Na, tegnap arra is fény derült, hogy a Budapest Tv az a szutyok csatorna, amelyiken még megy a műsor, igaz nem Különjárat a címe, de ugyanaz a fószer vezeti, aki Bécivel nyomult annak idején. Ráadásul tegnap pont Vörös Andris és Salim volt a műsor egyik vendége a Superbutt-ból. :)
Hogyne emlékeznék. A Balogh Zolival vezette a műsort, Különjárat volt a címe. De úgy tudom, hogy még létezik valamelyik szutyok csatornán, persze Béci nélkül.
Azért nem volt az annyira extragagyi, Bécinek volt pár jó beszólása: Egyszer például a műsor végén éppen elköszönt, mialatt a háttérben elment valami bazinagy teherautó, erre megszólal: "Műsorunkat a Kamaz-Transz támogatta..." Óriási volt. :))
Balogh Z-t meg szoktam néha látni a buszon, van valami Rammstein-kópia zenekara is.
Hát igen Béci nagyon bájos gyerek volt, főleg a Sutteres időkben.... :-)
Igen, végülis csak szombaton megyünk, de autóval, a Szala visz minket.
E-mailt nem igérek mára, de mindent megteszek az ügy érdekében. Tegnap feladtam a meglepidet! :-) (Majd írd +, hogy tetszik-e, és hogy erre gondoltál-e.) Pá(L) :-)
Bodrogi "KID" András. Vagy te a kis szöszit nem ismerted fel? :-) (Mert én amikor először megláttam elég sok időbe tellett mire kapcsoltam, hogy ez a P., csak új styleja van...)
Hétvégén kitett magáért a média, csak úgy zúdította rám a FF-ot. :-)
B.: Szerintem tök régóta van tetkója,(2 db.)csak nem mindig látni a sok ruha alatt. :-)
Hát elég érdekesen néz ki ezzel a hajjal, az biztos..
Kalifornia, hmm.. Jó lenne, ha bejönne nekik..
B: Goofy-ról meg igaz, hogy kicsit félreérthetően, de azt irtam, h. már azt sem nagyon játszák koncerteken. Meg hogy van még pár olyan, amit elfelejtettek, és ezért elég morcos vagyok :(
Az információdömpingre kiéhezett indexes FabrikFanok mérhetetlen éhségének enyhítésére
zen prezentz: FABRIK interjú @ Wanted Július
Június 12-én a prágai Strahov Stadionban az AC/DC előzenekaraként lépett fel a FreshFabrik abból az alkalomból, hogy Csehországban az ottani Warner gondozásában megjelent a Drive My Hand című FF-nagylemez. A FreshFabrik egyórás műsorát kedvezően fogadta a toleranciájáról nem éppen híres AC/DC-rajongótábor. A zenekar főleg az új lemezről mutatta be számait, promotálandó a lemezt. A FF egyébként egy hetet töltött Csehországban, mialatt az intenzív promóciós tevékenység keretén belül több fontos cseh TV-ben nyilatkoztak, amiket természetesen sajtóinterjúk is követtek.
Kovács Levente: Igazából kiderült, hogy minden országban koncertek meg fesztiválok a zálogai annak, hogy egyáltalán foglalkozzanak az anyag kiadásával...
Szabó András: Lépésenként nyomulunk, mint a kalandozó magyarok 1000 évvel ezelőtt. Amikor az év elején kiküldtük a lemezt, sok helyi Warnernek nagyon tetszett az anyag, és most a csehek úgy döntöttek, kiadják. Reméljük, ez elindít egy olyan folyamatot, hogy a Warner-berkeken belül elterjed, hogy van értelme kiadni. Az egésznek a bázisa egy jó anyag kell, hogy legyen, de az illuzórikus, hogy ez elegendő. Azon felül, hogy tetszik az anyag, még bele kell passzolnia az éppen aktuális kiadói marketingpolitikába, és fontos, hogy valaki finanszírozza a zenekar mozgását, a reklámot, a fellépéseket, mert egy kelet-európai csapat esetében senki nem akar reszkírozni. Mi most ezt megpróbáljuk biztosítani, és úgy néz ki, hogy talán lesz egy 8-10 állomásos olasz turné is, amihez szeretnénk úgy reklámot szervezni, hogy augusztusban már ki legyen adva ott is a lemez.
