Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Erre én is rákérdeztem, azt mondta, hogy mivel legjobb esetben is csak két hétig kell szednem, és mivel a májműtét másfél éve volt, ezért merte ezt felírni. De azt is mondta, ha nem érzem jól magam, ne szedjem.
Egyébként nem is fogom, mert az éjjel komoly szívritmuszavarom volt - ráadásul ugye tachycardiára még Bisoprololt is kapok. Így marad a tapasz hétfőtől. De azt is csak szigorúan két hétig, mert nem akarok függővé válni!
A CBD-olaj meg más téma.
Ő ezt mondta, egy csomó beteg meg mást mondott. Mindenesetre megrendeltem, majd a saját tapasztalat eldönti.
Adtam neked egy pluszt azért, hogy jobban aludj és mert kedvelem az "arcod".
Ha valaki gyűjteni szeretné a mínuszokat, a népi megfigyelésem szerint csak le kell írnia, hogy Japi vagy Chillout és már jönnek is a kis vízszintes jelek.
Remélem, nem okoztam fejtörést a hozzászólásommal a mínuszolgatóknak, hogy tartsák-e magukat a hagyományokhoz, vagy direkt ne adjanak mínuszt, mert azt írtam, hogy ugranak bizonyos hívószavakra.
Ok, azt hittem van némi kapcsolat az üzemeltetőkkel és a motor írókkal :)
2-3 képlettel megoldható, hogy ha egy személy minuszolgatása egy témakörben vagy egy személy ellenében jelentősen magasabb, mint a normál eloszlás, akkor letiltja a minuszolgatást :)
A modiknak semmi közük a fórumszofthoz, mi csak elszenvedjük a felhasználók sorozatos panaszait miatta.
Gyakorlatilag a minuszolás lehetőségének a bevezetése óta küzdünk ellene az indásoknál, eddig hasztalan.
De nem adjuk fel!
Egyébként ne is törődjetek vele, semmi szerepe nincs, egy buta ötlet volt a fejlesztőktől a facebook mintájára, de ott már levették a lefelé mutató hüvelykujjat, reménykedjünk mi is.
A SIBO- nàl is fújni kell (kontamittàlt vékonybél szindróma, a laktóz intolerancia vizsgàlatnàl is.
Heliobacter pylori eredményt biztosan csak a gyomor szövetminta tud, amit tükrözéskor vesznek . A többi kamus. A laktóz teszten én is így jàrtam,a sajtot bírom a többi tejterméket nem.
Úgy telibe vàgtam a fajanszot, hogy úgy szàlltam le róla mint egy 28-as férfivàzas bringàról :-)))
No làm csak mennyi negatív komment jelet kaptam a tegnapi posztomhoz, köszönöm mindenkinek :-)).
Remélem kicsit jobb most az àltalànos fusztràciós élmény, és a szorongàs depresszió tűnetei is elviselhetőbbek. Ugye milyen jó ez az arctalan kritika, anonim, nem kell konfrontálodni de mégis
lehet szemétkedni.✌
Szuper Japi, hogy ennyi mindent meg tudtàl csinàlni a kertben, és aZ is, hogy kis jószàg àllomàny így felszaporodott👍
Gratulàlok.
A tüneteit alapjàn egyrészt vérellàtàsi zavar lehet, meg a neuron-haràntcsikolt izom között az ingerület àtviteli probléma. Azért egy neurológust keress fel ha sokàig fent àll ez az anomàlia.
Igen, már szinte vedelek! 24 órában 3 - 3 és fél lityi lötty. Meg mondom, igen csak erős fegyelmezettséggel tudom megtenni. Soha nem voltam víz fogyasztó, de dögöm óta iszom. Bogyóból csak magnéziumot és kalciumot, - azt sokszor intramuszkulárisan tolom -, "fogyasztok, a többi vitam ételben veszem fel. Legutóbbi kontrollnál az Mg-t leállította, növelnem, kell a Ca-t. Sajnos így is az izomgörcs változatlan, főképpen éjszaka. Sokat sétálgatok a szobában, kávét szürcsölgetve, mint egy mérgezett egér. Akkor a görcs alább hagy. Azt hiszem, valami erős érszűkület okozhatja. Nem is tudom miért erőlteti dokim a kalciumot.
Köszönöm, jól érzem magam, bár súly növekedésem (ennek tudom be) miatt piszkosul el tudok fáradni.
Nyomom a kertet, szép fényes az ásóm. 😂 Paradicsom, paprika, zeller, karalábé palánták, tök, uborka, sárgarépa, gyökér, hagyma, spenót, zöldborsó magok földben. Még lesz vékony sárgahüvelyü zöldbab, lóbab, cékla, mazsola kukorica még zacskóban.
Úgy tűnik lesz sok sárgabarack, alma idén, bár még sokat kell aludniuk, de reméljük, hogy nem jön égi csapás.
Kiskacsák, kiscsirkék szépen növekednek. Nyúl állományom szépen felszaporodott, persze azért hetente egy - kettől vágok, éppen tegnap zöldbab gulyás készült, holnap rántani szeretnék. Saját fejes salátával isteni lesz.
Szóval, meg a meló.
Azért van kis bajom is. Egy idelye, rángatózik a fejem, sűrűn beindul az akaratlanuli izomrángás, lábaimban kegyetlen az izomgörcs. Szedem a magnéziumot, kalciumot, de hasztalan sajna. Ehet ez vénséggel jár? 😂 Fene bánja, ha dög nem jelentkezik.