Keresés

Részletes keresés

cliftony77 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4563
Pár napot csúszik a fotóalbum, de állítólag még a héten meglesz.
Előzmény: xavier-the-one (4552)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4562
Pár napig nem volt rendes gépem, elszállt a vinyóm, mindent újrainstall satöbbi, de nem is bánom, így kimaradtam az elmúlt idők vitáiból.

Ludmilla:

Fogadj el egy jó tanácsot. Kérlek fejezd be. Már-má nevetséges, ahogyan gyerekes módon egy-egy szóba belekötsz, ugyanolyan dolgokat kritizálsz másokban, amiket te magad is elkövetsz. Ezt a "nem én kezdtem, satöbbi" szöveget pedig a többség már óvódában, a maradék pedig általános iskola alsó tagozatában is röhejesnek tartotta. Sajnos az általad toleranciának nevezett dologgal próbálsz takarózni, de a telerancia nem erősséged, vagy ha igen, akkor az érveid nem túl meggyőzőek. Ahogyan sajnos a kultúrált politizálás sem tartozik az erős oldalaid közé. Sajnos a stílusoddal mindazon eszméket égeted le, amiket megpróbálsz képviselni. Ahogyan a másik oldal eszméit is páran a stílusukkal égetik le.

A személyeskedő megjegyzéseidet pedig nem nagyon értem. Több fórumban is voltak hasonló konfliktusaid, kezdem azt hinni, hogy bizonyos szintű paranoia lett úrrá rajtad. Mindenki ellened van, követnek egyik topicból a másikba, stb.

Továbbá kérlek, a személyemet hagyd ki a rajmunderrel való vitáidból. Már nem először tetted meg, de remélem, ez volt az utolsó alkalom. Nem tudom, hogy ki vagy, ismerlek-e vagy sem, de nem szorulok védelemre. Köszönöm megértésedet.

Persze most engem nehéz lenne lejobbosoznod, mert ez lehetne az egyik utolsó jelző, amit rám lehetne sütni... Szóval valami mást kell kitalálnod, ha harcolni szeretnél, és nem értetted meg hozzászólásom valódi jelentését...

_Zoltán_ Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4561
Elviekben tegnapra írták ki a megjelenést, de ez csak várható időpont volt. Nem volt fix dátum(nem úgy, mint a lemezeknél, de akkor meg is jött mindig időben a szállítmány), úgyhogy várjunk türelemmel.

Előzmény: Anu (4558)
xavier-the-one Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4560
Minden szavaddal egyetértek! :)
Előzmény: Anu (4558)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4559
ne beszélj többesszámban. téged. az irántam érzett gyűlölet vezet a nyomomba, naponta átnyálazott beírások, nickek kétségbeesett követése. ehhez idézni sem kell, az ákos topicokban való megjelenésed és első, személyeskedő reakcióid a tökéletes példa. te magad bizonyítod nap mint nap. például ezért sem akarok beszélgetni veled. teljesen szándékosan és még csak nem is várom el, hogy ezt tedd...rakd fel a képed bátran a szánalmas.hu-ra. és komolyan mondom, hogy sajnállak ezért, mindenféle bunkó felhang nélkül.
Előzmény: livefast (4557)
Anu Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4558
Nem tudom. Még én sem kaptam meg, pedig elég rég megrendeltem. Már nagyon szeretném meghallgatni a Majom a ketrecben koncertváltozatát!
Majom a ketrecben rulez!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))

Ludmilla:
Ezt az borzalmasan elfajult vitát pedig szerintem fejezzétek be. Nem b@szogatás képpen mondom ezt, de pl. engem zavar, és lehet hogy más topictársunkat is. Folytassátok priviben, ha akarjátok, bár szerintem semmi értelme. Ahogy egy ismerősöm szokta mindig mondani: peace and love!!
:)))))

livefast Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4557
Természetesen azt, hogy engem bármiféle gyűlölet vezérelne, ugyanúgy nem fogod semmivel alátámasztani, mint a "materialista zene" kifejezésedet.

Pl. ezért tudunk nagyon nehezen beszélgetni veled.

