Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kihasználatlanág miatt eladó az alábbi két objektív:
Olympus 25mm PRO f1.2
Állapota megkímélt, pár alkalommal használtam csak. Gyári kellékei mellé (doboz,sapka,napellenző..) extraként adok egy Hoya UV UX szűrőt is. Serial: 348010289
220.000 Ft
Olympus 17mm Pro f1.2
Megkímélt állapotban,karc-,gomba-, és pormentes, még 1 évig érvényes garanciával. A dobozán, tokján, napellenzőjén kívül adok hozzá egy Hoya UV UX szűrőt is. Serial: acda06657
Sajnos nem vettem észre, hogy a 39 mm-es méret az egyetlen alumínium színű kivitel és nekem teljesen fekete kellett volna a TTArtisan X-mount APS-C 35mm F1.4-emre. Eladnám vagy cserélném feketére Budapesten (M2/3/4 metró vonala) vagy Velence vonzáskörzetében.
Eladási ára: 700 Ft, ha cserélünk, akkor szőrén :)
Posta is lehetséges, egyszerű borítékban elfér. Telefon/iMessage/FaceTime: +3620-269-46-negyvenegy
Eladó egy új állapotú Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív, eredeti napellenzővel, minden gyári tartozékával (objektívsapkák), dobozában, papírjaival. Az objektív garanciás, 2022. 08. 12.-ig. Sorozatszám: AAJ298151. Irányár: 130 000 Ft. Érd.: 06 70 395 1187 ill. emailben. Átvétel elsősorban személyesen, de postai úton is lehetséges.
Eladó egy új állapotú Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív, eredeti napellenzővel, minden gyári tartozékával (objektívsapkák), dobozában, papírjaival. Az objektív garanciás, 2022. 08. 12.-ig. Sorozatszám: AAJ298151. Irányár: 130 000 Ft. Érd.: 06 70 395 1187 ill. emailben. Átvétel elsősorban személyesen, de postai úton is lehetséges.
Eladó zsír új, 0 expós ezüst színű Olympus E-M10 III váz Olympus M.Zuiko 14-150mm objektívvel.
2021.05.05. MM vásárlás, innen számított 24+6 hónap garancia. Új termék, a jótállási jegy kitöltése és a fotózás miatt lett kibontva, tartozékai bontatlanok. Remek választás kezdő vagy haladó fotósok számára, iszonyat jó képeket lehet vele készíteni, ebben pedig abszolút partner a mellékelt objektív (még a fólia is rajta van), ezzel a zoomátfogással (ekv 28-300mm, 10,7x zoom) általános fotózás mellett portrékra, kirándulásokra, természetfotózásra is tökéletes, egy Raynox makró előtétlencsével még makróra is baromi jó, az egyik legjobb m4/3 "all rounder" a megfizethető kategóriában, kompakt mérete mellett por-, csepp- és fagyálló kivitelű, nagyon szép éles a rajzolata.
Amit adok: - E-M10 III váz vázsapkával - M.Zuiko 14-150mm 4-5.6 II objektív első és hátsó kupakkal, gyári napellenzővel (bontatlan) - töltőkábel, töltőadapter, BLS-50 akku, usb kábel, nyakpánt - ezek is mond bontatlanok - papírok, leírások, számla, jótállási jegy
CSERE/BESZÁMÍTÁS/RÁFIZETÉS MEGOLDHATÓ, mondd mid van, hátha...
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható, - megbízhatóságom csekkolható, nagyon régi motoros vagyok PH-n!
Bármi kérdés van, pü/mail/telefon!
Komoly érdeklődő esetén kipróbálható, tesztelhető, nem zsákbamacska!
Árak: - egyben 245 000 Ft - külön a váz 135 000 Ft, objektív 140 000 Ft
A G85-öt szép állapotban dobozában adom (nyakpánt pl. bontatlan), Angliai garral (elvileg itthon is érvényesíthető, de a menü nem tud Magyarul), Januárban volt szenzortisztításon, amit munkalappal tudok igazolni. A képernyőt kezdettől fogva fólia védi,működése hibátlan, és adok mellé egy második tartalék akkut, plusz utángyártott markolatot. A fényképek a konkrét darabot ábrázolják (az objektív nem része az ajánlatnak.)
4k videó, képstabilizátor, elektromágneses zár, teljes elektronikus zár, időjárás álló szigetelés, forgatható LCD, OLED kereső, 6 fizikai +5 virtuális programozható gomb, stb.
Kihasználatlanság miatt eladó. Állapota megkímélt, pár alkalommal használtam csak. Gyári kellékei mellé (doboz,sapka,napellenző..) extraként adok egy Hoya UV UX szűrőt is.
Full frame-re váltás miatt eladó szeretett fotós felszerelésem:
Olympus OM-D E-M5 Mark II Újszerű, hibátlan, karcmentes állapotban, összes gyári tartozékával, dobozával. Exposzám: 5.640 Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Sn.BHEA44833 Ár: 159.000 Ft 149.000 Ft.
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 Pro Újszerű, hibátlan állapotban, karc, gomba és pormentesen. Összes gyári tartozékával. Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Sn.AC5347740 Ár: 195.000 Ft 185.000 Ft.
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4-5.6 R Újszerű, hibátlan állapotban, karc, gomba és pormentesen. Összes gyári tartozékával. Magyarországon (Media Markt) vásárolt (garanciális). Sn. ABJG59837 Ár: 39.000
Godox Mini TT350O (Olympus/Panasonic) Újszerű, hibátlan állapotban. Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Ár: 10.000 Ft ELKELT!
A váz és obi egyben: 320.000 Ft.
Személyesen átvehető, kipróbálható Pécsen vagy Baján. GLS, FoxPost megoldható.
Köszönöm a segítséget. Nagy összeget nem is kívántam érte kapni, mert tudom nem mai konstrukció, de az új vevőt sem akarom megtéveszteni vele. Kiindulási alapnak jó.
A váz és a 14-42 teljesen értéktelen 2021-ben, a teleobi max 15-öt érhet. Egyben a három mondjuk 25 körül, de már senkit nem bíztatnék, hogy ilyet vegyen. A vaku önmagábal még jó, használható újabb gépekez is, az 15e Ft körül érhet. A Hoya polár 4-5e Ft, a többi az ajándék a cucchoz kategória.
Tudnátok segíteni beárazni egy eladó szettet? Ismerősöm megvenné, de nem tudom mit kérjek érte. Első tulaja vagyok, kb. 40.000 expoval (frissen kiolvasva)
- Olympus E-520 váz + 1 db utángyártott aksi (a gyárin kívül) + USB kábel
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353