MadMax,
elhatarolodok a dologtol, semmi kozom hozza.
masfelol a nevet is szarul irta le a savmester, mert a vegen punishtert irt ami nem jelent semmit :-)
szerintem valaki mokas dolgokat probal jatszani, ami egyaltalan nem vicces.
te is kaptal levelet, ket hete en is kaptam.... elobb utobb mindenki kap vagy mi lesz???
a
Az aproNeten feladott hirdetesedre az alabbi valasz
erkezett:
> Jármű - Autó - BMW (2003-09-06)
>
> Aez Radon 9*16''- os alúfelni , vadi új Yokohama
> A539- es 225/40*16 - os gumikkal eladó! 4*100- as
> ET15 , BMW E30- on volt ! Nem log ki és nem ér
> bele!
Mivan Madmax,
árulod a szutyok felnidet? Nézz mindig a hátad mögé, márcsak a kóla miatt is ...
Na pedig tenyleg szar. Mondjuk csak akkor derült ki amikor kivették a szűrőt mert az olajnyomás hidegen is hipp hopp megjött mindig is. És soha nem volt gond az olajnyomással.
nem mondod hogy V8-on is beszarik az olajszűrőház visszacsapó szelepe?? aszittem, ez M30 specifikus probléma. Tudod, én is ezzel szívtam/legalábbis azt hittem, de a pumpában volt valami xar. Azóta itt figyel a lábamnál az asztal alatt egy M30 olajszűrőház, originál BMW dobozban, autóban még nem volt...gondolom nem jó a 40i-be...bár asszem ziher ami tutkó, berakom az 530i-be, attól nem lesz rosszabb. Meg azért most is eltart 1-2 mp-ig mire megjön az olajnyomi, bár többen aszonták, ez így normális.
ja és pinát most nem tudtam linkelni, azért ugye nem voltam OFF?? :)))
Megvan az e30 ugyhogy most orom van meg bódottá :)) A kovetkezo
szolnoki bulira mar azzal megyek :)) az E36 ot meg elrakom telere aludni. Most jut eszembe ha valaki tud krom diszlecet az ajtok fole szoljon mar plz egy hianyzik nekem.
tsr125 olajcsere, valamint az olajszűrő házat is ki kell cserélni mert a szelep tönkre ment benne. Ezt már megrendeltem Wallisban majd szolnak ha megjön.
All: Én hétvégén szerintem pihizek no buli, majd jövő hét csutortokon megyek Sárándra M47be meg lehet szerdan sarospatak(ez utobbi nem vszinu), szombat BED(rulez!), és még valami HOMEba is hivtak szoval kell a penz ket het mulva :)
Kislányok, péntektől október 24.-ig fennt vagyok Pesten.Rendezhetnénk pár szolid bulit, mondjuk a múltkorihoz hasonlót jelentős mennyiségü alkohollal.Az ivászat után bemutatott talajgyakorlatokat Tec és én pontozzuk mint nagy szakértők..hehe:)