Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 3017
Nemtom ezt anno olvastátok-e?http://belsoseg.blog.hu/2009/08/05/kell_is_nekem_ez_a_fos
Érdekes véleménnyel vannak "rólunk".
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 3016
Valahol azon a frekin kezd el szólni a kerékcsapágy, úgyhogy zene felhangosít, míg megérkezik! :)
Előzmény: Belabatyo (3014)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 3015
Klassz kis LPG-rovat lett ez.
Az Audi Coupe GT-m gázos volt. Nem tudtam hogy rejtegessem a betöltőt. Sokat tudnék mesélni az autógázról, de nem teszem. És az autómba sem teszem. Talán kevésbé árt az autónak, mint az etanol, de egyáltalán nem jó.
De tényleg, miért is tesz valaki az Explorerbe gázt? Vagy fordítva, aki olcsón akar közlekedni, az miért vesz V6-os amerikai autót? Vadászgépre ejtőernyőt...
Belabatyo Creative Commons License 2010.07.26 0 0 3014
Jovo heten szerviz, fek general... Meg talan kitalaljak, hogy miert duborog a bal eleje 50-60 kozott. Bazz, de varom. Megszunik a szenesvagon hang...
murkel Creative Commons License 2010.07.26 0 0 3012

Szeretitek az usa vasakat?

Ki köll menni gyorsulási versenyre, és még jobban fogjátok!

Fertőszentmiklóson 24-25.-én ritka szar volt az idő, de a gépek kárpótoltak mindenért!

Brutális föld- gyomor- és egyéb belső szerv rengető irdatlan V8 hangorgia, gyönyörű autók 50-es évektől napjainkig + kaja + sör, eccerű embernek ennél több nem köll.

Satya1978 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3011
Üdv
A szivosort nyomas ala helyezni miert ne nem nagy nyomas csak nagy mennyiseg pillangszelepet kicsit kinyitni es kesz
De meg a porszivo visszafele is eleg !
De igen közbetetet az injektor es a szivosor kőze valo, kis tavtartokkal megemeli az inyektorokat de szuirok kepet jővő heten
A szivoszelep nyitva biztos de a nagy menniyseg kitolja tapasztalat
Mellekesen jegyzem meg szetszedtem egy audit v6 3000 ujjat a szivosorban müanyagdarabokat felejtettek amiből meg meg evett egy kicsit

persze a reduktorok 140 kw ig jo ertem en de egy 150 kw 2200cm
vagy az ominozus explorer 150 4000cm es
A pillanatnyi mennyiseg hianyzik gazta adsz nyomas leesik injektor nyitasi idő megvaltozik a keverek leszegenyedik
Persze lehet a nyomas emelesevel chek engin nelkül menni
de a benzines szamitogep banhatja mert az mindihg tanul
es egyszerüen szetprogamozodik
Nehezen indul furan jar benzinen stbstb
Ami a szelepek kiegeseig vezet
de ellenőrizhető
Aki beszerelteiti utana elmegy egy olan mühelybe ahol autodiadnostikaval foglalkoznak (bosch )es nezet egy egy hosszutavu korrekciot es egy
rövidtavut
Es kiderül
de ha van OBD akkor befecskendezesi iöt nezve pl 2,5ms benzinen akkor gazon 2,4 2,45ms között van alapjaraton
(eza az a bizonyos 1literrel többet fogystz )
menezed ezt menet közben is 10ms benzine nyitasnal 9,5 körüli gazos nyitas persze mind a kettöbenzines szamitogepen nezve

Persze ez extrem esetekre nem vonatkozik
volvo turbo jeep 6.1 literes hemi motor porsche stb
es mis itt csak 130 al lehet menni semmi gond
de nezeka svabok amennyivel birsz
es vannak olyanok is telen menjün az autopalyara mert 200nal rangat egy picit
ja es ho az uton
fehangzott a kerdes tudom e hogy itt forgatja a cobra 11 et
padlogaz a z esp vilagit
Keres majd megnezzük nyaaron jo vagy odadom a leptopot es megvarlak itt a parkoloba
Kellemes napot
Előzmény: Törölt nick (3002)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3009
Egy kis fricska a hitetleneknek: most jöttem a nyaralásból, induláskor bedobtam a sportlégszűrőt frissen olajozva (természetesen a gyári helyére), átlagfogyasztás stabil 12liter, az igaz hogy a babával nem kapkodtam. Egyébként nem érdekel mennyit eszik, többet nem is írok róla...
mojoska Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3008
Helo!Nekem volt már dolgom velük. Bementem mert nem ment gázzal a szekér. Nézegették( komputer stb...) Hát az mondja: komputer csere, 80 ezer. Mondom magamba: anyád! Aztán elvittem oda ahol beszerelték, vidékre. Kiderült, hogy a test kábel lelazult. nulla Ft.
Aztán utána néztem komputert 35-55 között lehet kapni. Rohadjanak meg!
Előzmény: ronin. (2992)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3007

