Keresés

Részletes keresés

mamut_ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 3328
talán igy?
mamut_ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 3327

jajjj

hogy is kell képet feltölteni?

mamut_ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 3326

sziasztok!

Olvasom hogy kihalt a forum.Akkor én 1 kicsit feldobom!

de amugy velem minden okés, és nem a saját hibámbol tört össze

cibkat Creative Commons License 2005.04.13 0 0 3325

Bocs Ági, elfeledtem. Félálombéli ígéretet nem ér komolyan venni! :) www.jobmonitor.hu www.jobpark.hu www.jobinfo.hu www.profession.hu  Itt van, hátha más is hasonló cipőben jár.

Peti! Csak ámulok és bámulok! Talpig férfi! Van olyan sokzsebes szűk munkásgatyád is? És már csak egy kérdésem van: eddig üres lakásban laktatok??? - Kaphatok egy Katuska CD-t? Csak mert mindíg olyan kedves vagyok.

MINDENKI! Húzás holnap a könyvtárba, fellépnek a Tehetségek! - Na? Milyen új nevet találtam nektek így nagy hirtelen, spontán jelleggel?

Tudjátok ki a legjobb sofőr egy meseautóban? Én igen...

süneni Creative Commons License 2005.04.13 0 0 3324
Hi evribádi. Ancsa, ez gonosz volt. Mellesleg tényleg kihalt a fórum, pedig én is mennék ám kézdire. Csak hát suli meg pénz meg meló. Ó a boldog diákévek minden energiámat elszívják! Azért csak tessék mindenkinek vigyázni magára mert lassan egy hete lidércnyomásos álmaim vannak amelyeket borral kompenzálok és kezdek előrlődni. mindenkinek pussz 
Ancsyka Creative Commons License 2005.04.10 0 0 3323
Nem vagy egyedül, én is itt vagyok ezer éve először és őszintén gratulálok és kívánok Nektek nagyon hosszú, boldog és egészséges életet és sok-sok örömöt! Remélem, nem sokára láthatjuk minden idők legifjabb olvasótáborosát! Azért lassan józanodj ki, milyen példa lenne már szegény gyereknek egy részeg apuka... :)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.09 0 0 3322

na... Magammal forumozok itt, pedig full-time jobos apuka lettem, aki egy szoptatas (nekem is segiteni kell a kis fejét igazgatni a cickora) meg egy pelenkazas között lopozik le a ház elé egy cigivel meg egy pohar borral, es semmi masra nincs ideje:)

Hol vannak itt az emberek?

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.08 0 0 3321

Na, akkor felsorolom, hogy dizaszter Peti mit csinalt meg egy het alatt (obiban deszkakat levagatni, otthon összecsavarozni, falra felfurni tiplivel, lakkozni, lefesteni, stb) Egy harom ajtos uj konyhaszekreny munkalappal, harom uj polc a falon, egy-egy uj falipolc az elö- es a haloszobaban is, egy cipösszekreny, egy fogas, egy gurulos (!) teveallvany ket polccal videonak-dvd-nek. Ja, es kidekoralva a lakas, kb 200 kepet raktam fel, fotok, festmenyek, stb, nagyon tutkon nez ki!!! Es minden all, müködik, szép es jo. Ezennel felveszem az Ezermester Peti nevet. Es mellesleg ket ejszaka voltam egy baratomnal, akinek kis hazi studioja van, es felenekeltem 20 nepdalt, keszül az Áprilka cd, mar csak a sracnak kell hozza gitarkiseretet csinalni! Pörgök háromezerrel!

Azert a kezdis kisbuszosert irigylek mindenkit, de hat az en eletemnek egyelöre most uj szakasza kezdödött... Üdv, E. Peti

F.Ági Creative Commons License 2005.04.07 0 0 3320

Kata!

Elküldöd  nekem azt a címet amiről beszéltünk félálomban?

Tudod az állásosat.

and4 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 3319

Éshát igen megkésve de remélem nem utolsósorban én is GRATULÁLOK PÉTER!

