Mostanában az a hibajelenség fordul elő, hogy ha betöltök egy activityt akkor szépen működik, akár végig is játszhatom. De ha kilépek belőle és betöltök egy másikat, akkor miután betöltötte lefagy a TS, ezerrel pörgeti a winchestert, majd kilép. (Esetleg azonnal kidob.) Van valakinek ötlete?
4Gb RAM-om van, ezért használom a trin.exe -mem:2048 kapcsolót, azóta nem fagy ki activity közben általában. Régebben nagyon sűrűn kellett mentegetni/visszatölteni.
Látom nem nagyon világos még ezek a dolgok neked. :) Az lesz a leg célszerűbb, ha erre az oldra mész (regisztrálás után) a Letöltések/Leírások/V2.4-es leírás és utána olvasd el és már menni fog a dolog. A sorrendet tartsd be amiket telepítesz, mert könnyedén el tudod rontani a ts-ed. Ha nagyon nem megy akkor fel vehetsz msn-re vagy írhatsz ide is illetve az email címemre is.
Ha ezeket letöltöm akkor ezekkel mit csináljak? Xtracks 3.20, Newroads 4.0, trainupdate, MSTS Bin patch?
Tegyem bele a train mappába vagy hova? Külön-külön mindegyiket telepítsem? Bocsi csak tényleg nem tudom és nem teljesen tiszta az ahogyan elolvastam hozzá a leírást. Régen volt Alföld 3-unk de azt csak installáltam és kész, nem kellett vele ennyit szöszölni.
A másik kérdésem, hogy ha új actukat szeretnék azt hova kell telepítenem?
Lehetetlent kértél tőlünk, mivel ez a MSTS nem tudja, csak akkor kapcsolja be automatikusan az éjjeli műszerfal világítást, ha esteledik. Egyébként TrainZ-ben elérhető a kabin világítási kapcsoló, kipróbáltam a V63-as mozdonyt TrainZ-ben, fantasztikus volt.
Valaki megcsinálja neked az egész sorozatos telepítési örültséget és betömöríteni ZIP vagy RAR fájl(ok)ra az egészet, olyan kb. 5~10 GB méret lehetséges. A kicsomagolás a Total Commander/WinRAR könnyedén tudsz majd kicsomagolni. De én nem tudok segíteni ebben a szarsági időben.
Sajnos nem úszod meg a mindenféle cuccok telepítgetését, mert ezeket nem csak az Alföld pálya igényli, hanem kb minden amit mostanság le lehet hozzá tölteni:(
Igazából lehetne olyan telepítőt csinálni ami szép sorban feltelepít mindent, én sajnos nem értek a programozáshoz.....
Remélem ti tudtok nekem segíteni? Szeretném a Páromnak letölteni az Alflöd 6-ot, vagy az Alföld 5.4.1-et, de mivel nem vagyok valami nagy számítógép zseni, létezik-e olyan link ahol csak letöltöm és telepítem és nem kell semmiféle más plusz programokat "beleépíteni"? Segítségeteket előre is köszönöm.
Szerintem ha már van több vezetőállás akkor miért ne lehetne letölteni és azt hozzá tenni a Bzmot-hoz? Mindenki kedvére válogathat melyiket akarja használni. Egyébként innen lehet le szedni: http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/news.php
Igazából off de ha szerettek vonatozni, van a Facebookon egy TrainStation nevű játék, egész szórakoztató!:) Nem szimulátor hanem inkább diszpécserkedés. Rengeteg féle vonat a világ minden tájáról, minden korszakból.
Azért mert megszólítást kaptam, ahonnan szereztem pl. GySEV mozdonyt és személyvonat csomagot, ahhoz kell a publikálási engedély. Időben kellett volna megszerezni az engedélyt és nem tettem meg, így az eltávolítás mellett döntöttem. Számítottam a figyelmeztetésre és megtörtént. Majd kapsz tőlem egy emailt, melyben lesz benne a csomag.
Új hét, régi mozdony kerül ismét újbóli kiadásra. Mostani mozdonyunk már nem a Gysev hanem a MÁV színeiben jelenik meg. Ez a mozdony nem más, mint a V43 1286-os számú villanymozdony. Engedélyért köszönet Vonder-nek. Innen lehet leszedni: www.mstsoldal.atw.hu
(Izé az interaktivitást kihagytam. Szóval a puszta látogatásért, vagy ingyenes letöltésért miért kell reggelni? Én ilyen oldalakat messze el szoktam kerülni.)
Néhány honlap üzemeltetőjeként sem értem, mi az örödögnek kell regisztrálni egy olyan oldalra, amin nincs védett tartalom. (Olyan amiért fizetni kellene, vagy bizalmas információk.)