Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 327
Sőt 32! :((((((((
Előzmény: rg7 (326)
rg7 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 326

Mi van itt?:) Lapbörze?:))

Tessék belehúzni!

Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 324
Nálam még van 22! Csak szóljatok.
Előzmény: bj13 (323)
bj13 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 323
Nálam még van 3 példány. Ha valakinek kell, dobjon emilt!
bicsi Creative Commons License 2005.03.11 0 0 322
> GOSA, méginkább GOŠA :-)))

Miután a magamfajta amatőrnek életében egyszer adatik meg hogy kiegészítse scsabit:
Magyar lapban GOSA, lévén a Š egyszerűen S hangot jelöl a szerb-horvát nyelvben.

Mindezt állítólagos szerb ük-ük felmenőim nevében tettem hozzá:-)
Előzmény: scsabi (269)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 321

Elkezdtem az újságot forgatni, mindjárt leszögezem tökéletes.

De: 3. oldalon kép az M62 058 által továbbított tehervonatról. Mellette Kékkel: "Teherdízel biharkeresztesnél." ????????????

Ezt honnan vettük? Vagy csak a kevés hely miatt lett emígyen fogalmazva? Szerintem: Dízelmozdonnyal továbbított tehervonat Biharkeresztesnél.

Használunk ilyet pl. hogy "Kőteher" Kőbánya teher állomás beceneve. Vagy Szabadteher az olyan mozdonyvezető szolgálata amelyik nem konkrét vonathoz van vezényelve. De a teherdízel, tehervillany kifejezéseket nem.

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 320

Látom talán most itt vagy!

Ha újságárússal beszélek, hogy kívánja-e terjeszteni akkor mijen elérhetőséget adhatok meg neki? Gondolom amik nálam vannak azokat nem tudja eladni mert ő ugye számlát is ad meg mi fene!

Előzmény: Indóház (319)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 319
a fogyás mértékéről érthetően nincsenek megbízható adataink. amit tudunk: van, ahol már elfogyott, másutt még garmadában áll. köszi a tájékoztatást, és hirdesd az "igét" szerte a városban: indóház!
Előzmény: Siemens113 (317)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 318
küldtem a fríméledre mailt
Előzmény: hkv (316)
Siemens113 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 317
sziasztok

csak most kerültem gépközelbe a nagy nap -kedd /a lap megvásárlása óta/

nem tudom hogy van e olyan aki szegeden kereste a lapot és nem járt sikerrel ; mindenesetre nekem nagyon nagy szerencsém volt.

reggel 7:40 körül az állomásra akrtam menni megvenni de utbaesik / aki szegedi tudja/ egy lottózó hirlapker a buszmegálló mellet állomáshot közel.

utcáról (!!!!!!) láttam hogy van INDÓHÁZ!!!!!!!!!!!!! :-))))))

ez persze csak szerencse volt de azért jó hogy itt lglább rendesen ki volt téve azonkívül én vehettem el és nem kellett hosszú ideig magyarázni jó helyen volt stb. :-)))

kb 10 darabot (!!!!!!) láttam belőle szóval akinke gondja támadt a beszerzéssel az legközelebb kezdje itt a napot :-))))

AZ ÚJSÁG NAGYON JÓ!!!!!!

GYÖNYÖRŰ!!!

HOGY KINEK TETSZIK: AKI SZERET UTAZNI, SZERETI A TERMÉSZETET. NAGY GÉPEKE GÉPÉSZETET,TECHIKÁT,TÖRTÉNELMET,ÚJDONSÁGOKAT....... VAGYIS SZINTE MINDENKINEK!!!! :-)))

Még a vasutat egyébként finoman szólva nem szerető :-((((((( ismerőseim is nagyon meg voltak elégedve vele

nekem is nagyon bejött már várom a következőt

amiből szeretnék többet : vasúttörténet mert én is ezzel foglalkozom ezt kutatom

és tényleg nagyon igényes a lap ez rögötn megfogott benne fogalmazás is nagyon jó a képek pedig egyszerűen magukkal ragadnak :-)))

legalább 100 szor átlapoztam már

yah cask 1 stilisztikai hibát találtam a tudta ön-ös rovatban ha érdekel vmkit holnap leírom de szerintem ti is észervettétek / EZT NEM ROSSZ szándékkal írtam/

NAGYON NAGYON SOK SIKERT NEKETEK ÉS A LEGJOBBAKAT!!!!!!!!!!!!

