Keresés

Részletes keresés

cliftony77 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4623
Megvolt az adás. Sajnos nem lesz már idén koncert, többek között ez is kiderült belőle... Tehtát Debrecen ugrott. Persze főként a fotóalbumról volt szó, az egész kb. 5 percig tartott.
ninive3 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4622
Nekem is ma jött meg a fotóalbum.
Igényes kivitelű.Vannak benne színes, és fekete-fehér fotók.
Témák:a kezdet előtt(gyerekkor), turnék,stúdiómunka, A hét parancsszó, vonósfelvételek, színház, forgatás,London,dedikálás,díjak.
A végén szakmai önéletrajz, és diszkográfia van.
A multimédiás rész is nagyon jó szerintem.
Fotók, interjú, digimpro, videok.
Bár nekem még nem sikerült elindítanom a videokat.
PIII az igénye, nekem az nincs:(
(a cd-n van egy fotó a SAP buliról ahol jól látható a közönség, ajánlom a blikkes mókusnak, hogy döntse el mennyien is voltak ott...)
Előzmény: _Zoltán_ (4620)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4621
2002. december 11. [NEWS] S.O.S. GYORSHÍREK - MŰSORVÁLTOZÁS!!!

Ma, szerdán, 2002. dec 11-én 18.50-kor a Magyar királyi TV (M2) Hoppá! című élő adásának lesz vendége Ákos. Többek között a fotóalbumról is beszél majd.

_Zoltán_ Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4620
Nem sok időm volt eddig foglalkozni az albummal, de belelapoztam. Tulajdonképpen Ákos szólókarrierjét öleli fel:csak egy BB-s képet találtam benne(ami nem is baj, tényleg ideje már túllépni a Bonanzán, hozzáteszem, már évek óta ezt kellett volna tenni). Sok érdekes fotó van benne a gyerekkoráról, korai zenei próbálkozásairól, aztán szépen végigvezetve a koncerteken, dedikálásokon(meg még sok mindenen)keresztül eljtunk egészen a novemberi SAP-koncerthez. Nem vagyok egy nagyon elvakult rajongó(még talán rajongó sem vagyok, bár nézőpont kérdése, hogy mi minősül annak) de ez a fotóalbum nagyon tetszik.

Akkor a maxi:öt dal van rajta, az albumverzió nem található köztük. Természetesen a legjobban a koncerten előadott változat érdekelt, nem is csalódtam:nagyot zúztak a srácok. Mindegyik mix Szakos Krisztián nevéhez fűződik. A multimédiás részbe időhiány miatt még nem kukkantottam bele.

Előzmény: Laslow (4618)
Moonclown Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4619
Az hogy az ország egyik legjobb dobcuccával dobol még nem jelenti azt hogy a legjobb valaki.
De valóban mint ahogy azt mondta jó dobos a de a legjobbak közé (ami nálam max 3-4 embert jelent) szerintem nincs benne.És hát legkevésbé se metál téren.Én nem tanultam dobolni, ergo nem is értke hozzá, de van jó néhány ember az ismeretségi körömben akik igen.Na most tudom hogyha egy jazzdobosnak Tankcsapdát vagy Ákost vagy Sear Blisst, vagy egyebe tkéne dobolnia, abba rendesen beleizzadna.És forditva is igaz.
De a zene nem sport, elég nehéz objektiven megitélni ki jobb ki nem jobb.Mint ahogy vki.-nek Ákos a legjobb énekes vki.-nek geszti vki-nek meg Feró.Megsúgom nálam sem Ákos a N1 énekhangban.

A többire nem reagálok, mert remélem ezzel is hozzájárulok a vita befejezéséhez.

Egyet azért kérdeznék: nevezz már meg egy oylan embert (zenészt, filmest, újságírót, stb.) akit nem lehuzol hanem maximálisan elismered.

Mert még ilyet nem hallottunk itt, kivéve talán most Alexet mint dobost.

