Én a héten viszem políroztatni a fényszórót. Szerelő kiszereli, aztán viheti is a fényező mester. Végső mozzanatként lefújja autófényező lakkal, hogy UV álló legyen. És ez 8.000. De lehet, hogy csak 6.000, már belekeveredtem kicsit. Mindegy is, legyen szép, és végre lássak éjszaka, mert így hiába van benne a plusszos izzó.
vegyes (finom használatú) autópálya + főút 14-15 liter.
Itt nyilván valami komoly gáz van, és be is jelentkeztem a topik egyik köztiszteletben álló szerelőjéhez javításra, de addig is kíváncsi lennék, találkozott-e már valaki ilyennel.
Szia...én voltam az egyik illetve RoRo barátom! Az ő autója illetve az én autóm képei vannak rajta! Az oldal nem tudom megy-e még! Ha esetlegsegítség kell akkor írj egy mail-t és megadom a telszámom! segítek szívesen! buchholcz@invitel.hu
sziasztok. érdeklődöm hogy találkozott e már valaki olyan jelenséggel hogy van egy 2000 évjáratu A6 osom és a kormányt tekergetve balra nagyon könnyű viszont ha jobbra tekerem akkor olyan nehéz mintha nem lenne szervó rásegítés.ha valakinek valami tippje lenne mi lehet a hiba?
A hasznàlati utasitàst kovettem......Szerintem nagyon de nagyon finom a papir amit adtak!Talàn elobb egy picit erosebbel kellett volna ràmanni s utànna ezzel....
Emlèkszik valaki,anno egy forumozo megosztott egy oldalt amit sajàt maga kèszitett!
Benne kèpek ès szèp leiràs arrol,hogyan lehet szètbontani a muszerfalat,kozèpkozolt,ajtokàrpitot!
Ma megvettem a cuccot!40euro volt!Ez 2autora is boven elèg!
A kitt tartalma egy paszta,akkus csavarozoba foghato adaptar amihez tèpozàrral fogathato a szivacs ami a finiselèsnèl kell ès 4db nagyon finom ,szinte mintha csak papir lenne kis korongocska,tèza szalag ès egy torlokendo!
elvileg kellene valami utólagos kezelést is csinálni hogy ne mattuljon vissza de 3hónapja nem látok különösebb változást a fényszórón!
Na igen... Az utolsó lépést a fényszórók UV védelmét kihagytad. Három hónap elteltével nem is fogsz észrevenni semmit de 1-2 év múlva igen. Azért nem hamarabb mert némi UV-stabilizátor adalékot tartalmaz az ABS is, egyébként egy nyár után szétmállana az egész.
Hello! Faterom B6 os passatján megcsináltam a fényszórók "polirozását"! egy autófényező ismerőstől kaptam 2csiszolópapirt ( valami nagyon kicsi szemcséjűt, emlékeim szerint 1000-1200körülit) autósboltban vettem cabriok hátsó ablakához való polirkrémet, lemaszkoltam a lámpát először VIZESEN a nagyobb szemcséjü majd a kisebb szemcséjű papirral átcsiszoltam, Fontos hogy sok sok vizzel! Ezután a lámpa olyan lesz mintha leöntötted volna tejjel, de amikor átmész rajta a polirkrémmel akkor szépen kitisztul! ( ezt is kézzel és ronggyal kentem rá!) elvileg kellene valami utólagos kezelést is csinálni hogy ne mattuljon vissza de 3hónapja nem látok különösebb változást a fényszórón! Este nagyon észrevenni a különbséget! Ez a kis játék megvolt ugy 1700 forintból és szerintem sokkal jobbak lettek a lámpák :) Ha nem mersz nekiállni akkor pedig ne sajnáld rá a pénzt :) A saját 4F emnek nem biztos hogy neki mernék állni, meghát még szerencsére szépek a lámpáim!
Érdeklődnék, hogy egy 4.2 A6 os, 99- es nek mennyi a fogyasztása normál használatban. Nem azt akarom hallani, hogy 9 liter, csak érdekelne a valós adat aki használ, vagy használt már ilyen modellt. Mindenki mást mond, de senkinek nem volt még. :))
Ezt egy elég tartós modellnek gondolom, nem kell neki erőlködni normál használatban.
Ven esetleg nagyon nyűgös dolga ami típus betegség ezeknél?
Sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy, nekem is blb motorkódu 2.0tdi az A6-osom olvasgattam a fórumot meg a passatost is és Donibcsi nevű user írta a hibáit.Volt egy olyan hiba amikor nem jelzi az olajnyomást csak 2500 fordulat felett az mi okozza?.Lassan elérem a 200000 km-ért az autóval.A másik gondom az lenne nem tudom találkoztatok e már ilyennel ha a cdtárból hallgatom a zenéket akkor recsegve szól de a sima lejátszóban semmi gond,ritkán elhagyja a recsegést a cd tárnál is?