Tünetek is vannak azóta. Hétfőn viszem szerelőhöz. Látatlanban gyertyát, vagy kábelt mondta elsőre. Hidegen rángat, bemelegedve kb 4-5000 fordulatnál megtorpan. De lehet más is, ezért át kell nézni. Ha gyertya baja van, akkor milyen gyertyát ajánlotok?
Üdv cartársak! 156 2.0 jts autóm kicsit furcsán viselkedett ma. Gyorsításkor elkezdett csipogni az autó és motor failure-t írt ki (ha jól emlékszem), valamint villogott a motor check. Érzetre annyit eréztem, hogy erőtlenebb lett sokkal és az egész egy pár másodpercig tartott. Utána nem csinálta, nem csipogott, nem írt ki semmit és a motorcheck is eltűnt. Az erő is visszajött. Utána nem csinált ilyet és előtte sem csinált ilyet egyszer sem. Ha ez lényeges info, előtte lemostam az autót magasnyomásúval. Első lökhárítón mehetett be egy kis víz a légszűrőhöz amit felszívhatott. Vagy valakinek valami más ötlet? Nem mellesleg kellemes húsvéti ünnepeket minden cartársnak.
... es lesz ket kulonbozo giulia is: egy ketszaz lovas meg egy kettonyolcvan cavalli-s is... hogy jol el birjad donteni, melyikre ad majd kedvezobb finanszirozast a GNB .....
Csak egy visszajelzésre lesz szükségem, hogy a megfelelő mennyiségű étel és teríték rendelkezésre álljon. Ide írd jössz-e és mennyien érkeztek: kovacsbarbara33kukacgmailpontcom.
Görögök is azt hitték, hogy majd a Rakival itatott külföldin jót röhögnek, aztán amikor nem köptem ki a belem, sőt kértem még egyet, egyből a tavernatulajdonos legjobb barátja lettem, és onnantól egész héten "hazai" áron ebédelt a család nem turistaáron. :)
A kollégáim amikor ide kerültem, nagyon "verték magukat", hogy ki tudja a legtutibb, legkeményebb piát prezentálni :)
A mexikói srác hozott igazi házi tequila-t.
Az indiaiak hoztak "Old Monk" rumot.
A német srác hozott mindenféle gyomorkeserűket.
Én beszálltam egy üveg igazi, házi szilvával.
A végül általánosan és egyhangúlag elfogadott megállapítás lett, hogy
- a pálinka mellett a fentiek csak körömlakkok
- ők azt hitték, hogy kemények, de nem
- a magyarokkal csak az oroszok képesek a lépést tartani töményben
:)
Azóta már ott tartunk, hogy amikor hazamegyünk, rendszeresen jönnek, és adják le a rendelést, hogy kinek milyen és mennyi pálesz kell. Már volt olyan, hogy közel 20 lityót kellett csak azért hoznom, hogy nekem is maradjon 1 itthonra :)
Az ilyen sztorikról mindig eszembe jut az a görög turistaház az albán határ mellett, ahová csak gyalog vagy öszvérrel lehetett felmenni, és a nemzetközi társaság a hegycsúcsok közt átcsapó elég durva szél ellen folyékony kályhát használt; mindenféle kóstolgatása után kitettem a laposüveget, hogy jól van, srácok, ez itt a magyar papramorgó. Érdekes módon utána már senki sem ivott semmit, mentek lefeküdni :D
ennek a pakolojabol megkozelitheto egy restaurator ember muhelye ....AR33 boxer16V-vel jar....es szereti.....meg van Fiat145 boxere is nekije....oszt tok jo arc.... hatha ez nem szall most el...?!?
...ha mar boraszkodunk... baratomtol kaptam par hete, egri cabernet sauvignont....komolyan mondom, izlik..pedig szaraz bor, nem pedig az az edeskes izvilag,amit regebben kedveltem....lehet, hogy kezdek felnoni