World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Talán az 5 vagy 6. ember voltam Borean Tundrán :-)) Guidet kicsaptam asztalra, profok megtanulás után kivégeztem 2 questhubot, mentem egy instát majd beestem az ágyba. Csaknem fene szint meglett.
Tegnap 11kor upgade-eltem az accot, és már hussantam is a zeppelinnel Northrendre. Ott felvettem az új profokat, megcsináltam három questet, aztán elmentem aludni. Ma délután ülök neki komolyabban. Addig remélem a nagy tömeg már előrébb lesz, így lehet is majd csinálni valamit :)
Egyébként nálunk mániás a bagázs, tegnap még egy gyors Illidan, teljes TK marhulás és még kérdezgették, hyog uyge ma még lesz raid.. szörnyű kocka banda :-D
kezdek teljes felporogni..eddig nagyon leszarom hangulatom volt az LKval kapcsolatban de 3 napja doglott a teljes guild mindenki csak ul a seggen es var. Tortenjen man valami....
masreszt mint offi en valaltam h irok egy ket dolgot a kiegrol, igy kenytelen votlam utana nezni a dolgoknak, es teljesen felporogtem....
5kor kezdjuk a release partynkat, iszunk ejfelig, majd atmegyunk a cd galaxisba, en maman biztos nem dolgozok:)
Tudom h ide nem noobok jarnak, azonban talan hasznos lehet.
LK Survival Guide
Ez egy rövid leírás mindenki részére, de leginkább azoknak, akik ugyanolyan lusták voltak utána nézni a dolgoknak, mint én. Tehát akkor nézzük a dolgokat.
Új terület: Northrend
Az új kontinensen 2 (azaz kettő) kezdő terület van. Az egyik a keleti oldalon, ez a Howling Fjord nevű terület. Erdős vidék, MENETHIL HARBOR-ból indul hajó. A terülten több quest hub található, valamint egy insta: „Utgarde Keep”, kezdő 70-72es insta.
Az új kontinens nyugati oldalán található a „Borean Tundra” elnevezésű terület, ez egy havas, sziklás, hideg terület, melyre a gőzhajó STORMWIND HARBOR-ból indul. Ezen a területen is több quest hub található, a 71-73-as szintű insta: The Nexus.
A két kezdő terület között teknőc hajóval lehet közlekedni, amelyet a Tuskarr frakció működtet.
Térkép a területről: http://www.wow-europe.com/wrath/features/northrend/worldmap.xml
Minden professionből lehet még egy szintet húzni úgy, mint HH-ban, minden profession tréner elérhető lesz a kezdő területeken. Az új terület fővárosa Dalaran, úgy mint a BC-ben SC. A város független (akárcsak SC), Horda, Szövetség egyaránt használja. Dalarnba bejutás quest függő, amelyet 74-en kap meg az ember. A quest teljesítése előtt, csak mage teleport vagy lock summon működik! A terület a térkép közepén található, CrystalSong Forrestben. Dalaranból minden fontos városba nyílnak teleport kapuk, de class trénerek, illetve Aukciós Ház nincs!!!
Érdemes minden cuccot megtartani, ami nem szürke, mert quest item lehet, vagy eladható a bankban.