De azt még tényleg mindig nem értem hogy jön ide a metal?

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4599)
Laslow Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4618
Zoltán, írsz a fényképkönyvről és a maxiról pár szót, hogy milyen?
Előzmény: _Zoltán_ (4610)
Laslow Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4617
Miért, szerinted fejlesztik őket? ;)
Előzmény: tsabee (4616)
tsabee Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4616
ki tudja, van valami info arról, hogy az akos.hu-n a belső oldalakat meddig fejlesztik még?
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4615
kávé mellett? semennyire valószínüleg. persze hogy mindenki bátor nick mögé bújva..a koncerteken valahogy szerencsére még nincs ez(nem is lesz, igaz?).
Előzmény: Törölt nick (4613)
Order Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4614
Köszönöm szépen!
Már ezt a hozzászólást vártam napok óta.
Üdv:
Order
Előzmény: Törölt nick (4613)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4613
...mennyire cikisek vagyunk már...
Én persze csak olvasok, és nem tudom, kire legyek mérges, vagy kinek örüljek (azért sejtem :D) De ha elgondoljátok, hogy nagyjából azért jövünk ide, hogy egy olyan vitát kövessünk figyelemmel, aminek egyik résztvevője sem meggyőzhető, ráadásul nem is ismerik egymást...

FÖLÖSLEGES.

Mindenki csak írja a magáét, illetve válogatott stílusbravúrokkal (melyek közé mindkét részről becsúsznak egész eredeti dolgok is, csak ritkán) virtuálisan porba alázza a másikat, aki ezen fölfújódik (érthetően egyébként, a mondandó körítésének érzelmi töltete okán), majd visszavág, másnapra lenyugszanak, visszajönnek, elolvassák a „termést”, vérnyomás föl, vérszem be, klaviatúra recseg (na jó, utóbbi nem mindig igaz). Aztán mi végre is? Annyiszor kinyilatkoztattatott már a másikról/annak -képzelt vagy valós- táboráról szóló nézetetek (nézetünk?) Nem valószínű, hogy bármelyikünk is úgymond „áttér”...

Az is szórakoztató, hogy egyre csak elszállnak egymás mellett/egymással szemben az irományok... Van, aki aktuálpolitikát lát mindenben, akad olyan, aki világnézetét képviseli, aki mérgében írja amit ír, illetve ezek keverednek a hozzászólásokon belül. És véletlenül sem találkoznak e szintek, csak az utálkozásban.
Kíváncsi vagyok, vajon mennyire markánsan képviselnénk elveinket/utálatunkat egy tea mellett... (vagy tejeskávé, stb... sör mellett más :D)

Lelkes támogatója vagyok a konstruktív vitának, semmi kifogásom az ellen, ha építő jelleggel, támogatva (szerintünk) helytelenül látó virtuális ismerőseinket, próbáljuk meggyőzni őket arról, hogy a világgal más a probléma, mint amit ő mond. Ehhez szükségeltetik bizonyos érettség (hmmmmm.....), illetve alázat és szeretet, hogy csak a legszükségesebbeket említsem.

------------------------------------------

Rendeltem egy DVD-t a honlapról múlt kedden. Ez már a 8. nap, de még nem jött meg. Van valakinek tapasztalata abban, mennyi idő alatt szállítják ki? Én eddig csak előrendeltem a dolgokat, nem tudom, milyen gyorsan reagálnak már rendelkezésre álló dolgokkal kapcsolatban.

Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4612
egyébként meg: részemről vége. aki kellett, legégette magát, több tucat ember szórakozott remekül az itteni beszólásokon. és tucatnyi idegesítette magát, okkal-ok nélkül. van akit nem szerettem volna megbántani és zavarni, tőlük bocs,a tisztelt jobbos ákos rajongó fröcsögő kartársaknak meg szívélyes hálám, hogy ennyire beégették magukat, bár azt nem veszik észre, hogy csak adják az ákost támadók alá a lovat a reakcióikkal. és aztán csodálkoznak...:(
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4611)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 -1 0 4611
istenem. de rossz is neked,ennyire gyűlölni...csak gratulálni tudok az ismételt, szövegkörnyezetből kiragadott hamis idézgetésért. No more comment...bár azért szívesen venném a bizonyítékát az ákos gyűlöletemnek...ja és stevebi, beugrott ám a valós helyzet. neked (sincs) stílusod. szar ügy. ha nekem nincs, vajon miért ez a többszörösen többoldalnyi fikázás a részedről? csak szimpla utálat? ejnye.
Előzmény: stevebi (4608)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4610
Hogy valami ontopicot is közreadjak:megjött az Ákos-webshop legújabb terméke, érdekes fotókkal meg "Majom a ketrecben" maxival.
Trixy Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4609
"Sokkal jobb, ha hitelesek a hozzászólásaid, mintha a tipikus ( 'okoska stb.' ) gyerekes támadás eszközeihez nyúlsz."

Nana!!! Figyelek ám!! Azt nekem írta!!! Nem adom ! :)))))))

Vicc volt, nem ér rápörögni! senkinek... :))

Skacok: február 10-én milyen buli lesz? Úgy értem az Ákos Kluboknak nincs vmi nevük, mint a THDMFC buliknak? (Pl. Ultra party, Exciter...stb.)
Lehetne
Új Törvény party! Rendkívül ötletes és kreatív vagyok! höhö! :)

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4593)
stevebi Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4608
Nos, mivel semmi értelmeset nem tudott írni Dr. 666, semmivel sem tudta cáfolni beírásomat és felfogóképessége, értékítélete továbbra is mélyponton van, vagy csak idegi alapon(ugye mondtam, hogy a futószalagon gyártott beírásokkal csak leégeti magát, mely másoknak is szemet szúr) gyalázkodik, kénytelen voltam saját fegyveréhez nyúlni, a szegényes szótárából kölcsönvenni – szigorúan csak azért, hogy megértse: totális off-figura ebben a topicban, melynek mások is hangot adnak már. Ráadásul üldözési mániája miatt – amivel másokat vádol – állandóan hátrafelé bámul… Idézek párat, csökevény – ám általa szellemesnek, irónikusnak hitt – ’fegyvertárából, csupán azért, hogy felfogja végre: nincs stílusa, hiába is erőlködik.
„örülök, hogy van a topicnak egy politikai bohóca is”
„...istenem, de hülye vagy...”
„kár hogy ostoba állításaidat csak szövegkörnyezetükből kiragadott, hamisan idézett mondatokkal tudnád bizonyítani...”
„nem méltó, a mondjuk ki bátran, elmebeteg, jobbos fikanickek szintjére lesüllyedve szétoffolni a topicot.”

És az egyik gyöngyszem, mondhatni „Humor Bon-Bon”:
„ami pedig ákost illeti: tényleg alapfeltétel a meleg szarig történő benyalással, Hello közben letérdeléssel, és a "mester" minden egyes mozdulatát méla ájulattal, jobbos politikai megnyilvánulásait kitörő ovációval, az azt kirtizálókat, vagy bármit kritizálókat rajmunder féle fikadömpinggel fogadó dührohammal, a livefast féle, konkrétan politikai okból és személyeskedés céljával offoló megjelenőket kebelre ölelve rajongani, vagy azért működhet egyfajta fanyar, realitáson alapuló, tiszteletteljes ám szókimondó,, netán nem hanyattájulós érdeklődés is?”

„akkor miért lihegsz a nyomomban, öcsém?” …”az öcsém meg tényszerű, lássuk be, ha nem is korban, de szellemben, szocializációban...”….” ...és csak ezért ugatsz, kiskutyám”

A színvonal önmagáért beszél. A többiektől bocs az offolásért, de fontos volt ezeket a szánalmas idézeteket beírni, hátha egyszer beugrik az elemnek a valós helyzet. E mondatokat akkor fröccsentette ide nekünk , amikor zátonyra futott a tudománya és előbújt belőle az állati ösztön.

