Na, belinkeltem ezt a két képet a Borda.ca-ra, de ott szerintem nem adnak nekik akkora hitelt, mint itt.
A képeken Mylene Farmer párizsi lakása látható, valamint, amint éppen elhagyja lakhelyét Marc Levy nevű barátjával egyetemben.
A fotók egyébként tavaly készültek egy német barátom által, de nem tudok róla, hogy Mylene Farmer azóta lakcímet változtatott volna.
Van egy olyan 'kis' tanítványom, aki egyszer megkérdezte, hogy adhat-e puszit? Én csak úgy hívom őt magamban, hogy 'Lolita'. Megjegyzem, néz olyan jól ki, mint Alizee. :-)
Na, de curükkoljunk egy kicsit Mylene Farmer-hez...
Íme az új Alizee kislemez ("A contre courants") borítója:
És íme az első Alizee koncert setlist-je:
01. L'Alizé
02. Hey Amigo!
03. Lui ou Toi
04. J'en ai marre
05. Toc de Mac
06. Gourmandises
07. L'e-mail a des ailes
08. C'est trop tard
09. JBG
10. Moi...Lolita
11. Amélie m'a dis
12. Parler tout bas
13. Youpidou
14. Tempête
15. Mon maquis
16. A contre courants
17. J'ai pas vingt ans
A koncerten minden bizonnyal részt vett Mylene Farmer és Laurent Boutonnat is, VIP vendégként.
Ejnye-bejnye, nem vagy toleráns? ;-)
* OFF! *
Tegnap olyan csajokat láttam beiratkozni a suliba, ahol tanítok, hogy majdnem beudvaroltam némelyiknek. Nade, tanár úr! :-)
Bocsi, elfelejtettem mondani, hogy szabadságon vagyok. Az ajánlatom még mindig áll, ahogy azt először felvetettem, szeptemberben. Ha visszajöttem, kűldök mindenkinek meghivót privátban.
Giorgio, mail-t nem kaptam tőled (sem), majd ha rájövök hogy kell, kicserélem a cimemett. Addig irhattok erre: gremlin@netposta.net
Hááát... Ezzel a hozzállással semmi sem lesz a tervezett topic taliból. Hozzánk nem lehet szervezni, mert a család nem hiszem, hogy fel lenne dobva az ötlettől, aki pedig bejelentkezett, hogy nála lehetne, egyszerűen nem jelez vissza, sem itt, sem privátban.
Tudom, nem is adom fel:-)
Apropó, hol tudok Mylene dalszövegeket keresni? Egyszer már megtaláltam, de elfelejtettem a címet. Hiába, holnatól vénasszony leszek:))
Hát ez az, a romantika! A franciák híresek erről.
Amúgy a franciasajtot én sem szeretem, szóval jöhet a töltött paprika is:) És addigra majd a tentét is szépen begyakorolom:-)
A Libertine-t próbáltam már lefordítani, de megint rá kellett jönnöm, hogy gyakorolnom kell a nyelvet, mert sokat felejtettem:(
Remélem, ennyi nem Mylene-es dolog után legalább vele fogsz álmodni. ;)
Megnézte már valaki ennek a topicnak az elejét? Az első nap első félórájában 6(!) hozzászólás érkezett. Amit én nyitottam Mylene Farmer topic, (nem itt) oda csak kettő. :( Kéne neki egy kis reklám?
Ma már nem hiszem, mert még meg kell írnom egy cikket - nem Mylene-ről -, és egy barátomnak is megígértem, hogy átírok neki néhány CD-t - nem Mylene-t -, úgyhogy ezzel most elleszek egy darabig.