Na mesélj valami érdekeset! Minnyá izzítom ICQ-t, inkább ott, még a végén úgy jársz, mint én. :-)))
Lehet, hogy ez van a dolgok mögött. Állítólag a kíváncsiság játszotta a legfőbb szerepet, csak ugye mire fel az a kíváncsiság az összes hozzászólásom iránt. :-) Igazad lehet, barátom!!!
Nem,csalódást kell immár sokadszor okoznom Neked,nem ott voltam.Bár lehet,hogy ezzel nagyon nagy hibát követtem el.Most már mindegy,úgysem tudok változtatni rajta,meg ahol voltam az se volt rossz buli.
Szeva sorstársam!Éppen most vagyok túl egy érzelmekkel teli sms-ezésen.
Én nem vagyok nő,de gondolom azért tette,mert érdekelte őt,hogy miket írsz,hátha így jobban megismer.Az már külön történet,hogy ezekben a hozzászólásokban benne voltak a mi beszélgetéseink is Róla.
Most már csak a játék kedvéért: képzeld, Manó, Giovi egyszer régen még mondta, hogy ne írogassak a fórumba pl. idézeteket a leveledből meg SMS-ekből, mer sohasem tudhatom, hogy visszaolvasod-e. Még én mondtam legHEVESebben, hogy erre esély nincs, mondván, Te nem olvasol vissza. Tévedtem. :-)))
Giovi, úgy csinálta, ahogy mondtad. A hozzászólásaimat olvasgatta, s ami érdekes volt, ott megnézte a Ti írásaitokat is.
Mi visz rá erre egy lelket? Te nő vagy, jobban tudod...
Szervusz elcondor, legendás barátom!!! Csak nem Fűzfő az a hely???
Na BÚÉK Néktek!
Nem buktad be barátom,sőt mondhatjuk hogy jól jöttél ki a dologbúl.Azt meghiszem,hogy szívesen maradtál volna még,én is éreztem ilyet,csak a helység volt más.
Ááá, most már úgyis mindegy minden. Legalább had' örüljön, hogy olvasgathatja hozzászólásaimat. Azér ha jobban belegondolunk, ez kellemetlen is lehetett volna, nem??? Mi a véleményed?
Bizony, bizony, így (is) kell köszönnöm, nem őrültem meg. Mint az kiderült, a fentebb nevezett személy jó ideje figyelemmel követi célirányos visszaolvasással kizárólag a topic tenisz-mentes, rá vonatkozó hozzászólásait. Botrányszagot érzek én a levegőben, az már biztos... :-) Ezentúl most már akár hozzá is szólhatsz, ha esetleg Rólad beszélünk! :-) Most már tudom, hogy kém vagy és figyelsz!!! :-)))
BOLDOG ÚJ ÉVET A VILÁG LEGERDMÉNYESEBB TENISZEZŐJÉNEK!TORNAGYŐZELMEKBEN ÉS GS DIADALOKBAN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT PETE!!!
ÉS PERSZE A TOPICBA LÁTOGATÓ ÖSSZES KOCSMATÁRSNAK IS LEGYEN JÖVŐRE JÓ ÉVE!!!!
HAJRÁ PETE!!!!
Nyugi,meg is fogják mutatni!A Us Openen is bebizonyították,hogy az ő meccsük vonzza a legnagyobb érdeklődést és nem is okoztak csalódást a nézőknek.
HAJRÁ PETE!!!
ehhez még Andre barátunknak is lesz egy-két szava!!Jó lenne ha a 2 "öreg "megmutatná!!
A többiek ugyis leírták őket,de ennek a Leyton gyereknek meg kéne mutatni ki az úr a pályán!!