na, alig találtam ide, olyan régen irtak. én csak olvasok, mert nekem, mint tudjátok nincs nyulam, de azért szivessen figyelem, a szerencsésebbek hogyan fejlödnek. gyüjtöm a tapasztalatokat, de ha nem irtok, nem tudom.
akkor ezt pontossan megbeszéljük, mert most tervezem az utat, hogy merre megyünk-jövünk. most ugy néz ki, felétek jövünk haza délután, és benézünk. az árat is beszélnünk kell, mert ahogy irtam sok pénzem nem marad. 1 bak és 1 anya kell, ha lesz minél kisebb, a gyerekek azt szeretnék.
szia. én már lemondtam a magyar oriásról, mert ahová el tudok menni, ott nagyon drága, ahol pedig adnának ajándékba, odas nem tudok elmenni, mert messze van. most gödöllöre megyek, az elviszi az összes sporolt pénzem. talán jövöre. addig nem is irok, nincs miért, de olvasom mi történik. sziasztok.
Hol vagytok Magyar Óriásosok???!!!Kezd el halni ez a topic!!!!!Nálam Máj-7-én volt ellés 8 db van a fészekben!A következő anya hogy mikor ellik sajnos nem tudom mert ahová fel írtam naplóba, el veszett!!Szép tavaszi képeket kérek!Én is rakok fel!
Helló! Akkor biztos érdekel a fehérek?Ha igen akkor itt a számom: 0620-5316728 este tíz-ig nyugodtan hívhatsz!És el is jönnél ilyen messzire értük?Ja és nem váglak át mert ezek biztos fajtatiszták!
:-))Ha sokat mondogatod,a Budapest is hülyén hangzik!:-)Amúgy "megvan a környék,Hernádvécse-Buzitai tető,Meszes-Rakaca,Miskolc rallye. Van még vagy350 db zengő plymouth csibe,"mittudonénhány"törpe cochin,libák is kelnek folyamatosan,egy görbelábú kecske,Azelőtt volt négy tehén,meg még lesz is.Tervbe van véve egy pár Magyar hidegvérű is,de a fő elfoglaltság a Magyar óriás!
Miskolctól 32km re.(Rásonysápberencsen...versenyezhetünk kinek a lakhelyének van jobb neve :D) Nekem választás után is jó egykét héttel, ha nagyon nem férnek :) Eddig te laksz hozzám a legközelebb akiről tudom h magyar óriást tenyészt. Csak nyulazol amugy vagy mást is tenyésztesz?