Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gekk Creative Commons License 2004.05.19 0 0 1005
Igen van! Króm csík elöl, króm opel embléma, kipuffogó, csomagtartó nyitógomb. :-) Króm opeljel a kormányon középen, belső ajtókilincs, váltógomb, kézifékkargomb, mattkróm középkonzol.:-)
Előzmény: Nick_X14XE (997)
hujnulla Creative Commons License 2004.05.19 0 0 1004
Tegnap beszereltem a középső kartámaszt, és nagyon pöpec. Én ajánlom mindenkinek!!!
ninju Creative Commons License 2004.05.19 0 0 1003
Jelentem mindenkinek, hogy pár száz kilóméterrel ezelőtt megvolt az olajcsere.
Mintha halkabb lenne azóta a motor!
:)
petikeke Creative Commons License 2004.05.18 0 0 1002
Epetike3636:
Köszi a tanácsokat, megfogadom.
Előzmény: Epetike3636 (1001)
Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.17 0 0 1001
szivesen :-)
kulonben neked kell eldonteni...
Ha sokat es mindennap(futkosas -> letszukseglet a kocsi) hasznalod, es a budget is kotott, akkor en /60-65 ala nem mennek (anyamnak 35i passaton többszor is sikerult elintezni a 185/65 R14 gummit, pedig elotte a /70-es gummikkal es most a /80-as gummival semmi gaz). /70 szerintem mar relativ stabil. A gyari 155/80 R13 meg lofasz a Corsan, nekunk az van. ha tenyleg stabbilabb kocsit akarsz akkor inkabb lemezfelni, mert olcsobban javithato. De ha az optika miatt kell(mert tenyleg szep tud lenni) akkor alu, de az serulekenyebb, dragabb es többe kerül a javitasa. De aluval sem mennek /65 ala. "bp mily csodas varos" csak ne nezz az utra, meg a szervizszamlara
petikeke Creative Commons License 2004.05.17 0 0 1000
Nick_X14XE és Epetike3636:

Köszönöm gyors válaszaitokat!

Normál használat, Budapest (kátyúk), csak optikai tuning miatt szeretném.

Persze csak addig, míg nem veszek egy új Astrát :-))

Köszi:
petikeke

Előzmény: Nick_X14XE (998)
Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.17 0 0 999
es bp-n annal többet költesz felnijavitasra es annal gyakrabban kell futomu alkatreszeket cserelni+lepatkazod stb
de attol fugg mire kell a kocsi(tényleg)
Nick_X14XE Creative Commons License 2004.05.17 0 0 998
175/65R14 vagy 185/55R15, inkább az elöbbi.
Minél peresebb a gumi annál jobb az úttartás/kisebb a komfortérzet.
Minél szélesebb a gumi, annál nagyobb a fogyasztás/csökken a végsebesség/vizen könnyebben felúszik.
Előzmény: petikeke (996)
Nick_X14XE Creative Commons License 2004.05.17 0 0 997
Van még az autódon vmi a krómozott?
Ha nincs semmi más, akkor sztm elüt a krómozott keret akármilyen szinü is az autó.
Előzmény: gekk (995)
petikeke Creative Commons License 2004.05.17 0 0 996
Sziasztok!

Melyik az a legnagyobb felniméret, amit még érdemes feltenni az 1 literes Corsára?

Nem vizuális szempontokat alapul véve, hanem fogyasztás, úttartás, teljesítmény csökkenés, stb.

1.0 streetracer :o)

