Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14807

Nem ér felkelteni a kíváncsiságot, aztán titkolózni! :D Ausztráliában még ismerős is lenne, igazából az még jobb is, mert angolul mind tudunk jól-rosszabbul. :)

De mondom: nekem az ellen nem lenne kifogásom, hogy felcsernőként floransznájtingélkedjek a katonák között. Itt egy kis amputálás, ott egy kis varrás, simán menne, szatír vagyok.

Előzmény: Törölt nick (14806)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14806

új-zélandra nehezebb bejutni mint ausztráliába. szóval én azt céloztam meg egyik célhelyként. és ott folytathatná a sportot a gyerek, mert van magyar a válogatottnál. ;) nem mintha ez lenne az elsődleges szempont. 

de van más is, amit még sokkal jobban szeretnék, de azt nem írom le. :P ott nem lenne sport de leszarom. ott viszont ott is maradnék végleg, én is. oda szerintem sokkal kevesebben is özönlenének, szóval még reálisabb is lenne bejutni.

Előzmény: Törölt nick (14798)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14805

nem kell előre felélni minden tartalékot. megfontoltság azért kell, nem idegesen összevissza kapkodni. lehet lesz olyan is, de most még nincs itt az az idő.

Előzmény: Hű Yenő (14800)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14804

Szerintem igen. Ilyen kis flörtölés az oroszokkal és a nyugati szövetségeseknek meg benyalás, otthon hülyeségeket beszélés van és lesz is, amíg valaki meg nem unja. De egyébként ez nem nagy para, kis gesztus az oroszoknak, hogy az első atomot Berlinre vessék, ne Budapestre vagy Paksra.

Előzmény: Hű Yenő (14801)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14803

nék

Előzmény: Hű Yenő (14801)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14802

Nem eszik olyan forrón a kását azért. :) Látod, az oroszok is el tudtak szökdösni, Mo-ról azért könnyebb a szökdösés is, legfeljebb délen meg kell kerülni a kerítést. ;) Az én fiaim meg német állampolgárok/lakosok, ha német útlevéllel feltartóztatják őket, akkor a német állam ki tudja hozatni őket legálisan is. Meg én is tankkal indulok értük, ha kell, Komárom fele bármikor ki tudom hozni őket.

Előzmény: Hű Yenő (14800)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14801

akkor megiin' ilyen cserbenhagyósat jáccunk ... odatáncolunk, meg visszatáncolunk látszólagos szövetségeseink mellé-mellől ... magyar jellem ... 

én a különféle nemzetek részéről (a nemzetállam amúgy is kezd nagyon avítt lenni) ezzel a nem kevert, vagy kevert fajjal b+, szót nem váltanák, kerülném a fajtámat, mint a leprát! 

Előzmény: Törölt nick (14799)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14800

egy ilyen helyzetben én azt gondolnám, "most!" ... 

tudom, h a sportolói karrier, meg minden, deee... pl. kitörhet egy újab ... khm ... Zs. kedvéért világjárvány, és lezárnak mindent, csak valami cuccal, amit belédböknek engednek át, v azzal sem, stb ... 

deee ... persze, jó ha vki meg tuggya őrizni a hidegvérét, és nem pánikol be, mint én ... dee ... vki monta, h készüljünk a legrosszabbra, de köszbe örüjjünk a jónak? v vmi ilyesmi ... tartsd szárazon a puskaport, vagy nem tom ... 

szóval lehet, a pasikat ki kén' paterolni a házbú ... legalább ... vagy nem tom ... 

nem jó pánikolni .. dee .. a teljes nyugalom sem olyan jó, ha valakinek van mit-kit veszítenie ... 

többféle gzdsgi-, és útvonalterv kell ... sztem ... sok kes ... 

Előzmény: Törölt nick (14797)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14799

Nehéz elképzelni, hogy egy populista, opportunista politikus ne a pénzt válassza. És a pénz nem az oroszoktól fog jönni, ebben is biztos vagyok. Akármilyen hülyeséget dumál Orbán, csak nem hülye beállni az oroszok mellé.

Előzmény: Hű Yenő (14796)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14798

Mert te kimentheted őket. :) Én is megtenném. Az egyszer hétszentség, hogy Új-Zélandon kötnének ki a fiaim, akár akarják, akár nem. Én bevonulok hadi nővérkének, ha kell, de a gyerekem ne haljon se hősi, se semmilyen halált ilyen ostoba háborúban, aminek nem volna szabad megtörténnie.

