Keresés

Részletes keresés

LBB Creative Commons License 2001.07.04 0 0 948
Ki találta fel a munkát? És a többiek miért nem verték agyon?! :-)
BreZol Creative Commons License 2001.07.04 0 0 947
Na, tegnap arra is fény derült, hogy a Budapest Tv az a szutyok csatorna, amelyiken még megy a műsor, igaz nem Különjárat a címe, de ugyanaz a fószer vezeti, aki Bécivel nyomult annak idején. Ráadásul tegnap pont Vörös Andris és Salim volt a műsor egyik vendége a Superbutt-ból. :)
Előzmény: BreZol (946)
BreZol Creative Commons License 2001.07.03 0 0 946
Hogyne emlékeznék. A Balogh Zolival vezette a műsort, Különjárat volt a címe. De úgy tudom, hogy még létezik valamelyik szutyok csatornán, persze Béci nélkül.
Azért nem volt az annyira extragagyi, Bécinek volt pár jó beszólása: Egyszer például a műsor végén éppen elköszönt, mialatt a háttérben elment valami bazinagy teherautó, erre megszólal: "Műsorunkat a Kamaz-Transz támogatta..." Óriási volt. :))
Balogh Z-t meg szoktam néha látni a buszon, van valami Rammstein-kópia zenekara is.
Előzmény: zen_ (944)
xxzoleexx Creative Commons License 2001.07.03 0 0 945
hi!!

akit erdkeel tudok irni jo kis metal. hc punk lemezeket ujaka meg mejlenees elott...

akit erdekel irjon

xxx

zen_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 944
En emlexem amikor a Sziv Tv-n (!!!) volt egy extragagyi rockmusor. Es ki volt a musorvezeto? Hat a Beci!

Emlekszik meg vki?

Előzmény: LBB (943)
LBB Creative Commons License 2001.07.03 0 0 943
Hát igen Béci nagyon bájos gyerek volt, főleg a Sutteres időkben.... :-)
Igen, végülis csak szombaton megyünk, de autóval, a Szala visz minket.
E-mailt nem igérek mára, de mindent megteszek az ügy érdekében. Tegnap feladtam a meglepidet! :-) (Majd írd +, hogy tetszik-e, és hogy erre gondoltál-e.) Pá(L) :-)
Előzmény: Tonex (941)
BreZol Creative Commons License 2001.07.03 0 0 942
1997-es ha minden igaz.
:)
Előzmény: Tonex (941)
Tonex Creative Commons License 2001.07.03 0 0 941
::)) Ez mikori kép lehet?
LBB: Melyik nap akartok lemenni? Csak a FF-esre?Megyünk egy vonattal? :)
BreZol Creative Commons License 2001.07.03 0 0 940
Béciről találtam egy régi, még a Fabrik előtti képet: :)

LBB Creative Commons License 2001.07.02 0 0 939
Tonex: Válaszoltam 1 rövidet, olvasd el!
Wantedra valószínüleg megyek,(99%)csak még szállást kell(ene) találnunk...
Előzmény: Tonex (934)
irresolute Creative Commons License 2001.07.02 0 0 938
Nos akkor kezdeném... Kiváncsi lennék még....:)))))
Most még nincs több kérdésem, de ahogy bevillan egy kérdés agyambéééé, akkor hozzád fordulok:)
Tonex Creative Commons License 2001.07.02 0 0 937
Szivesen, egyéb info?
Előzmény: irresolute (936)
irresolute Creative Commons License 2001.07.02 0 0 936
Köszi a pontosabbnál pontosabb infókat:)
Tonex Creative Commons License 2001.07.02 0 0 935
Kérdés visszavonva, mert megtaláltam:
19.45-20.30 Freshfabrik
Tonex Creative Commons License 2001.07.02 0 0 934
Időpontot is lehet tudni nagyjából?
LBB: Jössz a Wantedra igaz? Mail ment!
Előzmény: BreZol (933)
BreZol Creative Commons License 2001.07.02 0 0 933
Lesz:
Július 7. Nagyszínpad
Előzmény: irresolute (932)
irresolute Creative Commons License 2001.07.02 0 0 932
Valaki! Lesz FF a Wated fesztiválon?
LBB Creative Commons License 2001.07.02 0 0 931
Bodrogi "KID" András. Vagy te a kis szöszit nem ismerted fel? :-) (Mert én amikor először megláttam elég sok időbe tellett mire kapcsoltam, hogy ez a P., csak új styleja van...)
Előzmény: zen_ (929)
IamTheDog Creative Commons License 2001.07.02 0 0 930
Abillentyüsháttérvokalistasrácazaképen
Előzmény: zen_ (929)
zen_ Creative Commons License 2001.07.02 0 0 929
nekem inkabb azt mondjatok meg hogy ki a masik srac a kepen.
BreZol Creative Commons License 2001.07.02 0 0 928
És miket kértek az Önkéntes mérvadóban?
Előzmény: LBB (927)
LBB Creative Commons License 2001.07.02 0 0 927
Sikerült végre megkeresnem Pityesz címét, íme:

pityeszfff@hotmail.com
Remélem mostmár boldogak vagytok! :-)

B.: BravoTV, VIVA+: Hírblokk, (prágai koncert összefoglaló + beszélgetés) Önkéntes mérvadó
Nyuszifül: Mikor írsz?!

Előzmény: BreZol (926)
BreZol Creative Commons License 2001.07.02 0 0 926
Na, meséljetek. Én csak a Viva+-on láttam a prágai koncertről valamit, de a végét kaptam már csak el.
Előzmény: LBB (925)
LBB Creative Commons License 2001.07.02 0 0 925
Hétvégén kitett magáért a média, csak úgy zúdította rám a FF-ot. :-)
B.: Szerintem tök régóta van tetkója,(2 db.)csak nem mindig látni a sok ruha alatt. :-)
Előzmény: Balthazar (923)
Tonex Creative Commons License 2001.07.02 0 0 924
Hát elég érdekesen néz ki ezzel a hajjal, az biztos..
Kalifornia, hmm.. Jó lenne, ha bejönne nekik..
B: Goofy-ról meg igaz, hogy kicsit félreérthetően, de azt irtam, h. már azt sem nagyon játszák koncerteken. Meg hogy van még pár olyan, amit elfelejtettek, és ezért elég morcos vagyok :(
Előzmény: Balthazar (923)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.30 0 0 923
A Pityesznek mióta van tetkója?
Ugyanis ma a Bravo Tv-ben felfedeztem rajta már egyet erre most ez is.....
zen_ Creative Commons License 2001.06.30 0 0 922
Az információdömpingre kiéhezett indexes FabrikFanok mérhetetlen éhségének enyhítésére

zen prezentz: FABRIK interjú @ Wanted Július

Június 12-én a prágai Strahov Stadionban az AC/DC előzenekaraként lépett fel a FreshFabrik abból az alkalomból, hogy Csehországban az ottani Warner gondozásában megjelent a Drive My Hand című FF-nagylemez. A FreshFabrik egyórás műsorát kedvezően fogadta a toleranciájáról nem éppen híres AC/DC-rajongótábor. A zenekar főleg az új lemezről mutatta be számait, promotálandó a lemezt. A FF egyébként egy hetet töltött Csehországban, mialatt az intenzív promóciós tevékenység keretén belül több fontos cseh TV-ben nyilatkoztak, amiket természetesen sajtóinterjúk is követtek.

Kovács Levente: Igazából kiderült, hogy minden országban koncertek meg fesztiválok a zálogai annak, hogy egyáltalán foglalkozzanak az anyag kiadásával...

Szabó András: Lépésenként nyomulunk, mint a kalandozó magyarok 1000 évvel ezelőtt. Amikor az év elején kiküldtük a lemezt, sok helyi Warnernek nagyon tetszett az anyag, és most a csehek úgy döntöttek, kiadják. Reméljük, ez elindít egy olyan folyamatot, hogy a Warner-berkeken belül elterjed, hogy van értelme kiadni. Az egésznek a bázisa egy jó anyag kell, hogy legyen, de az illuzórikus, hogy ez elegendő. Azon felül, hogy tetszik az anyag, még bele kell passzolnia az éppen aktuális kiadói marketingpolitikába, és fontos, hogy valaki finanszírozza a zenekar mozgását, a reklámot, a fellépéseket, mert egy kelet-európai csapat esetében senki nem akar reszkírozni. Mi most ezt megpróbáljuk biztosítani, és úgy néz ki, hogy talán lesz egy 8-10 állomásos olasz turné is, amihez szeretnénk úgy reklámot szervezni, hogy augusztusban már ki legyen adva ott is a lemez.

