Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
De a falunk egy erővel körülvett terült . Szóval van fa bőven .
Reggel meg pont arra nem.igazan volt időm ,hogy körbe nézelődjek . Azt megneztem ,hogy nem otthon van a gond . Többet innentől úgy sem tehetek még a körbe is néztem volna .
Kettőn áll a vásár a rádióhullámoknál is. A kicsi adóteljesítményt egy nagyon érzékeny, komolyabb vevő valamennyire ellensúlyozza.
A kutyákat leolvasó kis kézi készülék elemről megy, azért kell annyira közel tartani a nyakához. De egy erősebb, hálózati kütyü már fél méterről vagy messzebbről is leolvassa a csipet.
Szóval ha átmész egy hivatalban egy folyosón a fölötted lévő egyik lámpába vagy a falon lévő tűzjelzőbe szerelt vevő simán leolvashat a tudtod nélkül és még azt is tudják rólad azonnal, amit még te sem tudsz magadról...
Mióta az orvosok is a gyógyszergyárak fizetett kísérletezői lettek, már bennük sem lehet megbízni. Mit tudod te mit ad/tesz beléd, milyen kütyüvel (vevővel?) vizsgál. Egy kicsit vastagabb tűvel simán beléd böki a csipet és járhatsz rendszeresen kontrollra, közben meg a doki beszélgetés címén gyűjti a csipben nem rögzített adatokat is rólad és gépeli az on-line laptopjába...
Nem? Én nem vagyok meggyőzve,igaz hatótávolság csak pár cm, de mi van akkor ha a "másik" NFC túl érzékeny és egy kicsit több energiával dolgozik. Állambácsit nem kell FÉLTENI.
Abban én is biztos vagyok, még így látatlanba is !
Ennyi erővel, bárkire rálehetne fogni a kalózfölvétel készítést is, hiszen bárki telefonjába ott a kamera már, vagy ha mondjuk vásárolni akarnék valamit hazafelé menet a munkából és viszök 5o ezer jó Magyar forintot magammal röggel, akkor azt nem rakhatom be a zárható, vagy nem zárható szekrényömbe, mert majd azt találja mondani valami hasonló horda egyik tagja, hogy biztosan mög akarok vele vesztögetni valakit ?