Pedig egyszer ezeket írta:
„bármilyen oldalról gagyi érv lekiskölyközni a vitapartnert. olyankor történik meg, amikor valakia maga igazában már nem tud érvet mondani, és gúnyolódni, bántani akarja a vitapartnert.”

….’s a lényeg továbbra is: nem érvekkel, hanem gyűlölettel beszél Ákosról, mindezt a már említett sznob, fikázó ’média – nagymesterek’ stílusába burkolva. A rajongókat pedig primitív értékítélete szerint, a fent leírt módon próbálja sarokba szorítani, de ócska próbálkozásaival csak saját magát égeti le.
Magyarul: én mindig alátámasztottam az érveimet, jelzőket csak vele szemben alkalmaztam, mert az ő ’stílusa’ ezt kívánja meg e topicban.
Az pedig különösen humoros: hogy az örökös „beidézzem???” ijesztgetés(huh!!) után még be is bizonyítja, hogy rossz helyen , rossz érzékkel, bután kutakodik. Ez van, amikor a topic üldözésimániás idézgetőbajnoka rosszul használja fel (az amúgy) vaktöltényeit.
Ennyit erről a....figuráról.

Apropó:
Tudja vki, lesz e a ’Majom a ketrecben’ dalból videoklipp?? ’s mikor?

TMK Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4607
KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyan ezt akartam mondani!!!!!
Előzmény: LoviGabi (4605)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4606
de. igazából már abba is hagytuk, a materializmus érdekesmód normális megvitatásakor...bár az ő nevében nem igérek...
Előzmény: LoviGabi (4605)
LoviGabi Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4605
KEDVES LUDMILLA ÉS LIVEFAST! NEM LEHETNE EZT AZ EGÉSZ EGYMÁS KÖZÖTTI NÉZETELTÉRÉS-FOLYAMOT ÁTVINNI EGY MÁSIK FÓRUMBA?!?!?!

Köszönöm:
LoviGabi

Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4604
anu: pfúúúú...én már mindent elmondtam, amit gondoltam, így nem kell cidrizni, nincs mit hozzászólnom már vita és veszekedés témában. ne aggódj. a beírásaim száma nem változik, ilyen ütemben reagálok, nevetséges ez támadni, nem? szó sincs bizonyításról és az hogy többetek szemében nevetségessé váltam, hátaztán. és nem, nem érek rá ennyire, lehet hasonlítgatni a beírásaim számát másokéval...és megbántás, meg egymást alig ismerő emberek ügyén, remélem nem csak rám gondoltál, uyge? de újfent mondom, ne aggódj, elmondtam e témában mindent, nem fogom többé bántani a pici lelkedet(a tiéddet sem). nem leszek offtopic. voilá.

és újfent, mert idegesít: ez a wan2 gáz. asszem, egy ilyen kritika, egy magát mérvadónak gondoló zenei újságban, mindenkit visszataszít, pártállás és rajongástól függetlenül.

Előzmény: Anu (4597)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4603
1. nem állítottam hogy van ilyen szám. mindegy.
2. a neonácik is nácik nem? kákán csomót...
3. Ligeti Nagy szinte teljes munkásságát ismerem, ideértve a hipertoleráns hozzáállását és hozzáértését filmhez és zenéhez. amit az alábbi idézet is remekül bizonyít. gáz. nagyon gáz.

4. most anyázok?

Előzmény: Moonclown (4596)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4602
ez gáz.
Előzmény: livefast (4595)
mateffy Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4601
Uraim!

Az idézet túlmegy a kritika keretein.
Ez nem sima sajtóhelyreigazítást igényel,hanem büntetőeljárást:
itt rágalmazás és becsületsértés történt.
A Vasárnapi Blikk rutinosabb rágalmazó, ők vigyáztak, "mi csak idéztünk", "egyesek szerint", stb.
De a wan2 és Pallagi úr egy fészekalja, ez most elég egyértelműen kiderült.
A dal pedig minden jövendölését beteljesíti.

