OFF. Most ezt én nem mínuszoltam. Környezetemben is sajnos vannak önsorsrontók, de nagyon kisebbségben. Itt a többi hozzászólásra: sajnos a politika beköltözött az életünkbe, s mint látjuk a sportba, kézilabdába is. De ennek is egyszer vége lesz!
Jobb lenne ha kimaradna innen a politika, mert itt a sportról kellene beszélgetni (tudom, hogy nehéz elvonatkoztatni a teljes magyar sport jelenlegi finanszírozása miatt).
OFF
De egy megjegyzés: pontosan azért nem képes a baloldal megújulni és választást nyerni, vagy egyáltalán erős ellenzék lenni, mert elhiszik azt amit ide leírtál. Pedig egy erős ellenzékre minden kormánynak szüksége lenne bármelyik oldali is.
Kevesen merik leírni a valóságot.. Viszont azt tudom, hogy aki a cikket írta, valószínűleg tudja a teljes sztorit, azaz, ha szeretnéd, leírhatod. Ha nem akarod, szerintem megértik itt. De nem nehéz összerakni, viszont biztosan érdekes. Inkább a csapat jövőképe az ami aggasztó. Kivenni embereket nagy tapasztalattal, majd azt mondani, hogy maguktól, meg a munka nagyságától mentek el, stb..
A történet eleve ott kezdődik, hogy van 2 millió szavazó, aki kb elkötelezett szavazó, akkor is ha otthon a küszöböt rágja, vagy a krumplit várja orbánéktól.
Ide szavaz a falvak nagy része, ebbe besegít az állami közmédia, amik a falvak nagy részén elérhető.
Közmunka vagy egyéb más okból zsaroltak.
A külföldi magyarok:adományok, nyugdíj, stadionok, csarnokok, templomok...
Ezeknek még a szavazatukat is megkönnyítik, szemben a nyugaton élőkkel.
Most azt hagyjuk, hogy határmenti falvakban választáskor több a román-magyar lakos, mint a helybeli és a lakheyi bejelentkezések is megszaporodnak...
Tényleg nem ez az a fòrum ahol ezt kell, de halkan kérdezem: a 2/3ot megszavazòk közül mennyinek van fogalma a VALÒS történésekről? És ha netán igen,mennyire érdekli őket?
Én azt látom,hogy annak a kevésnek akinek van, az egy kézlegyintéssel elintézi...
Kérdőjel nélküli kérdés volt. Sosem értettem a minuszolást, értelmetlen dolognak tartom. Én sem minuszoltam írásod, bár ezen ezen fórumon teljesen értelmetlen a politikát belekeverni, ez "szakmai" oldal. Rokonaid, barátaid több mint fele a fideszre szavazott, ezért 2/3, nem nehéz értelmezni, remélem?
Kérdést nem látok. A mínuszt természetesen én adtam, az én hozzászólásomra adott válaszodra, t.i. nem értek egyet azon megjegyzéseddel, hogy "lopott pénz nincs", "nem lopott pénz". Mert van! Az előtte lévő résszel maximálisan egyetértek, oda járna a +, mert egyetértek vele (és minden tiszteletem az ebben a rendszerben még kitartó orvosoknak).
Sem +, sem -. Amiért +, alapvetően igazad van. Valóban középkori állapotok vannak az eü-ben mogyorországon. Mondom ezt "közfinanszírozott orvosként-egyben kényszervállalkozóként". Ki nem ismeri belülről a rendszert, nem tud valós képet alkotni a NER kártékony tevékenységéről. Amiért -, ez a fórum nem politikáról szól alapvetően. Lopott pénz nincs eme országban. Ki nem hülye, tudja, hogyan működik orbán demokráciája. Mivel ezredszerre kap 2/3-at, nem lopott a pénz, önként felajánlott.
Hozzáteszem: pénz sincs! A lopott pénzből ne kézilabdázzon a Veszprem. A város pénzének is ezer helye lenne! a kórházban középkori állapotok, végtelen várólisták, embertelen az egész. Oda kell! Gyula is szó nélkül vállalt át 600 millát a város rovására a NER-től. Most meg jópofizik, mert kampány van!?
