Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1346
Hat bontoban kene utanezni eloszor, szerintem nem akarod tudni, hogy mennyibe kerul egy gyari :)) En se tudom, csak sejtem, hogy mennyi lehet, ha egy '88-as 626-hoz egy ajtokilincs 30ezer... :)
Előzmény: SzaboZE (1345)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1345
Pigmy: nem mondasz hülyeséget! :))) Összeraktam a tükröt, 1 órát forrasztgattam a műanyagot, de legalább ronda és egyben van a fele ami megmaradt. Panorámatükör mivel lehet most látni benne a mellettem haladót és a felettem közlekedő repülőgépeket egyaránt! :) Mennyi lehet egy elektrony tükör? Szerintetek lehet külön házat rendelni? Csak a ház tört szét meg a tükörüveg. A motorok működnek, a mechanika sértetlen.

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1344
Szolni kene a Mazdanak, hogy fejlessze mar ki a padlofekre behuzodo tukroket :))
Előzmény: SzaboZE (1342)
Koriel Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1343
Hali!

Boldog ünnepeket mindenkinek!
Neked meg SzaboZE egy tükröt is kívánok :( !

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1342
Sziasztok!

Rossz hír, a bal tükrömet eltörtem :( Én voltam a hunyó, najó azért egy másik autós emberkedése besegített :(, senki és semmi nem sérült meg, csak 3 centivel kisebb volt a rés ahová becsusszantam jobb híján. Csúszott az út. 3 sávos út belsőjéből akartam kisorolni mivel megállt a sor előttem, mire a külsőből is besoroltak mellém már félig. Maradt a satu, plusz imádkozás hogy elférjen. Nem fért el a tükröm :((( Szóval sürgősen keresek baloldali elektromos tükröt!!!(94-8 közti 323F)

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1341
Hali Mazdasok! :-)

Hat igen, en mar szabin, internet meg hol van, hol nincs... :-|

Kicsereltek a csapagyat: 55e Ft volt a kit, plusz meg beleugrott egy (vagy ketto) valami masik csapagy is, arra mar nem emlexem... ;-) Szoval, a hang megszunt, a valto mint a vaj... Hja, es a masik csapagynak koszonhetoen megszunt az a kopogo hang, amirol mar regebben beszeltunk. :-)
Kodlampak is bekotve - kiraaaaly!!

SzaboZE: Amint arra fele jarok, felhivlak es megsasoljuk egymas bringajat... Erdekelne egy-ket dolog... :-)

Amugy:
Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok minden kedves forum latogatonak...! :-)

GangstaBoy

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1340
Hatalmas árleszállítás van akkor ott, mert én 25-ről hallottam! :) Egy havernak kellene 96-os F-re, de egy darab! :) Mondtam neki hogy bölcsebb lesz garniturában gondolkozni! Ha télleg van eladó szólok neki.

SzaboZE

Előzmény: Musty (1339)
Musty Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1339
SzaboZe:csak 1 et vegyel kapsz 3at Karacsonyra tolem.:-)
amugy itt Szegeden 16e dbja.
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.21 0 0 1338
Boldog Karit én is mindenkinek!

Som-som: kiváncsiságból, mennyi nálatok az R13-as F-re való disztárcsa? Nagyon horror összegről hallottam.

SzaboZE

Musty Creative Commons License 2001.12.21 0 0 1337
Sziasztok!

Mindenkinek szeretnek Boldog Karacsonyt kivanni!
es persze sok mazdas ajandekot is.

Ugy nez ki meg marad a kicsike tavaszig mert nem jott ossze annyi penz hogy vegyek egy uj F-t.

Caris:akkor tudom miert fizetek B9 el 56e ft-ot
nekem az a szam gyarilag 10,persze most mar 9 :-))

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.19 0 0 1336
Caris, ez melyik biztosító?

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.19 0 0 1335
viziborz,

szerintem nagyon egyszeru a dolog, kicserelik a kinyomocsapagyat, ha megszunik a hang, akkor az volt, ha nem, akkor a kuplungtarcsa rugoi. :) Az enyimnel mar nem fogjuk megtudni, mert eladtam az autot azota.

Előzmény: viziborz (1331)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.19 0 0 1334
Dejó hogy nem 323F 2.0V6-ot vettem.... :)
Bár nálam nem volt ilyen opció a biztosításnál ha jól emléxem.

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.12.19 0 0 1333
Hahó mindenkinek,

Visszatértem (2 napig otthon voltam betegen). Képzeljétek a kötelezô kötésekor az autóm majdnem a "sportos" kategóriába került.. :)

Ugy számolják, hogy az autó súlyát (kg), elosztják a teljesítményével (kW) és ha a végeredmény 11 alatt van, akkor az autó "sportos", azaz +20% rá a kötelezô... :)) nekem valami 11,2 jött ki...