Látod, ezért sajnáltam én azokat az orosz nagypapákat és apákat, akiket a képeken láttam. Ott a szemükben a reménytelenség, egy elszántat se látsz a képen, aki örül neki, hogy háborúba mehet az ukránok ellen. Amellett, hogy oroszok, még ők is a hatalomnak kiszolgáltatott mindenféle emberek, úgyszólván áldozatok. Csak ők nem tudtak elmenekülni, mint az a 300 ezer (meg amennyivel több) orosz fiatal, akiket maguk az oroszok is bevallanak, hogy elhagyta az országot.

Előzmény: Törölt nick (14797)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14797

most is háború van, gazdasági háború. 

ha ennél is jobban háború lesz, azaz lőnek, bombáznak, stb, akkor bizony mi felvesszük a nyúlcipőt. én szarok mindenre, pláne a haza védelmére, bocs, úgy, hogy van 2 hadköteles korú gyerekem (az egyik még nem de pillanatokon belül az lesz) plusz egy besorozható férjem, és egy fiatal lányom engem csak a családom érdekel. 

Előzmény: Hű Yenő (14796)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14796

dee ... háború lesz Európában, ebben egészen biztos vagyok ...

minden megvan hozzá

gzdsgi válság

lesz óriási munkanélküliség

infláció

magyarországon belső feszkók

kívülről nemzetközi nyomás

nemzetközi konfliktusok, helyezkedések az energiaszektorban

mosmár csak a pé'z hiányzik hozzá, ami nekünk nincs, de majd odadörgölőzünk vkihez valamilyen irredenta zenei aláfestéssel, és akihez mi dörgölőzünk, az lesz a vesztes ... hahaha! 

Előzmény: Hű Yenő (14795)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14795

Á, nem montam, vagy gondolnám, h mi üzennyünk hadat ... áÁÁ, dehogy ... mi? MIÍ? nem, nyem ... 

CSATLÓSOK, láncoskutyák, nNa, azok még lehetünk ... természetesen a vesztes oldalon ... 

Előzmény: Törölt nick (14792)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14794

vihar a biliben ... deeee ... 

a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság a határidő utolsó naplyán lefújta az egészet, jogtalannak minősítette, de a feladatot a vogonok végrehajtották, az adatokat begyűjtötték. arról nincs hír, h megsemmisítették-e őket. 

nyahh, annyi a lényeg, hha esetlegesen kitalálják, h valakikbe valamilyen azonosítót kell(ene) rögzíteni (pl. tetoválás, vonalkóddal, vagy számsorra., esetlegesen QR-kóddal), akkor van erre megfelelő szarembergárda, aki szó nélkül végrehajtja aszt ... 

Előzmény: Törölt nick (14790)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 1 14793

Akik nem mellesleg a szövetségeseink, mivel NATO-tagország vagyunk, és bár sok random hülyeséget mondott az évek alatt Orbán Viktor, a kétharmadából annak egyrészt semmi se lett, másrészt a NATO-ból sose akartak kilépni még ezek a tökelütöttek se (kivéve nyilván Bájer meg Bencsik elvtárs urat).

Előzmény: Törölt nick (14792)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 1 14792

Nem tud szerencsére! :) Ez már a 20. század, nem az országocskák üzengetnek hadat, és pláne nem úgy, ahogy Bencsik elvtárs úr elképzeli, hogy egy háborús helyzet közepén random hadat üzenünk az USÁ-nak. ;P

Előzmény: Hű Yenő (14787)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 1 14791

Jó, és utána? A tehetséges gyerekek kaptak legalább tehetséggondozást, a lemaradók meg fejlesztést? Mit profitáltak ebből a gyerekek? (Költői kérdés, lefogadom, semmit, még az eredményeiket se mondták meg nekik.)