No de van itt egy most még másodlagos dolog, ami majd ha bekövetkezik elsődleges is lehet:

Kocsis István a főnök kitalált egy jót. Gyerünk ki  Kézdire a középiskolákba népszerűsíteni az olvasótábort (bár én bónuszfeladatként seggberúgnám a terminátort hogy tanulmányi eredményhez köti az ottani nebulóknak hogy táborba jöhessenek, de ez egy másik történet). Na kéne ugye az a 10-12 ember aki megtölti a kisbuszt mint tavaly, aki itt jelentkezik és hát érdemben megszólal a dolog megvalósításának ügyében. Ugye nektek is van kedvetek ehhez?

cibkat Creative Commons License 2005.04.06 0 0 3318
Dizászter Peti bútort szerel, gyereket füröszt... Picit izgulok.

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.06 0 0 3317
Ja, es most mar elarulom, ha senki nem talalta ki: egyik kedvenc, nagyszerü, kultuszstátuszú, idöközben angyallá lett cseh irómnak, Bohumil Hrabalnak van egy szép kis könyvecskéje: Levelek Áprilkának. No, innen a név. Úgyhogy sok Pilsner Urquellt és Budwar-t kell inni az egészségére!!!
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.06 0 0 3316
Köszönök mindenkinek mindent! Aztan igyatok a winyóban helyettem is, mert en mar abbahagyom, egyreszt, hogy holnapra kijozanodjam (jönnek haza), masreszt közeledtem mar lassan az alkoholmergezeshez:) Na jo, azert annyira nem hardkor a helyzet, hisz közben furok-faragok-takaritok, de azert jo hosszu ünneples volt, nonstop hat nap, bibliai mertekkel. Peti
irgalmatlan Creative Commons License 2005.04.05 0 0 3315

Gratulalok!

Tengernyi boldogsagot kivanok mindharmotoknak!

Előzmény: nyugatinyúl (3309)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2005.04.05 0 0 3314

Szép volt, Fiú! Gratulálok Petinek és a Jónás femilinek!

Ünnepeljük meg péntek-szombat a Winyóban!

gabi... Creative Commons License 2005.04.05 0 0 3313
Péter! Én is nagyon-nagyon gratulálok Áprilkához!!! Biztos tünemény! És szerintem tökjó neve van!
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.05 0 0 3312
Köszönöm! En lassan egy hete nem alszom, egyreszt, mert az ünneplesnek se vege se hossza, masreszt a lakason rengeteg tennivalo van. Talan holnaputan mar jönnek haza!!! Ma én pelenkáztam:)))
süneni Creative Commons License 2005.04.04 0 0 3311
Édes fogadott apukám! Itt és most még egyszer gratulálok remek teljesítményetekhez amivel összehoztátok a csöppséget! Én is vúdsztokolni fogok, pontosabban már hónapok óta ezt csinálom, sör bor stimmel, a Sorompó már balladákat zeng a nevünkről és fog is mert világvégi hepaj veszi kezdetét és a földgolyót bezengi majd gyermeked dicsőítő énekünk! Hosszú, boldog életet a babának és szüleinek!!!!!!!!!!!!
mamut_ Creative Commons License 2005.04.03 0 0 3310

Drága sünapám!!!

Nagy boldogsággal töltött el amikor olvastam az irásodat és örülök hogy itt elsőként gratulálhatok neked!!!Kivánom hogy legyetek nagyon boldogok és egészségesek!!!

Még egyszer GRATULÁLOK!!!!!   :)))

Előzmény: nyugatinyúl (3309)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.04.01 0 0 3309