Köszi!
petikeke

gekk Creative Commons License 2004.05.17 0 0 995
Tudna valaki megoldást? Az első rendszámkeret (némiképp a hátsó is) eléggé eláll a lökőtől, ugyanis az autó eleje gömbölyded a keret meg tök egyenes így a két széle kb 5 centire kilóg, tehát elég idétlenül néz ki. Láttam valahol, sajnos már nem emlékszem, hol, mindenféle színben kereteket. Az enyémhez egy krómozott mutatna a legjobban, mert fekete. Állítólag a gagyikról hamar lepereg a festék, ami meg fémből van az drága. Linket, helyet szívesen fogadnék, ahol utánanézhetek.
Lehr Péter Creative Commons License 2004.05.17 0 0 994
Valaki Easytronic címszóval a telszámomat kérdezte 06 20 9581 040
BLASIUS Creative Commons License 2004.05.17 0 0 993
Előfordul. Régebben a Volvommal is mindig Volvo mellé parkoltam és mások is ezt tették. Elég gyakran állt be S80 az én öreg 244-esem mellé.:)
Előzmény: imray (989)
Nick_X14XE Creative Commons License 2004.05.16 0 0 992
Értem, tehát a sárvédö gumik ragasztva vannak gyárilag? Nem kötekedni akartam! :-)
Én raktam CorsaB-mre ilyen gumit utolag. Gyári cucc és csavarozni kellett.
Előzmény: imray (991)
imray Creative Commons License 2004.05.16 0 0 991
Rosszúl fogalmaztam; helyesbítek: fölcsavarozott, és nem ragasztott.
Előzmény: Nick_X14XE (990)
Nick_X14XE Creative Commons License 2004.05.16 0 0 990
"Van valaki akinek fixen fölhelyezett sárvédő-gumija van?"
Milyen az a nem fixen felhelyezett?
Előzmény: imray (989)
imray Creative Commons License 2004.05.12 0 0 989
Ma egy olyan Corsa mellett parkoltam, amin csavarozott sárvédők voltak. Sajnos a tulaj nem volt a közelben, úgyhogy nem tudtam megkérdezni, hogy ez csak házibarkács vagy valami komolyabb. Van valaki akinek fixen fölhelyezett sárvédő-gumija van?
...és más is direkt Corsa mellett parkol ha úgy adódik? - főleg ha ugyanolyan színű? :)
vinettu Creative Commons License 2004.05.12 0 0 988
Üdv. Már megint kopog az a rohadt kormánymű. Tavaly júniusban kicserélték garban, de 2-3 hét után az addigra már hiperérzékennyé vált fülem ismét hallotta, a szerelők meg nem. Mostanra már a szerelők is hallják, de semmit nem találtak. Kormánymozdításkor, fékezés-lassítás, indulás, némi úthiba, és szépen kopog-kopog. Megnézték a kutyulicsontokat is, de azok "alig" vannak kiverődve. A munkafelvevő nem volt igazán biztos a garban, valami költségmegosztás félét emlegetett, de nem igazán volt biztos a dolgában. Én mindenesetre ezt bőven beleértem a 3 éves fődarab garba. Ha nem ebbe, akkor a garanciális cserére is van 1 év jótállás nem? Jól értem?
Popsi Creative Commons License 2004.05.10 0 0 987
A hömérő fixen középen áll. CSak a melegg napokon a köruti 1 orás araszolás alatt ment egy picit fejjebb. De szerintem az még normális.
De mindenképpen megnézetem, mert idegesít:)
Előzmény: Epetike3636 (986)
Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 986
a hajtas alatt nem a 160km/h-t ertettem, mert akkor van hutes rendesen. Azert nezegesd hogy nem melegszik-e a tul.
Nekunk tavaly nyaron klimaval hegyre(Normafa) fel is ugy allt mint a covek kőzepen a mutato.
Szerintem figyelgesd, es csak akkor szolj(vagy legalabbis nezesd meg) a szervizben ha tenyleg egyertelmuen baj van, vagy mar veszesen kozeledik a Garancia vege.
Szerintem feleslegesen szetszedetni kar, mert mar nem lesz olyan(mert többek kozott egy szerviz nem gyari minőség reprodukalasara van berendezkedve), meg azert is mert ha vki nincs meggyozodve arrol, hogy tenyleg hibas és ugy erzi, hogy felesleges munkat csinal, akkor az nem lesz közel sem tökeletes
Popsi Creative Commons License 2004.05.10 0 0 985
Hali Epetike3636!

Hát a hajtásról annyit hogy, nem volt meghajtva igazán. De télen hóba,fagyba,jégbe nem is nyomtam neki. Megugye bejáratós is volt. Max amit kihoztam eddig 160 volt most nemrég .A dévunkba 4 évig egy cseppet sem kellett utána tölteni.Pedig az kapott rendesen.(1.6 106 lóerő)
Az Corsában minden maxon volt. Leelennőriztem. Még rám is szolt fater hogy mit szarakodok már ennyit:D
Sőt még fotókat is csináltam az átvétei helyiségben :D
A csöveket megnézem.
De ez olyan bosszantó..amugy szépen muzsikál meg minden.:)