YAH ÉS EGY KÉRDÉS A VÉGÉRE

: LEHET MÁR TUDNI HOGY HOGYAN FOGYOTT A LAP???? :-))))) REMÉLEM NAGYON JÓL!!!

MÉG 1X: AKINEK NEM JUTOTT ÉS SZEGEDI PRÓBÁLKOZZON A LOTTÓZÓ ÚJSÁGOSNÁL AZ ÁLLOMÁS FELÉ

SZIASZTOK
hkv Creative Commons License 2005.03.10 0 0 316
múltkor írtad, ha megjelenik az újság a cikk írás ügyben keressük egymást nos akkor lehet már erről tudni valamit?
Előzmény: Indóház (314)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.10 0 0 315
Posta rulez.

Elsobbsegi kuldemenyuk amikor megjelent 6 nap alatt erc celba egy ugyfeltol hozzam.

1.5 eve egy modellezonek es egy fejlesztonek kuldtem MSTS jelzo programozasi lehetosegeket. A 4 db CD azota is kerint valahol v. lenyultak? :O

Ahha akkor minden mozdony be lesz mutatva minden szimulator alatt?

Na joccakat elfaradtam.
Előzmény: Indóház (314)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 314

hétfőn vagy kedden adtam fel. simán - így akár 4-5 napba, ha nem egy hétbe, is beletelik, mire kézbesítik... :-(

a tesztről: az első számban majd meglátod, ez hogyan néz ki az Indóházban. kvázi a különböző Desiro-szimulátorok (MSTS, BVE, Zusi) tesztjéről van szó

Előzmény: oldmumus (312)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.10 0 0 313
Ja kerdes:
Gigant teszt az miert virtualis tema?
Előzmény: Indóház (311)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.10 0 0 312
Ok, az rg7 tajekoztatott az egyebekrol.
Sajnos meg ma sem hozta a postas, hacsak nem elcsentek, mert este jottem haza Bp-en voltam.

Marcsak azert akarok egy kis "reklamot", mert en egyedu csinalom. Zsivanyek a nyu.du-hoz vannak 3-4-en es weblapra is telik idejuk. Ez neha bemutatok 1-1 kepet az aktualis helyzetrol. Pl. legutobb 44 fele T tipusu felsovezetek oszlopot gyartottam le.
Előzmény: Indóház (311)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 311

virtuális vasút:

- MVV (2 oldal)

- Gigant-teszt (3)

- Trainz-tábor (1)

- friss hírek (2)

utóbbiba persze, hogy beférsz, de minden IST-en keresztül zajlik, ő a rovatgóré.

off

lap ment

egyéb kötelezettség: folyamatban

on

Előzmény: oldmumus (306)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 310
na jó... :-))))
Előzmény: rg7 (307)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 309
Igen, erre gondoltam, gyorsítva a dolgot! :)
Előzmény: rg7 (307)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 308

hm.

lehet, hogy felmegyünk 116 oldalra? meg tudnánk csinálni...

rg7 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 307
Matiz, ha megengeded, akkor átküldöm a Ferinek a képeidet, mert nekem is megvannak:)))
Előzmény: Indóház (305)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.10 0 0 306
Virtualis vasutnal remelem kap pici helyet a keszulo 30-as vonalam.
Előzmény: Indóház (303)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 305

hátborzongatóan príma gyári fotóink vannak!

egyébként: kötelezettségvállalás nélkül - küldjed! :-))