Mondasz valamit, és attól kezdve azt nekünk úgy kell elfogadnunk, mert te mondtad.
Ha erre nem vagyunk képesek, akkor minket a gyűlölet vezérel, buta kis jobbosok vagyunk stb. stb.
www.szanalmas.hu

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4553)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4556
aha. persze ez csak tudományos kiváncsiság, mert kissé idegesít, hogy egyes cédéket nem, vagy csak hipergagyi hangzást produkáló, lemezre felrakott lejátszóval lehet lenyomni a gépemen(új paradise Lost, pölö) de akkor magával a géppel van most baj...:(
Előzmény: xavier-the-one (4555)
xavier-the-one Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4555
Nem hiszem, hogy lenne rajta.
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4554)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4554
én biztos nem. sőt, engem is érdekelne. bár igazából azért annyira nem , hogy esetleg tényleg meg is vegyem...
tényleg, az előferdülhet hogy új ákos cédén tartózkodik másolásvédelem?
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4553
te ezt az egész indexen teszed. erőszakosságnak pedig azt nevezik, amikor gyűlölettől vezérelve valakit topicról-topicra követsz és személyeskedően offolsz. ismerős? én pedig nem mindenkivel vitatkozom...ez ugyebár bizonyítható...na mindegy, végül is amit akartam, elértem, volt aki normálisan bírt reagálni a kérdésemre. a kedves elleneim szívélyesen leégették magukat(balos pestiest), tétre és befutóra egyaránt.

szigi101: csak gratulálni tudok, mennyire nem érted ezt az egészet...kicsit sajnálom, de nem érdekel, gondolj amit akarsz. én nem foglak kényszeríteni. peace, öreg haver, nem foglak leállatozni, köpködni rád.sorry, ha úgy érezted, bántalak, mert nem állt szándékomban, az meg hogy nem értesz semmit, szerencsétlen véletlen.

livefast, soldier, rajmunder, stevebi nickek nélkül jobb lenne a világ és természetesen ludmilla se lenne, ami szintén jobb lenne, főleg fent említetteknek, akik az egészet már véresen komolyan veszik. Hehe.

Hajrá Ákos, legyél csak sikeres popzenész, de ne légy bálvány, és ahonnan kiindultam, és amit fent említett nickek nem szeretnek: nincs értelme politikát keresni a szövegeiben, még akkor sem, ha hülye balosok ezt akarják és hülye jobbosok benne akarnak brancsvezérlőt találni, akár erőszakkal, ha már jobb bálvány nem jutott nekik.

Előzmény: livefast (4551)
xavier-the-one Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4552
Lehet, hogy profán a kérdés ilyen magasröptű viták után, de tudja valaki mikor jön má meg végre a Fotóalbum???

Remélem ezt a kérdést nem veszi senki támadásnak... :)

livefast Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4551
Ha én vitatkoznék itt mindenkivel, rettentő erőszakos módon, nyilván igazad lenne.
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4550)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4550
tükörbe néztél, igaz?
Előzmény: livefast (4548)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4549
szigi101 bazzmeg, vedd már észre, hogy csak reagálok...vedd észre az ártó szándékot a stevebi féle, politikai hangzatokkal telített beírásokban...nem én hoztam fel a politikát, nem én hoztam fel a gonosz balmédiát, és elgfőképp nemgyűlölködöm. maximum sajnálkozom. megfogadtam ugyan, hogy nem reagálok, de az efféle álszent marhaságoknak nehéz ellenállni...

olyan nagy baj, hogy megvédem magam? egy olyan ember ellenében, aki tényleg csak a politikai másbeállítottságom miatt ugrik nekem? mert ha igen, többet nem teszem.

egyébként nem mi nyertük meg a választást, hanem az ország.

Előzmény: Szigi101 (4547)
livefast Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4548
Az autópályán a forgalommal szemben haladó egyszeri autós jut eszembe ebben a topikban.
Valamiért... :-)
Előzmény: stevebi (4544)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4547
Ludmilla, bazzeg, vedd mar eszre magad!
Mar megint a politika!
Ennyire nem lehetsz elvakult!
Csak Te gyulolkodsz itt, meg rajmunder!
Viszonylag normasisan indultal, de most mar ez beteges!
Ti gyoztetek a valasztason, nyugodj mar meg!
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4545)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4546
ja és nevetséges a stílusod, amivel engem vádolsz, belőled még bűzhödtebben árad. a felsőbbrendűség és lenézés fröcsög. idézzelek???

balos pestiest hahhhahhha!

Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4545
édes fiam, pont te beszélsz, aki egy telejsen lejáratott politikai butaságrendzser hű alattvalójaként röhejes megfogalmazásokat használ? sajnállak. ja és az én hitem szilárd. viszont örülök, hogy van a topicnak egy politikai bohóca is. sosem árt egy kis béna humor...lejáratott szóvirágok...

kár hogy ostoba állításaidat csak szövegkörnyezetükből kiragadott, hamisan idézett mondatokkal tudnád bizonyítani...még jó hogy simán vissza lehet olvasni a beírásokat...igaz megértésükhöz tolerancia és intelligencia kell, de aki gyűlöl, mint te és frusztrált, mert egy bálványai által félreértelmezett világot vár és nem kapja meg(mert nem fogja fel hogy utópia), és hisztisen vagdalkozik. Stevebi, buta vagy. sőt. ostoba. ideje lenne az önálló gondolatoknak, a fellengzős, mások szájából kicsócsált, hangzatosan semmitmondó ökörségek helyett...

a balos pestiesttel meg maximálisan leégetted magad. gratulálok. ákossal kapcsolatban érdemes visszakeresni a különszámaikat, játékaikat, egyébként is egy programmagazin hogy lehet balos? hiszen még a gagyiszar náci zneéket is bepakolják a programok közé...istenem, de hülye vagy...

az árokásásos eszmefuttatásodra: anyádék a kommunizmust építették. boldogan. beléjük rúgsz ilyenkor. és az árokásás a legaktuálisabb dolog a világon: szomorú, hogy ezt a szép kommenista szokást pont egy jobboldali párt vette át napjainkban...(

stevebi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4544
"a stilusod folenyes, es nem lattam meg, hogy Akosrol jot is irtal volna. "

Ez egy tökéletes jellemzés róla. Az arc azt hiszi, hogy vki - így ő is - attól lesz entellektuel, ha fikázza az adott művészt. Jó, jó, odaveti, hogy "Ákos kiváló popzenész", de sokkal nagyobb súlya van a negatív véleményeinek. Ezért írtam, amit írtam, hogy ez a mai kor tipikus, felsőbbrendű, sznob újságíró-attitüdje. Ő ilyennek akar látszani.Ilyen pl. a Pesti Est, Wanted, Réz András és gyakorlatilag az index is. Egy kézlegyintéssel elintézi e topic Ákos-rajongóit(a poén, hogy el is hiszi, hogy igaza van), hogy aki csak pozitív dolgokat ír és csak áradozik, az a szemellenzős rajongó. Ez vonatkozhat a 14 éves fiúcsapat-rajongó lánykákra, de tudtommal e topicban nincs ilyen. Azt hiszi, ettől lesz sikk, kiemelkedő, mondhatni filozófikus.
E topicban szinte mindenki ismeri Ákos életpályáját, munkásságát, így ennek tudatában alakult ki az Ákos kép. (melyben persze vannak negatív dolgok is, de nem a fent leírt stílussal elővezetve) 10 éve én is nagyképűnek tartottam, de akkor még nem ismertem. Amióta beleástam magam a munkásságába és ugye ismerjük a honi zenei ipart, így már jóval tisztábban látom, hogy ez az Ákos image nem nagyképűség, hanem egy egészséges büszkeség, precizitás, felelősség azért a munkáért, amit ő megalkotott és amivel jóval a hazai 'műfaj elitje' fölött van. Úgy érzem, a profizmusa miatt erre minden joga megvan. Ezért zavar, ha a fent leírt felsőbbrendű stílusban holmi üldözési mániában szenvedő egyének csak úgy lefikázzák. Gyakorlatilag egyetért az Ákost politikailag kóstolgató cikkekkel, ezért veti be a 2002-es politikai életben 'divattá' vált 'zseniális' szóhasználatok tömegét. Ezzel akarja osztani az észt... Ezért is írtam le, hogy gondolkodás nélkül ne dobálózzunk feleslegesen az 'árokásó' kifejezéssel, mert teljesen más a tartalma, más időszakra kellene ráhúzni e fogalmat. A világért sem akartam itt politizálni(hisz' én is hangoztattam korábban, hogy nem ez a helye, ráadásul abszolút nem érdekel ki jobbos ill. balos; kivéve a média hiteltelen, hazug katonáit, mert nekik óriási a felelősségük!!), de mivel az 'okos' emberünk e túlharsogott kifejezéssel él a legtöbbet és még mindig a politika tüzében ég, fontos volt e példa az ő szemszögéből kiragadva, hátha megérti....bár a tantusz nem esett le neki, mely azt is bizonyítja, hogy az önmagába vetett egoista hit légvárakra van felépítve.

Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4543
erről beszélek. szinte csak ellenpélda van. és ha elolvasod a beírásaimat az ákos és politika topciban, rájössz, mennyire nincs igazad: eztna krédést ÉN nem politikai oldalról közelítettem meg. Sőt.
Előzmény: Szigi101 (4542)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4542
one more time:
(van ellenpelda is, ne ertsd felre)
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4541)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4541
szigi baromira tévedsz. aki jobbos, az nem állat a szememben. aki erőszakosan az, az sem. maximum sajnálom. ákosról pedig szimplán érthető a pozitív véleményem, maximum le kell venni hozzá az elvakult rajongói szemüveget. ja, te is jobbos vagy ugye? mindewn köteekdés nélkül, csakhogy bizonyítsam: téged pölö sosem neveztelek állatnak. ennyit az elméletedről.
Előzmény: Szigi101 (4539)
Trixy Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4540
Now playing on Radio Bridge: IKON!!!!!!!!
:)))))))))))))
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4539
Ludmilla: Trixynek teljesen igaza van, en meg annyit tennek hozza, hogy mindent a politika szemszogebol latsz, aki jobbos, az a szemedben egy allat (van ellenpelda is, ne ertsd felre), a stilusod folenyes, es nem lattam meg, hogy Akosrol jot is irtal volna.

CyberAngel: koszonom a megtisztelo felajanlast! :-)))

denever: igen, kozben hallottam, hogy az Arpadhazas DM buli nagyon jol sikerult. Sorry a "veszmadarkodasert!" :-) !

BBEA: nekem is jo volt a tarsasagom! :-)

Trixy Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4538
CyberAngel: Fú, ne haragudj, de én nem emlékszem rád!!! Hol taliztunk, melyik részen? Olyan ciki... :))
Előzmény: CyberAngel (4533)
Trixy Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4537
Szerintem nem azért vetnek ki, amiket írtál, hanem AHOGY írtad! Lehet, hogy néha másoknak sem a legmegfelelőbb hangnemet sikerült megválasztaniuk, de én hiszem ("és tudom.." :)), hogy ha finoman "esünk egmyásnak", és nem használunk durva és sértő kifejezéseket, sokkal érdemlegesebb vitákat ill. eszmecseréket lehet váltani.
Persze néha már jólesik egy pár indulatszót is beletenni, de ezt is csak módjával!
Nem győzőm hangsúlyozni: SZVSZ!!
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4536)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4536
igaz. viszont azt nem szeretem, ha valakit kivetnek magukból, mert nem olyan szinten rajong és nem úgy mint ők, esetleg hangot ad szkepticizmusának. netán politikailag...ez rosszfajta csordaszellem, amit itt néhánan produkálnak...akinek nem inge...

ákos kiváló popzenész, remekül összerakott zenével és a stílushoz, országhoz és korképhez képest igényes szövegekkel. semmi több. de egy jó zenészt is lehet szeretni, nem csak a bálványt...és lehet kritizálni...mert nem tökéletes...én nem bánom, ha visszaidézik az erős szavakat(ákos is szereti az erős szavakat:)), és az hogy szövegkörnyezetből kiragadva hamisan idéznek, (már ha megértik egyáltalán), azzal magukat járatják le...egyfolytában.

Dehogy szarlak le, hiszen ez egy normális vita, illetve eszmecsere...

Előzmény: Trixy (4532)
Fabe Creative Commons License 2002.12.09 0 0 4535
2002. december 09. [NEWS] PRIVÁT GOLD

Ákos aktuális albuma, az ÚJ TÖRVÉNY a lemezvásárlók jóvoltából bő egy hónap leforgása alatt aranylemez lett! Köszönjük!

woopdeedoo!:P

denever333 Creative Commons License 2002.12.09 0 0 4534
Szerintem tévedsz Szigi!

Az Árpádház még ilyen teltházat az életében nem produkált. KB 220 ember jött be és sajnos voltak jó páran akiket már nem tudtunk beengedni.
Szóval mi jól el voltunk.

Előzmény: Szigi101 (4525)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!