Hat bontoban kene utanezni eloszor, szerintem nem akarod tudni, hogy mennyibe kerul egy gyari :)) En se tudom, csak sejtem, hogy mennyi lehet, ha egy '88-as 626-hoz egy ajtokilincs 30ezer... :)
Pigmy: nem mondasz hülyeséget! :))) Összeraktam a tükröt, 1 órát forrasztgattam a műanyagot, de legalább ronda és egyben van a fele ami megmaradt. Panorámatükör mivel lehet most látni benne a mellettem haladót és a felettem közlekedő repülőgépeket egyaránt! :) Mennyi lehet egy elektrony tükör? Szerintetek lehet külön házat rendelni? Csak a ház tört szét meg a tükörüveg. A motorok működnek, a mechanika sértetlen.
Rossz hír, a bal tükrömet eltörtem :( Én voltam a hunyó, najó azért egy másik autós emberkedése besegített :(, senki és semmi nem sérült meg, csak 3 centivel kisebb volt a rés ahová becsusszantam jobb híján. Csúszott az út. 3 sávos út belsőjéből akartam kisorolni mivel megállt a sor előttem, mire a külsőből is besoroltak mellém már félig. Maradt a satu, plusz imádkozás hogy elférjen. Nem fért el a tükröm :((( Szóval sürgősen keresek baloldali elektromos tükröt!!!(94-8 közti 323F)
Hat igen, en mar szabin, internet meg hol van, hol nincs... :-|
Kicsereltek a csapagyat: 55e Ft volt a kit, plusz meg beleugrott egy (vagy ketto) valami masik csapagy is, arra mar nem emlexem... ;-) Szoval, a hang megszunt, a valto mint a vaj... Hja, es a masik csapagynak koszonhetoen megszunt az a kopogo hang, amirol mar regebben beszeltunk. :-)
Kodlampak is bekotve - kiraaaaly!!
SzaboZE: Amint arra fele jarok, felhivlak es megsasoljuk egymas bringajat... Erdekelne egy-ket dolog... :-)
Amugy:
Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok minden kedves forum latogatonak...! :-)
Hatalmas árleszállítás van akkor ott, mert én 25-ről hallottam! :) Egy havernak kellene 96-os F-re, de egy darab! :) Mondtam neki hogy bölcsebb lesz garniturában gondolkozni! Ha télleg van eladó szólok neki.
szerintem nagyon egyszeru a dolog, kicserelik a kinyomocsapagyat, ha megszunik a hang, akkor az volt, ha nem, akkor a kuplungtarcsa rugoi. :) Az enyimnel mar nem fogjuk megtudni, mert eladtam az autot azota.
Visszatértem (2 napig otthon voltam betegen). Képzeljétek a kötelezô kötésekor az autóm majdnem a "sportos" kategóriába került.. :)
Ugy számolják, hogy az autó súlyát (kg), elosztják a teljesítményével (kW) és ha a végeredmény 11 alatt van, akkor az autó "sportos", azaz +20% rá a kötelezô... :)) nekem valami 11,2 jött ki...
Hi mindenkinek :)
latom most a kinyomocsapagy a tema. A csapagy elobb utobb sajnos hangot ad , ez persze fugg attol hogy milyen gyartmany es hogy pld mennyire tartod rajta a labad a kuplung pedalon. A zaj a kopasbol ered es ha benyomod a kuplung pedalt akkor csak azert nem szol , mert nekifeszul a kiemelo villaknak es igy a kotyogas megszunik arra az idore. Amugy terheles nelkul szabadon fut es akkor ad ilyen hangot. Ezt a hangot barmilyen autoban lehet hallani es nem okoz bajt , csak zavaro esetleg. Viszont ha mar eros a hangja akkor tenyleg erdemes kicserelni.
Edigg én is azt hittem,hogy kinyomócsapágyas vagyok de most elbizonytalanitottatok!!Nekem reggelente amig nem melegszik be elég darállo hangod ad de már 2-honapja!De csak akkor ha kivan engedve a pedál ahogy be nyomom elhalgat!!
Nekem is ezt csinalta a regebbi Mazdam, holott a kinyomocsapagy ki volt cserelve, sot, meg valtot is csereltek, es utana is csinalta. Azt mondta ra a szerelom (nem az, aki cserelte a valtot), hogy a kuplungtarcsaban zorognek a rugok, mert mar regi a tarcsa. Nincs attol meg semmi baja, mukodik, csak idegesito a hang. Ha kinyomod, elhallgat... :) Van benne valami, mert valtocsere utan csak a kuplungtarcsa maradt a regi valtobol, mivel a csapagyat is akkor csereltek, meg a kuplungszerkezetet is, tehat nem is lehetett mas :)
Edigg én is azt hittem,hogy kinyomócsapágyas vagyok de most elbizonytalanitottatok!!Nekem reggelente amig nem melegszik be elég darállo hangod ad de már 2-honapja!De csak akkor ha kivan engedve a pedál ahogy be nyomom elhalgat!!
SzaboZE: XI.ker. az siraly! En is 6-ig vagyok es kb. fel 7-korul huzok at a keruleten Erd iranyaba... :-) Hangos volt hidegen, aztan mar nem volt annyira hallhato! Csak erezheto! :-|
McFart: Az en automat a szerelo (baratom) csinalgatja, nem kifejezetten Mazda szerelo, de azert ert az autokhoz. Azt tudom csak mondani, hogy legalabb januar kozepen tudna csak bevallalni. Ha erdekel irj, es megbeszelem vele!
Amugy a surlodo hangot en is csak hidegen hallottam igazan, ha bemelegedett a motor, akkor oda kellett figyelnem, hogy eszrevegyem! Viszont a pedal nagyon erezhetoen tudtomra adta, hogy valami nincs rendben!! :-|
Kaptam nehany kepet! 323 4WD Turbo - hoban nyomult a srac vele, kint a Hajogyari szigeten! :-) Hamarosan feldobom a netre!
:( XIII kerben húzom az igát, de kiszállásos szerviz, szóval napközben elég tarka. 6 után szoktam hazaérni a XI kerbe.
Hangos volt a surlódás? Csak hogy mennyire észrevehető. Nekem hálisten minden ok.