W: És utána?
SZA: Úgy néz ki, hogy szeptember első hetében, rögtön az olasz turné után elindulunk Kaliforniába. Eddig nem nagyon beszéltünk erről, de most elkezdjük, mert ha elmondjuk, már nem tehetjük meg, hogy csak jártatjuk a szánkat és nem megyünk ki. Anno, amikor Ausztráliába utaztunk, már fél évvel hamarabb elkezdtünk beszelni róla, hogy abba a kényszerhelyzetbe kerüljünk: mindenképpen ki kell mennünk, különben nem leszünk szavahihetők. Nem lesz könnyű megszervezni az egészet, tele van nyári fesztiválokkal a program és soha életünkben ilyen jó pozíciókban nem játszottunk, de július közepén egy kis előőrssel kimegyünk majd, és megpróbáljuk lefoglalózni a szállást, a mikrobuszt... A Drive My Hand eladásán szeretnénk munkálkodni kint, ez egy olyan anyag, ami mögé fel tudunk állni 1oo%-osan, de azt is érzékeltetni akarjuk, hogy ez nem egy egylemezes zenekar. Ha valaki végignézi az eddigi albumokat, akkor érezhető, hogy milyen utat jártunk be, tehát fel lehet vázolni, merre tartunk. Ha sikerülne kint eladni a lemezt, az bizonyíték lenne a kiadó felé, és onnantól sokkal könnyebb lenne a következő lemezzel is bármit kezdeni. Az a terv egyébként, hogy kimegyünk három hónapra és ott megpróbáljuk kiiktatni azokat a paramétereket, amik megakadályoznának abban, hogy csak a zenéléssel foglalkozzunk. Nemrégiben beszéltem Újvári Péterrel, aki kint van egy-két hónapja Los Angelesben, ő mondta, hogy az ottani impressziókból olyan számokat csinál, amikre itthon nem is gondolt volna...
KL: Emellett írjuk az új lemezt is, úgy tűnik, mielőtt kiutazunk, bemegyünk a stúdióba és demózni fogunk.
SZA: Azt szeretnénk, hogy — gyakorlatilag egy évvel a Drive My Hand után - legyen nálunk egy olyan CD, ami fémjelezné azt az irányt, amerre tartunk. Azt gondolom, ez a lemez lehet az igazi, szellemileg, zeneileg, és a zenekari egységet tekintve is elértük azt az érettségi állapot, hogy ez az anyag koncentráltabban rólunk szól. Úgy számoljuk, év végére el is készül úgy az anyag, hogy azt stúdióban fel lehessen venni.
KL: Viszont van egy kitétel: addig nem szeretnénk magyar megjelenést, amíg nem kapunk garanciát arra, hogy külföldön is kiadják a lemezt.
SZA: A világ nagy vérkeringésében egy idegvégzödés pozíciójából nem lehet hírnökké válni, oda kell menni, ahol a szív dobog.
KL: A végső cél az, hogy saját magunkat nem megtagadva tudjunk külföldön is érvényesülni, felvállalva, hogy nem egy Amerika-copy zenekar vagyunk, hanem Kelet-Európából jöttünk.
Az ismétlés asszem valahogy éjfél után lesz az M2-n, de ha nagyon akarod pontos időpontot is tudok neked mondani,csak utána kell néznem.
pill.
hm érdekes, nem írja az újság.
Pedig délben ugye szokott lenni az M1en aztán éjfél körül megismétlik az M2-n.
Azt szoktam nagynéha látni.