Nekem kapcsolatom van ott. Volt lehetőségem közelről nézni, hogy miként kerül lejtőre a klub. Lehet hinni, hogy valaki hűséges volt 15 évig, de valójában csak az első 5 volt értékelhető. Utána már nem. Uram-bátyám kapcsolatok nagyban hozzájárultak a jelenleg teljesen érzékelhető helyzethez. Egy korábban hozzászólásbán tökéletesen le lett írva, hogy mi nincs meg jelenleg, és mi van. A van sorhoz csak a pénz tartozik. Bár sok mindent el lehet ezzel is érni, de ettől, ahogy látjuk nem lett robotkar
Mondjuk érdekes ,hogy Csík nem ment bele a szurkolói tüntetésbe illetve az aláírásgyűjtésbe....Ennyire nem lehet hülyének nézni embereket.Nekem az az érzésem ,hogy Laci nyakába szeretné rakni a kötelet csak nem sikerül neki.
A konteogyártás sem annyira jogos. Én többszőr leírtam, hogy az infók, amiket hall, tudni vél az ember, nem biztosan úgy van. Véleményt alkotni szerintem nem bűn, 40+ évem alatt igyekeztem korrekt módon viselkedni az online térben, nem csak itt, máshol is. Az, hogy ki mit ír, szíve joga, bár én már voltam itt más, akit valaki gondolt, most meg nemtudom ki vagyok kinek a szemében. Vannak Veszprémben is olyanok, akik viszonylag közel vannak a klubhoz a mai napig és előszeretettel osszák meg másokkal a dolgokat. Ezért is lehet az, hogy amit a klub nem komunikál, azt mindenki is tudja rá 2-3 napra. Nekem személyes ismertségem ott nincs, viszont online van, és többször bebizonyosodott, hogy nem rossz az irány. Szerintem ne keressünk összefonódásokat, mert felesleges, de szívesen találkozom Mohács és Veszprém között félúton bárkivel ha szükséges.
Közös informátorod lehet Just1Question-nal, mert a Haribos-lány esete (a CSZ-zés, a Sevingerezés és az irodafétis) csak nálatok jelenik meg a hozzászólásokban, igaz, ugyanabban a stílusban:)
Ilyen az, amikor egy jegyügyintézői irodai munka annyira vonzónak tűnik valaki számára, hogy miatta képes utálattal beszélni egy olyan emberről, aki mielőtt 15 évig vezette a klubot irányító céget, hosszú évtizedekig szurkolóként is támogatta csapatot, helyben élő lokálpatriótaként. Ezek a tények - a munkájának a megítélése már véleménykategória: részemről nem volt érzékelhető, hogy ne végezte volna azt megfelelően, ahogyan a lányára sem lehet panaszom, aki minden alkalommal rendkívül türelmesen és kulturáltan segített, amikor a szurkolói kártya-bérlet-Jegymester bermudaháromszögben évről-évre elveszni látszódtak a vonalkódok.
Gyakran panaszkodunk, hogy átjáróház lett a világ, de ehhez mi is hozzájárulunk, ha nem tekintjük értéknek a hűséget.
Jön helyette más, egy haver, akinek semmi köze nem lesz Veszprémhez. Lehet Te leszel? Zsigeri gyűlölet volt benned iránta. Meglátjuk az új kihez hasonlít majd jobban, Csíkhoz, vagy egy lokálpatriótához. Nyilván a kérdés költői, tudjuk a választ.
Kíváncsi leszek, hogy Csík esetében szó lehet-e bizalomvesztésről a tulajdonosi körben. Viszont Momoék esetében ezt biztosra veszem. Ha van esély normális új edzőre, akkor menni fognak. Csak szerintem még terelnek, mert fontosak lehetnek a hazai címek.
Lépjünk egyet hátra: szerintetek mi lesz a forgatókönyv? Nekem kicsit olyan érzésem van,h csz a maival a főnöknél akarta benyalni magát,ergo nem lett elzavarva (még). Mintha Bembi írta volna,ha jól emléxem szerdán,h tulajdonosi egyeztetések vannak.