Most beszélgettem a takarítónőnkkel (ha már itthon héderelek), és mondta, hogy náluk még ezelőtt is így volt, hogy a szellőztetés idejére az iskola adott egy könnyű plédet nekik, amibe bele van hímezve a gyerekek neve, és azt terítették magukra. Mert itt -- ezt talán sose mondtam -- meghatározott időközönként kötelező szellőztetni a termekben, az egyetemen is kegyetlenül ránk nyitják az ablakokat a szünetekben vagy akár az egész tanórán, ha hőhullámos tanár vagy tanárnő tartja. Csak mi nem kapunk plédet, de nem is baj, mert eleve hozunk egy irdatlan nagy gyapjúkendőt és magunkra terítjük (az elején nem voltam felkészülve, de a kabátot is a vállamra tudom teríteni). Most hogy belegondolok, lefogadom, hogy sose volt 19 fok se a teremben, mert hamar rászoktam, hogy sulis napokon rétegesen öltözködjek. ;P

Előzmény: Hű Yenő (14788)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14790

mi a fasz

Előzmény: Hű Yenő (14788)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 0 14789

a versenylovakat megeszik ... 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 0 1 14788

Szeptember elején jelent meg ugyanis az első híradás arról, hogy a Belügyminisztérium utasítására kötelező IQ tesztnek, úgynevezett „pályaalkalmassági IQ felmérésnek” vetették alá az állami gondoskodásban élő gyermekeket 6-18 éves korig. A kitöltés végén a gyermekek kaptak egy egyedi azonosítót, és a gyámnak ezzel együtt kellett megküldenie az eredményt a területi gyermekvédelmi szakszolgálat részére.

Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.30 -1 0 14787

esz asz emper, aki a kezdetektől háborús retorikával "győzött" háborúba visz ... 

és már megin' vesztesek leszünk ...

ésmég az jutott eszembe, h Estván ugye folyatta a vérét a magyarnak idegen hatalmak segítségével, és nyomására, ami aztán szépen le is lett másolva mostanáig, szegíny magyarok nem pogánykodhattak tovább, hanem idegennyelvű miséket kelletett hallaniuk, idegen országok idegen papjait kelletett etetniük, és mégis ez az István valami nagy celeb itten a zuralkodók között ... 

naészóval, h K. J. megtorolta amit meg kelletett, oszt utána felhúzott 3 M kecót, felszámolta az analfabetizmust, sokan kupálódtak ki a korszaka alatt, és mégis ő a véresszájú. ahogy írta lentebb egy kolléga, uralkodása alatt tulképp nem volt más baja a népnek, minthogy néha nem volt elég hideg a sör ... 

nyahh, szóval mindekünk ilyen Istvánok kellenek ... folyjon a vér (lehetőleg a sajátunk), nyögjenek honfitársaink, és nyaljunk idegen üllepeket ... hiszen ezt csináljuk kezdetektől ... 

szóval háború lesz ... 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14786

igen, mondtad, de lehet minden is dopping ... is ..

Előzmény: Törölt nick (14784)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14785

Ma van a Fegyveres Erők naplya! 

AKADÁLYVERSENY, és HONVÉDELMI NAP! 

Törölt nick Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14784

nem dopping, ő nem akarja, mert csúszik tőle.

Előzmény: Hű Yenő (14782)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14783

nekem nem. bent már nem tartok ekkorát, kint meg nem akarok tartani, nem szeretem ha kint vannak az állataim. és van is kutyám. 

Előzmény: Hű Yenő (14781)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14782

akkor még ez a kenőcsös izé is lehet, h dopping neki ... tényleg ilyen szigorúan veszik? 

Előzmény: Törölt nick (14779)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.09.29 0 0 14781
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.28 0 1 14780

Plusz versenyek, ido, penz, mert mindent mi fizetunk. Es nem sportosztalyba jar hanem egy eros nyolcosztalyos gimibe. Ahol az ofo szerint felesleges sportolni, az igazgato viszont tamogatja, mondjuk nem sokszor kerunk barmit is. De most pl a szeptemberi hianyzasat ugy igazolta, hogy a szuloi igazolasaim megmaradjanak, rendes volt, csak mert europa bajnoksag stb, orult nagyon. 

Vele fogok egyezkedni ezentul nem az ofovel, most rajotzem, hogy ez a legjobb.

Előzmény: Törölt nick (14778)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.28 0 0 14779

Meg a nyarunkat is. Meg az osszes szunetet stb. Nekunk nincs utazgatas csak ugy. Sehova nem engedik el.

Előzmény: Törölt nick (14778)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.28 0 1 14778

Nekem az egyik volt énekkaros, számos fellépéssel, a másik sportosztályba járt, ahol voltak sportológyerekek, szóval el tudom képzelni. Betáblázzák minden hétvégét nektek is, gondolom. És ezen az se sokat javít, ha már nagyok. :(

Előzmény: Törölt nick (14777)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!