W: És utána?

SZA: Úgy néz ki, hogy szeptember első hetében, rögtön az olasz turné után elindulunk Kaliforniába. Eddig nem nagyon beszéltünk erről, de most elkezdjük, mert ha elmondjuk, már nem tehetjük meg, hogy csak jártatjuk a szánkat és nem megyünk ki. Anno, amikor Ausztráliába utaztunk, már fél évvel hamarabb elkezdtünk beszelni róla, hogy abba a kényszerhelyzetbe kerüljünk: mindenképpen ki kell mennünk, különben nem leszünk szavahihetők. Nem lesz könnyű megszervezni az egészet, tele van nyári fesztiválokkal a program és soha életünkben ilyen jó pozíciókban nem játszottunk, de július közepén egy kis előőrssel kimegyünk majd, és megpróbáljuk lefoglalózni a szállást, a mikrobuszt... A Drive My Hand eladásán szeretnénk munkálkodni kint, ez egy olyan anyag, ami mögé fel tudunk állni 1oo%-osan, de azt is érzékeltetni akarjuk, hogy ez nem egy egylemezes zenekar. Ha valaki végignézi az eddigi albumokat, akkor érezhető, hogy milyen utat jártunk be, tehát fel lehet vázolni, merre tartunk. Ha sikerülne kint eladni a lemezt, az bizonyíték lenne a kiadó felé, és onnantól sokkal könnyebb lenne a következő lemezzel is bármit kezdeni. Az a terv egyébként, hogy kimegyünk három hónapra és ott megpróbáljuk kiiktatni azokat a paramétereket, amik megakadályoznának abban, hogy csak a zenéléssel foglalkozzunk. Nemrégiben beszéltem Újvári Péterrel, aki kint van egy-két hónapja Los Angelesben, ő mondta, hogy az ottani impressziókból olyan számokat csinál, amikre itthon nem is gondolt volna...

KL: Emellett írjuk az új lemezt is, úgy tűnik, mielőtt kiutazunk, bemegyünk a stúdióba és demózni fogunk.

SZA: Azt szeretnénk, hogy — gyakorlatilag egy évvel a Drive My Hand után - legyen nálunk egy olyan CD, ami fémjelezné azt az irányt, amerre tartunk. Azt gondolom, ez a lemez lehet az igazi, szellemileg, zeneileg, és a zenekari egységet tekintve is elértük azt az érettségi állapot, hogy ez az anyag koncentráltabban rólunk szól. Úgy számoljuk, év végére el is készül úgy az anyag, hogy azt stúdióban fel lehessen venni.

KL: Viszont van egy kitétel: addig nem szeretnénk magyar megjelenést, amíg nem kapunk garanciát arra, hogy külföldön is kiadják a lemezt.

SZA: A világ nagy vérkeringésében egy idegvégzödés pozíciójából nem lehet hírnökké válni, oda kell menni, ahol a szív dobog.

KL: A végső cél az, hogy saját magunkat nem megtagadva tudjunk külföldön is érvényesülni, felvállalva, hogy nem egy Amerika-copy zenekar vagyunk, hanem Kelet-Európából jöttünk.

Előzmény: Balthazar (921)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.30 0 0 921
Miért?Te merre laksz?
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.30 0 0 920
Ko:sz! Ka'r, hogy nincs M2-nk.. :(
Előzmény: Balthazar (919)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.30 0 0 919
Az ismétlés asszem valahogy éjfél után lesz az M2-n, de ha nagyon akarod pontos időpontot is tudok neked mondani,csak utána kell néznem.
pill.
hm érdekes, nem írja az újság.
Pedig délben ugye szokott lenni az M1en aztán éjfél körül megismétlik az M2-n.
Azt szoktam nagynéha látni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!