Előzmény: Epetike3636 (980)
Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 984
Nem hiszem, hogy tul draga egy 0 revizio, viszont sokat szamit... a marka presztizsenek(es a vevő elegedettsegenek).
Corsankon tatabanyan megcsinaltak, es eddig (5-6ekm) nem volt semmi panasz.
Astrankon(Toth) szerintem nem volt, es utanna hullottak ki a csavarok(ajtohatarolo, vezeto oldali ajtoban a ablakvezető sin - a sin is kiesett)
Schiller negativ tapasztalat, 250eFT-os karosszeia javitasnal elfelejtettek meghuzni a JE sarvedo csavarokat+ a motorhazteto pockot beallitani+meghuzni
uhuhu Creative Commons License 2004.05.10 0 0 983
amugy tényleg van olyan, hogy a gyárban nincs kijáratva a levegő a rendszerből, és ezt csak 6 hónap mulva veszi észre a tulaj, mert addig nem nyitotta ki a motorháztetőt.
itt nyincs hiba, csak hanyag 0 revizió

Előzmény: uhuhu (981)
uhuhu Creative Commons License 2004.05.10 0 0 982
bocs. már irtad....
uhuhu Creative Commons License 2004.05.10 0 0 981
"nem szabadna fogyni, mert zart rendszer"
de van a kiegyenlítő sapkán egy szelep, ami ha kicsit elöbb nyit mint kéne akkor fogyhat a víz. mert akkor a forro viz nyomására is elengedi a nyomást.
Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 980
popsi:

nem szabadna fogyni, mert zart rendszer. Viszont ha tenyleg meghajtod, nagyon de nagyon nagyon(30fokban rakoczi uton klimaval 6000rpm-mel jarsz) akkor elofordulhat hogy tulmelegszik, megno a nyomas es kinyit a hutoviztartaly sapkaja, hogy ne mas menjen szet. En egy uj autonal kiakadnek.(szerintem bilincseket ki lehet zarni mert a gyariak azok rugosak vagy ropantottak/egy ilyen esetleg lehet rossz/), vagy esetleg vmi fem-fem csatlakozas ahol tomites van es esetleg a csavar nincs rendesen meghuzva. Keress feher viznyomokat. nem emlexem mit irtal, hogy csak azt vetted eszre, hogy nincs benne eleg, vagy elotte tudod, hogy volt benne eleg.
mert lehet hogy tenyleg nem raktak bele eleget, vki mar irta regebben a forumon, hogy az 1,3 CDTI Corsajaban nem volt gyarilag eleg olaj...
AStrankban gyarilag elfelejtettek meghuzni par csavart...

Popsi Creative Commons License 2004.05.10 0 0 979
Bazz..akkor ezért nem akartműkodni:DDD akkor ezt már nem kell gariban megnézetnem :DD

Más.

Elmentem ma az opel danubiába. Lementem a szervizbe,hogy egykét kérdésemre választ kapjak. Egy szakembertől, aki opellal foglalkozik..Kérdezem hogy mért fogyhatott a hűtővizem.Erre aszondja aza vén fasz "szakember", hogy elpárolgott.Meglett hajtva erösebben és a melegbe huss elpárolgott..MOndom neki , dehát ez ZÁRT RENDSZER!!!!..erre ő. Az igaz de ő nemtudja a gyárban mennyit raktak bele...Olajfogyásomra szintén ez volt a válasza.. na itt mondtam magamban hogy kész vége.Egy szót se kérdezek többet, mert ez egy barom.
Keresek vmi normálisabb muksót.Akivel lehet beszélni is..
Jol felidesitettem magam ezen, plusz azon hogy ha bemegy egy olyan ember akinek télleg lila gőze sincs az egészröl(sok ilyen van)akkor ezt beadják neki és elis hiszi az illető.Totál hülyének nézik az embert..Hurrá EU..

Előzmény: gekk (978)
gekk Creative Commons License 2004.05.10 0 0 978
Az "Hasznos apróságok" rovatba írnám: a belső levegőkeringetés csak akkor kapcsolható ha a légterelő kapcsolója nem a szélvédőpárátlanítás állasban van. Ha a levker be van kapcsolva és a párátlanítás állásba tekered a légterelő kapcsolót akkor a belső keringetés kikapcsolódik magától.
hujnulla Creative Commons License 2004.05.10 0 0 977
Kösz az infókat!

Remélem összejön, mert ma jár le a licit lehetőség.

Epetike3636 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 976
teljesen igaz altalaban akarhova elkuldik csak fizetsd ki...
de ha van kint ismerosod akkor jobban jarsz ha oda kuldeted es lehetoleg "Päkchen" kent mert az csak 4,10 euro, es nekem lekopogom meg soha semmi nem veszett igy el, pedig meg 6310-t is igy vettem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!