Gyorshajtani már biztos azokkal is tudott az öreg! :))

Még jó hogy az átkosban nem volt amerikai autótok, mehettetek volna lágerbe...

Előzmény: chevyfan (3006)
chevyfan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3006
de persze ezek még nem az enyémek voltak, hanem apámé (mondjuk egy kis hatásom volt a választásokra:-))
Előzmény: chevyfan (3005)
chevyfan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3005
Ha jól emlékszem akkor utána volt a chevy cavalier z24. Azután egy 96-os explorer sport:-) hátsókerekes...
Előzmény: Törölt nick (3004)
chevyfan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3003
Üdv!

Nekünk volt 3.8-as pontiac trans sport-unk. 96-ban egy 92-es évjáratú. Másfél évig volt meg, soha semmi baja nem volt. Voltunk vele hegyekben is síelni, tökéletesen tette a dolgát. Fogyasztása max 12 L volt, igaz nagyrészt hosszú távon használtuk. Én nagyon szerettem.
Előzmény: Törölt nick (2997)
murkel Creative Commons License 2010.07.22 0 0 3001

Történetesen hétfőn pont arra jöttünk haza Balatonról.

Ha én voltam az, leszorítom, kiszedem és leszúrom a kis gecit meg a spanjait.

Az lett volna a nemulass!

De nem én voltam :)

Viszont a 12-es úton már 3. napja sorozatban ugyanazon a helyen majdnem kinyírta magát meg másokat 3 idióta agyamputált sofőr...

A mai volt a leggenyóbb, egy gyökér egy fiestát előzött meg nem sokkal a beláthatatlan balkanyar előtt.

Fiestát mami vezette.

Előzős kocsit egy apuci, benn ült a család, 1-2 gyerekkel.

Majdnem felkenődtek egy billencsesre szemből.

Én ezeket legszívesebben megállítanám, és eltörném a kurva orrukat.

Előzmény: Belabatyo (2998)
4.0V6 Creative Commons License 2010.07.22 0 0 3000

Szerintem full kamu az egész. Csinálnak a pattanásos képü informatikusok egy történetet, feldobják aztán jöhet a látogatottság vizsgálat ami szintán kamu, majd a hirdetőknek be lehet mutatni a számokat, hogy lám, lám ennyien kattintanak ránk, a maga felülös gumimaciját is ennyien fogják látni.

Persze ha valaki bevallja itt az egészet akkor visszaszívtam.

Előzmény: Belabatyo (2998)
Biri01 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2999
Jó gépek.
Nekem is volt. Szerettem.

Attól függ mire szeretnéd használni.
Előzmény: Hasarah (2964)
Belabatyo Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2998
Erdekes cikk. Kozulunk volt valaki? http://autozz.blog.hu/2010/07/19/kessel_fenyegetozott_az_m7_esen
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2997

Meglepő, én azt gondoltam hogy aki 3.8-as V6-os motort gyárt, az nem szarral gurít.

Ezek után melyik Chrysler motort ajánlanád felhőtlenül?

Előzmény: Törölt nick (2994)
Satya1978 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2996
Üdv
Gazzal kapcsolatban annyi
A szivosort nem kell levenni
Van ra mod hogy a kifurt dolgok kifele jöjjenek es nem kell padlogazzal kinyomatni
(de igy is lehet de nem jo) Vagy közbetetet tenni ami beengedi a gazt .
A szivosort nyomas ala kell helyezni kb 2 barra igy minden kifele jön szemüveget kell felvenni!!!!
Minden nap ezt csinalom 5 eve
stag 300 alapjabanveve jo csak a csucsok ????
probalkoznak de mind olasz csak szelepek amik ki be csukodnak