"Félnek tőled, rettegnek
És inkább elevenen esznek meg..."

"A gyűlölet rabja
Majd kiforgatja
Minden szavamat és átkoz..."

Előzmény: livefast (4595)
rajmunder Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4600
livefast
Nem figyelmezteni kell, hanem ignorálni.

Hírek:

2002. december 10. [NEWS] PLÁZA: KARÁCSONY ELŐTT

Kérjük azokat, akik Karácsonyra rendelnek fotóalbumot (vagy a Pláza kínálatából bármit), hogy rendeléseiket pénteken, 2002. december 13-án délig adják le, mert a Posta tájékoztatása szerint csak a december 15-én éjfélig feladott csomagok érkezhetnek meg Karácsony estig. A két ünnep közötti kézbesítésrol a Magyar Posta elég bizonytalan információkat adott.

Előzmény: livefast (4568)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4599
pölö kik? komolyan. Sanyi simán benne van az ország legjobb dobosaiban...
Előzmény: Moonclown (4598)
Moonclown Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4598
"főleg hogy ákosnál az ország egyik legjobb metáldobosa dobol. "

Azért erre ne vegyél mérget.Meg koncertjegyet se.Nagyon jo dobos, de messze van a legjobbaktól és metalban sorozatban lealazzak jonehanyan.

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4594)
Anu Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4597
Ludmilla, az jutott eszembe, hogy át kéne nevezni ezt a topicot Dr. Ludmilla topicra. A többiekkel nyitunk egy másik Ákos-topicot, mert ez az egész nap kizárólag rólad szól/szólt. Egy kicsit furcsa, nem? Egymás után 6 beírás... mintha magaddal leveleznél. Ennyire ráérsz? Nincs jobb dolgod, mint azokat az embereket megbántani és fikázni, akiket nem is ismersz igazán? Felépítesz egy álképet magadban ezekről az emberekről, és idejössz harcolni. Ne haragudj, de pár óra alatt több ember szemében váltál nevetségessé. Mit akarsz ezek után még bizonyítani?
Többen kértünk, hogy hagyd ezt abba. Nem vagyunk vevők rád.
Nyiss egy veszekedés topicot, és akinek alacsony a vérnyomása, beírhat oda vmit. Te úgyis mindent jobban tudsz, majd jól lehordod. De ezt ne itt, kérlek.
Moonclown Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4596
"mondjuk pölö a gyűlölet népe akár a nácik számára is himnusz lehet"

Egy ilyen szám nincs.
Kettő a nácik nem léteznek a második vh.befejezése óta.Akiket ma egyesek lenáciznak azok legrosszabb esetben is neonácik, de leginkább csak szélsőjobb.(történelemkönyv.8.osztály...)
Három egy irót lebalfaszoztál anélkülk hogy a kérdéses cikket elolvastad volna.

Ezek után még nem tudom miről társalgunk?

És a többi x topikolvasó nevében is, ha továbbra is anyázni kivánjátok egymást akkor magánban, mert itt már senki sem kiváncsi rá(tok).

livefast Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4595
"A bosszú népe gyalázatos szám. A zene őrjöngő és fenyegető, a szöveg nem is kicsit zsidózó. Bár konkrétan az a mondat nem hangzik el benne, hogy "ne szabadkozz, ha kiöltöztél a sabbathoz", minden más igen, amiből kiderül, hogy a Főhős szerint a liberalizmus és a show-biznisz összatartozó fogalmak. Mondhatnám, a jelek szerint a nácizmus és a show-biznisz ugyanúgy."
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4590)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4594
egyébként, élő élményekre alapozva(mind nin, mind ákos ügyben), az ilyesféle zene is megtűri élőben a jammelést. főleg hogy ákosnál az ország egyik legjobb metáldobosa dobol.
Előzmény: livefast (4581)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!