb elindul a törlő, mint a vízsugár.
Én is keresem egy ideje, de felénk is az angol bontott vekik a bontósok kedvence, ezért nincs szerencsém. Én tavaly év elején vettem egy 2000.-évjáratú 2000 cm3-is diesel, s.kék sedam vekit. Igaz! kb + 200 000 Ft ban van, hogy ma már csupán a műszerfal plexi az ami még esztétikailag cserére szorul. Akár motorikusan, vagy a futóművileg kifogástalan. Előtte egy Golf III.-asom volt, ami újkora óta engem szolgált, és amit 13 évig használtam különösebb ráfordítás nélkül. Összehasonlítva elmondhatom, hogy a veki egy klasszissal kényelmesebb, nagyobb, stabilabb, és a fogyasztása is kedvezőbb. Minden vekisnek azt tudom mondani, hogy ez a típus hálás tud lenni, ha kicsit kényeztetjük.
Ilyen kárpittal kéne,mint ami AstraÖcsi képein látszik!
Öcsi!
Angol ülések játszhatnak kontinentális autóban? Pl a szétfingott vezetőülés (nem veciére gondolok,hiszen feltételezem,h nem szart akar elsózni,hanem a sajátomra) helyett betehetnék egy megkímélt "anyósülést"? Esetleh vihető külön csak az,ha a fenti kérdésekre igen a válasz? Ára?Hol van?
ami nekem van kézikönyv abba 15ezret ír olajcsere intervallumra. de nem is ez a lényeg. ha a hidrotőkék vannak oda az mennyire súlyos, illetve mennyibe kóstálhat cseréjük?
igen, igen én is gondoltam erre, vinni is fogom nemsokára olajcserére. egyébkén körülbelül 9500 km-el ezelőtt volt az utolsó. elvileg ugye 15 a csereperiódus de inkább meglesz 10ezer körül.
Ajtó nélkül adják általában,csak ha az üléshez kell akkor nem mindenki bontja meg a szettet,de szerintem megoldható lesz-majd este beírom neked,hogy mennyi lenne.....
lehet butaságot fogok kérdezni, de ez a kis valami mire való?
jah és még egy kérdés: mostanság mikor korán reggel hidegben elindítom az autót fura, elég éles koppanás szerű hangot hallok rövid ideig ez körülbelül abban az 1-2 másodpercben hallatszik ameddig nem alszik ki az olajnyomás ellenőrző lámpa. ha az kialszik már teljesen normálisan jár a motor. 1.6 16v