Ezzelszemben BRC Prins mar rendelkezik linearis porlaszocsuccsal 95%MEGEGYEZIK A BENZINESEVEL
Othon a felet kihadjak a szerelesnel pl
109literes tank fer az explrer ala na meg a reduktorok mind kicsik !!!(zavioli)
Lehet naggyal rendelni de dragabb ezert inkabb a nyomason emelnek igy megy valahogy
Nagy különbseg hogy megy valami gazzal vagy jol megy!!!!!
Ha valakit erdekel ebben tudok segiteni tanaccsal.vagy müködesi hibakkal amik mtipikusak
Ja Nemetrszagban dolgozom www.zeitfuergas.eu
ronin. Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2995

Értem az álláspontod és valahol osztom is!Ha nekem kellene gázt berakatnom a kocsimba valoszinű csak olyan helyre vinném ahol gari van rá ha setleg elbasszák!De mivel nem nekem kell én átadom az infot.

Volna 1 kérdésem, a ford galaxy 2,3 benzines motor az milyen?megbizható?birja a gázt?lehet hogy most a vennék egyterűt én dieselt szeretnék de azt nem kapok annyiért amennyi kincs lenne rá,a gázt meg belerakom később!

Előzmény: Törölt nick (2993)
ronin. Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2992

Természetesen lehet tudni,aki egy kicsit utánna nézz megtalálja ő is mint én is megtaláltam!se jot se rosszat nem tudok rola mondani.

http://www.kovacsautogaz.hu/

nézzétek meg.

üdv

Előzmény: Törölt nick (2987)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2991

Köszi. Ez 3.8-as, jó a váltója, de a gazdája beszerzett korábban lehet épp az előítéletek miatt mégegyet, azt is adja hozzá. Van személyes tapasztalatod is?

Tesómnak egy 2.3-as Trans Sport van, ritka selejtes egy autó, a motorjával évek óta nyüglődik, már egy utánfutóra is elcserélné. A Voyagerről nem hallottam rosszat, talán csak a dieselekről.

Előzmény: Törölt nick (2989)
Belabatyo Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2990
Sracok, bar nem teljesen idevag, de G Mercivel volt mar dolga valakinek? (nem, nem akarok mast kerdezni egyelore, benneteket "ismerlek") En egy rovid jarganyon morfondirozok mostanaban. Az igazat megvallva, hallottam mar rola nagyon jot es rosszat is.
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2988

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Windstarral kapcsolatban? Minden vélemény érdekel, néztem ma egyet, tetszik, feleségemnek lenne, ha bevállalom, megmaradhat nekem az Expi!!!

Szóval fontosabb mint a világbéke! :)))

ronin. Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2986

Szia.Valoban igazad van!Én igy csinálnám vagy inkább összeraknám.Amugy találtam olyan helyet ahol részletre szerelik be a gázt,a közjegyzői dij jön még hozzá a gáz szett árához!!!

Előzmény: Törölt nick (2985)
ronin. Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2984

Sziasztok!

Egybarátomnak kellene seggitség gondoltam megkérdezlek titeket!Ford Galaxiba 2.0 benzin be kellene neki gáz,viszont olyan hely kellene ahol relative rövidhatáridővel válalják és van lehetőség részletfizetésre!Itt debrecen környékén nem nagyon találni ilyen helyet,ha valaki tudna seggiteni azt nagyon megköszönném! 

4.0V6 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2983

Működik.

Különben azt írtad volna, hogy mi az a sárga áthúzott D lámpa a műszerfalon.

100 nál 2000 a fordulat OD ben.

Előzmény: Satya1978 (2982)
Satya1978 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2982
Üdv Urak
Valto honnan tudom hogy over drive müködik e vagy nem
Hol van a kapcsoloja vagy automata ?Bocs nem ismerem a tipust annyira csak szeretnek venni eggyet vegre egy jot
Ezert a sok kerdes.
Köszi
4.0V6 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2981

Biztosan nem egyről beszélünk.

Közülünk való az albertírsai zöld, xenon lámpákkal akivel ma találkoztam?

Előzmény: Belabatyo (2980)
Belabatyo Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2980
Nemtom egyrol beszelunk-e, de ez nem diszauto, szerintem nem ugyanaz. Ezzel a ficko vontat es meg a gallytoro is le volt szedve rola, tehat semmi csicsa. Egyebkent Vac folott lakik az ember, Bank fele...legalabbis ott taliztam vele egy benzinkuton.
Előzmény: 4.0V6 (2978)
Hasarah Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2979
Télen több eladó expo lesz szerintetek? hogy hogy ennyire kevés eladó van? És kevés belőlük az "extrásabb"...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!