Előzmény: Törölt nick (304)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 304
A Transrapidhoz én is hozzá tudok járulni némi képanyaggal :)
Előzmény: Indóház (303)
Indóház Creative Commons License 2005.03.10 0 0 303

szerintem száguldó riporterünk, Rwman már megelőzött.... :-(

de azt még én sem tudtam, hogy lesz egy dunántúli riport, csupa dízellel!! és hová fogjuk bepaszírozni, kolléga úr? :-)

csak némi fogódzó, hogy a nagyvasúti részben mire menne el cirka 50 oldal:

- a hónap fotója

- hírek

- istvántelek gőzösei

- dél-baranyai riport (61-es, 62-es vonal)

- gépbemutató: a Gigant

- kocsibemutató (pontosat még nem tudok, de hamarosan kiderül)

- az Indóház vasúti leshelyei sorozat 1. része (Rákos)

- gépészeti folyam

- egy gondos és körültekintő írás a transzrapidról, szerintem egyedülálló adatokkal és összehasonlító táblázatokkal

- New York, Grand Central Station

- a Flying Scotsman

Előzmény: Törölt nick (302)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 302
232-es púposról vannak friss képeim! Esztergomban soloban, és suzuki vonattal.
Előzmény: Törölt nick (161)
Leopold Creative Commons License 2005.03.10 0 0 301
Az észrevételeken nem sértődünk meg, csak utólag már nincs túl sok értelmük, ez a szám már elkészült.

Pedig igen.:-)

Ha egy éven keresztül ugyanazokra a hibákra hívják fel a figyelmeteket, akkor az azt jelenti, hogy egy ponton bizony van tennivaló. legyen ez a nyelvi lektor vagy akármi, de valami hibádzik a folyamatban. Tudom, kicsit úgy hangzik mint a minőségbiztosítás - valójában az is :-) - de erre érdemes figyelni.

A másik pedig az, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan szakmai jellegű újság e honban (vagy akár a világon másutt), melynek ilyen jó közvetlen visszacsatolása lenne mint az Indóháznak. Az olvasóktól kapjátok meg és közvetlenül. Ráadásul szemmel láthatóan le merik írni a negatív véleményeket is. Ha ezzel a kinccsel jól sáfárkodtok, a világ legjobb ilyen újságját fogjátok tudni csinálni hosszútávon, ugyanis rögtön jelzést kaptok, hogy mit léptetek rosszul, ha egyáltalán történik ilyen.

Magának a lapnak nagyon örülök és sok hasznos dolgot találtam benne én is, minden része tetszik, tényleg kivételesen jó újság!
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 300
Ja... :) áprilisi!!! így jár az, ahol az év márciussal kezdődik... Reméljük, hogy jövőre is lesz még lap, és akkor a második szám tényleg a februári lesz :))
Előzmény: radio100jozsi (299)
radio100jozsi Creative Commons License 2005.03.10 0 0 299

trains.hu egy ideje nem frissült

Pedig nagyon is szinvonalas oldal, remélem azért nem fogod nagyon hanyagolni.

A februári számban lehet egy dunántúli összeállítás (ha a szerkesztő is úgy akarja), 100% dízel, lesznek érdekességek :)

Azért remélem nem jövő februárig kell erre várnom:-)))

Remélem akkor sok szép dízeles kép lesz.

Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 298

Az észrevételeken nem sértődünk meg, csak utólag már nincs túl sok értelmük, ez a szám már elkészült. Szeretnénk pl. térképeket is mellékelni, csak eddig nem volt senki, aki elvállalja és megcsinálja. Sokat nyűglődtem egy Belgrád térképpel, de feladtam. Van esetleg valaki közületek, aki szép térképeket tud rajzolni?

Előzmény: BAKTER (296)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 297

Józsi, a trains.hu egy ideje nem frissült. Ennek az egyik oka az, hogy nincs időm csinálni, a másik pedig, hogy nem akarok lelőni minden poént. A februári számban lehet egy dunántúli összeállítás (ha a szerkesztő is úgy akarja), 100% dízel, lesznek érdekességek :)

Előzmény: radio100jozsi (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!