Caris

tomlaker Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1332
Az apósomnak van egy gyönyörű pick-up-ja, nekem 1333-szor is bejönne!
Tom
viziborz Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1331
Meg csak annyit hogy a csapagy a csere utan is kepes megszolalni akar par 100 vagy ezer km utan is. Az olasz alkatresz innen ismerszik meg :))
viziborz Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1330
Hi mindenkinek :)
latom most a kinyomocsapagy a tema. A csapagy elobb utobb sajnos hangot ad , ez persze fugg attol hogy milyen gyartmany es hogy pld mennyire tartod rajta a labad a kuplung pedalon. A zaj a kopasbol ered es ha benyomod a kuplung pedalt akkor csak azert nem szol , mert nekifeszul a kiemelo villaknak es igy a kotyogas megszunik arra az idore. Amugy terheles nelkul szabadon fut es akkor ad ilyen hangot. Ezt a hangot barmilyen autoban lehet hallani es nem okoz bajt , csak zavaro esetleg. Viszont ha mar eros a hangja akkor tenyleg erdemes kicserelni.
McFart Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1329
mcfart@index.hu
Előzmény: moon (1328)
moon Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1328
visszapattant... biztos jo ez a cim?
Előzmény: McFart (1327)
McFart Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1327
moon>
ird a contactot mcfart@mail.index.hu
Előzmény: moon (1325)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1326
Edigg én is azt hittem,hogy kinyomócsapágyas vagyok de most elbizonytalanitottatok!!Nekem reggelente amig nem melegszik be elég darállo hangod ad de már 2-honapja!De csak akkor ha kivan engedve a pedál ahogy be nyomom elhalgat!!

Nekem is ezt csinalta a regebbi Mazdam, holott a kinyomocsapagy ki volt cserelve, sot, meg valtot is csereltek, es utana is csinalta. Azt mondta ra a szerelom (nem az, aki cserelte a valtot), hogy a kuplungtarcsaban zorognek a rugok, mert mar regi a tarcsa. Nincs attol meg semmi baja, mukodik, csak idegesito a hang. Ha kinyomod, elhallgat... :) Van benne valami, mert valtocsere utan csak a kuplungtarcsa maradt a regi valtobol, mivel a csapagyat is akkor csereltek, meg a kuplungszerkezetet is, tehat nem is lehetett mas :)

Pigmy

Előzmény: Norbicska (1322)
moon Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1325
Haho,

Huvosvolgyben tudok egy rendes szerelo sracot, aki az en automat szokta csinalni barati oraberrel, ha kell contact, mailben elkuldom.

Előzmény: McFart (1319)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1324
Norbicska: a váltódból jöhet a hang, mert mikor benyomod a kuplungot megszünik a kapcsolat a váltóval. Váltóolajat nézted?

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1323
Koriel: kis helyreigazitás: a BD-ben volt pöcök, az új F-ben kallantyú van a kilincs mellett.

SzaboZE

Norbicska Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1322
Sziasztok!

Szaboze:Nem digitális a müszer falam sajnos :(

Edigg én is azt hittem,hogy kinyomócsapágyas vagyok de most elbizonytalanitottatok!!Nekem reggelente amig nem melegszik be elég darállo hangod ad de már 2-honapja!De csak akkor ha kivan engedve a pedál ahogy be nyomom elhalgat!!

GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1321
SzaboZE: XI.ker. az siraly! En is 6-ig vagyok es kb. fel 7-korul huzok at a keruleten Erd iranyaba... :-) Hangos volt hidegen, aztan mar nem volt annyira hallhato! Csak erezheto! :-|

McFart: Az en automat a szerelo (baratom) csinalgatja, nem kifejezetten Mazda szerelo, de azert ert az autokhoz. Azt tudom csak mondani, hogy legalabb januar kozepen tudna csak bevallalni. Ha erdekel irj, es megbeszelem vele!
Amugy a surlodo hangot en is csak hidegen hallottam igazan, ha bemelegedett a motor, akkor oda kellett figyelnem, hogy eszrevegyem! Viszont a pedal nagyon erezhetoen tudtomra adta, hogy valami nincs rendben!! :-|

Kaptam nehany kepet! 323 4WD Turbo - hoban nyomult a srac vele, kint a Hajogyari szigeten! :-) Hamarosan feldobom a netre!

GangstaBoy

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1320
Passz. Mintha Érden tudni vkit Gangsta... Majd ő monnya ha van.

SzaboZE

McFart Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1319
tud valaki budaors kornyeken mazdahoz erto szerelot? mert a reiterbe szoktam hordani, de most nincs egy napom hogy oda elvigyem.
Előzmény: McFart (1318)
McFart Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1318
nekem meg meg mindig kibaszottul zorog valami a vezermuszinnal... de csakl hidegen, melegen olyan csendes hogy a legy zummogeset is meghallani...
Előzmény: SzaboZE (1317)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1317
:( XIII kerben húzom az igát, de kiszállásos szerviz, szóval napközben elég tarka. 6 után szoktam hazaérni a XI kerbe.
Hangos volt a surlódás? Csak hogy mennyire észrevehető. Nekem hálisten minden ok.

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!