Na, végre személyesen: Március 31-én reggel 8 óra 6
perckor egy nagyon fárasztó nap és éjszaka után nagy nehezen (de
egészségesen!!!) császárral megérkezett közénk minden idök legifjabb olvasótáborosa, Jónás Áprilka Noémi, az
édesanyja szülinapján!!! 2630 gramm, 47 cm, ö a legkisebb az osztály
újszülöttjei között:) De természetesen gyönyörü! Az orra az enyém (ennek nem
biztos, hogy örülni fog:), a szép nagy szája az anyukájáé. Mindketten nagyon
jól vannak, egy hét múlva jöhetnek haza. Én tegnap egy nagyon nagyot
ünnepeltem két jó itteni magyar barátommal, a nap folyamán sikerült kétszer
is berúgnom, ami nem volt nehéz fél óra alvás után (igazából félálom volt
egy kórházi széken, ruhástól). Egy közeli parkban wudsztokoltunk sok
sörrel-borral, es magyar népdalokat üvöltöztünk fél éjszaka. Szép volt.
Otthon meg apukám öntött fel az öcsémmel a garatra, úgyhogy Áprilka nem
panaszkodhat, két országban is ünnepelték az érkezését és még a szegény pápa
is összeszedte magát mégegyszer, hogy megvárja ezt az új lelkecskét.
Mostantól meg dolgozom a lakáson, elég sok minden van még, könyvespolcot
építek és konyhaszekrényt, többek között. Remélem, állni fognak:)

Kocsis Pistának üzenem, aki látja, hogy természetesen lehet tiszteletbeli táboros keresztapa!!!
Minden jót, Péter-apuka

cibkat Creative Commons License 2005.03.31 0 0 3308

Sziasztok!

Holnaptól kivonulok a gyakran netezők közül, munkakörileg nem leszek már a csodagép elé láncolva, így viszonylag ritkán találkozhatunk majd itt. Maradt tehát az ősi módszer, a személyes, valódi 3 dimenziós kontaktus.

Aki ismerte a 30-as mobilszámomat, nyugodtan törölheti!

Én is uff.

and4 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3307

Miért az Áprilka az női név? Bocs én ezt nem tudtam, na mindegy.

Nagyon szép dolgot hallottam valamelyik rádióban. Buzdított valamelyik fizetett reklámhirdetés hogy nézzük a Magyar-Bolgár meccset a következő szánalmas - utolsó szálba kapaszkodó, de nem utolsó sorban vicces módon: - Nézzék önök is a Magyar - Bolgár meccset, nem lehetetlen nyerni ők is csak tizenegyen vannak! - NO COMMENT.

Előzmény: F.Ági (3305)
irgalmatlan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3306

Orulok hogy nem maradtam le semmirol. :-)

A pentekkel csupan annyi a gooond, hogy atkerult akkorra

az edzesem. Hacsak nem akartok nelkulem (ugye nem?), vagy 

fel 11-kor probalni, akkor nem megy...

Előzmény: F.Ági (3304)
F.Ági Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3305
Fogadásokat lehet megkötni, de minél előbb mert bármikor kiderülhet, hogy Áprilka lesz-e vagy Bálintka!! MINDENKI IZGULHAT!!
F.Ági Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3304

Drága Bandatag!

Hogy nem tudsz semmit az elkövetkező szeánszról annek egy oka van, mégpedig az, hogy még mi sem.. :-)! De csak figyeld a telefonodon az sms érkezését!! Holnap minden kiderül. Készítsd a lelkedet a péntekre, de az is lehet hogy csak jövő héten lesz próba. Mert ugye még nem volt. Hogy ne érjen meglepetés tudnod kell hogy már játszott számokat fogunk játszani.. hogy mást se érjen meglepetés.. :-)

uff én is  

Előzmény: irgalmatlan (3303)
irgalmatlan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3303

E!

Draga bandatagok! Megosztanatok velem, mik a tervek/fejlemenyek

az aprilisi szeansszal kapcsolatban?

Uff!

F

cibkat Creative Commons License 2005.03.28 0 0 3302
Köszi Zozó, úgy volt!
Előzmény: megyaszaizoli (3301)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.03.27 0 0 3301

sziasztok

mindenkinek szeretnek kellemes husveti unnepeket kivanni es sok locsolot a csajoknak fiuknak palinkat bort sort .....

pusz

Ziggy Stardust Creative Commons License 2005.03.26 0 0 3300
... de előtte: GYERÜNK MA A WINDSOR-BA!
cibkat Creative Commons License 2005.03.25 0 0 3299
Jó nyulazást mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!