Ez az uborkaszezon, itt mindig vannak erős és teljesen légből kapott pletykák (ezzel nem akarom mondani azt hogy ez most fixen baromság). Jött már ide Eilingsfeldtől Badzimig sok mindenki. Pár hete írta valaki hogy a center is megvan, abból se tűnik úgy hogy lett bármi.
nyilvan nem így ertettem…nem arra voltam kivancsi hogy holnap aláír e…hanem arra hogy valóban megkerestük vagy fix info van e róla hogy képben van,vagy ez megint csak egy név a sok közül…
Nyilván én is. De mintha mondta volna valami riportban, hogy maradna kint, ha az NBA-t komolyan gondolja, akkor Summer League és újra G-liga, aztán hátha sikerülne egy training camp szerződés vagy akár egy two-way szerződés. Az Ő szemszögéből a lehetséges 6 BL meccs nem lenne előrelépés szerintem.
Illetve nagyon jó barátok TDA-val, lehet ő is nagyot tudna menni a második évében. :)
Meglátjuk, az irány az jó, kérdés mire használjuk ki, Sopronban nagyon jó volt, G ligás számai sem rosszak, de úgy érzem jobb képességű légióst kitudnánk fogni, amennyiben kerül, de az koránt sem biztos, hogy ilyen fizikai paraméterekkel.
Ezt nehezen tudnám elképzelni. Óriási visszalépés lenne neki a G-liga után. És ide gondolom nem a padra jönne. Ha Benke helyett, az már más kérdés lenne. De akkor gondolom jönne egy center és ennyi lenne.
Valerio SF-PF, Kristóf PF-C. Ez alapján pedig pedig nagy valószínűséggel az általam felvázolt 3-4 átmenetet keressük.
Én örülnék neki, de ne csak arra használjuk, hogy áll a sarokban és várja a labdát. Ha nagyon drága, jobban örülnék 2 jobb kvalitású légiósnak. De Milost is megértem, mert tutira akar menni a magyar bajnokságban, ez alapján pedig aligha lesz ellenfelünk jövőre is, ha megvalósul.
Igen jogos, de ők nem tudták maguknak a helyzetet megcsinálni, így rá voltak szorulva, hogy passz után dobjanak és nem kaptak elég labdát ehhez ez igaz. Ez a srác viszont saját helyzeteket kreál, így könnyebb dobashoz jutni.
Abszolút jó választás, csak megint védekezésben a magas játékosok ellen lennénk bajban, de az tény hogy nagyon atletikus ő is. Elfogadnàm, de hogy az ő cseréje legyen az Ákos az már egy nehezebb kérdés. Ahhoz komolyabb centernek kellene jönnie. Így azt gondolom vagy a center drága lesz, vagy esetleg mégis az Ákos mögé hozunk egy fiatalabb fejlődő potenciális centert. Amilyen a Lake volt csak ő olcsó volt és nem is vált be annyira.
Nyugodj meg. Jönni fog. Ahogy Benire is nagyon nagy esély van.
A két éves szerződés bejelentése Szegeddel körülbelül 2022-ben Június 17 környékére datálható. Addig valószínűleg nem lesz bejelentve. Én jövő hét környékén várom a bejelentést.
Addig ezt a passzív-agresszív atitűdöt hanyagold. Voltak jó észrevételeid, de az efféle megnyilvánulásaid miatt nem kedvelnek itt páran nagy valószínüséggel. Hosszú az idő a szezon kezdetre :) Nem kell pánikolni.
Jó lenne de sztem ő esélytelen hogy idejönne..Ha megnézed az Albaban 6-7 éve volt szinte fiatalon…Ahonnan az idő múltával szép lassan épitgette a karrierjét(koztuk top bajnokságokban)ugyanúgy mint Mcduffie akit én hoztam fel de aztán elvetettem mert korbeszaglasztam utana…Tudom hogy nem nekem irtad úgyhogy kivancsi vagyok ki mit mond rá.