Mivel tenyleg nem ertek hozza ezert csak feldobtam, gondolnek itt esetleg hajszalrugo kocolodas, motorrugu? Nyomatek stb stb, ilyeneket olvasok, nalam ez kinai :) 40 ora lenne a jaras tartalek, kb ugy 32 van mrg belole jo esetben, :)
Jo multkoraban irtam egy kerdest a hihetetlenul begyorsult jarasu Eta 2824-2 szerkezetes oramrol:) nos csak ugy vettem egy demagnetizalo szerkezetet, es sikerult valamelyest a dolog, nos most ugy allunk hogy a sietes merteke lecsokkent 24 ora alatt 1 percre, ami nagyon sok nekem :/ elotte hajszal pontos volt kb napi 3 mp vel elment, ugy emlekszem nem ejtetgem le, szervizelve regen volt, ezek szerint mennem kell, bar sok oka lehet, van ezeknek valami betegseguk, olaj hiany esetleg okozhatja stb ? eleg kezdo ora tulaj vagyok :) milyen arban vannak a szervizelesek pl specko egy ilyen szerkezetnel? Remelem vissza lehez hozni a korabbi pontossagat :). Koszonom a valaszokat elore is
Amennyiben ELEMES Omegát szeretnél, az eredetisége így hírdetés alapján 99% rendben van. Bevizsgáltatni sosem árt, illetve elemcsere, tömítéscsere, nyomáspróba.
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék vásárolni egy Omega Seamaster 300 M Diver órát. Az alábbi órát néztem ki magamnak, ez elvileg egy 2009-es darab. Sajnos nem vagyok szakértő a témában. Kérlek írjátok meg, hogy láttok-e valami rendellenességet a hirdetésben...
Illetve mire kellene figyelni, és melyik szervizben lehetne bevizsgáltatni az eredetiséget és ez kb. mennyi idő és pénz.
kis segítséget kérnék :) van nékem egy ETA 2824-2 vel szerelt kis órám acél tokos , kb 6 hónapja van meg , rettentő pontos volt eddig , tegnap megfigyeltem hogy valami nem okés , kb 24 óra alatt 4 percet siet , leejtve nem volt , nagyon vigyáztam rá kb 2 hete nem is hordom , csak néha felhúzom hogy menjen , gondoltam itt arra hogy mágnesesség???!! igen volt hogy hangfalon volt rajta stb, gyors olvasgatás után , láttam valaki iránytűvel nézte ezt meg :D nos hát én is megnéztem és ha közel ér , nagyban kileng a mutatója az iránytűnek.. valakinek tipp ötlet ? köszi
eladó 2db könyvem, én már valószínűleg nem fogom olvasgatni...
1. Vályi Ödön: Órás szakmai ismeretek 10.000 Ft
2. Magyar László: Az órás 5.000 Ft
Mail publikus.
Továbbá- egy kedves barátom rákívánt egy, a (még) tulajdonomban levő Poljot De Luxe automata dátumos órára. Az óra APT Mester skáláján 8/10 tokkal és 10/10 számlappal rendelkezik, működőképes bár tisztítani kell mert évek óta hever a fiókban. Barátom nem tudott rá árat mondani ahogy én sem, külföldi fórumokon nézegettem miheztartás végett, de számomra irreális összegeket kérnek érte (60-80.000Ft-nak megfelelő valuta). Mi lenne a reális ár, nem szeretném barátomat átverni, meg igazából magamat sem...
Rég jártam erre, kb 10 éve még az itteni hozzászólások alapján vettem meg életem első mechanikus óráját egy topic-társtól. Most segítséget kérnék, kinéztem egy TAG HEUER FORMULA 1 típusú órát, (WAZ2011.BA0842) a fekete számlapos/lünettás változatot.
Két kérdésem volna:
1. a fekete lünetta az nem kopik hosszútávon?
2. Interneten nincs tapasztalatom ilyen értékű beszerzésben, a chrono24 nem tudom mennyire megbízható. Mindenképp újat szeretnék. A legjobb az lenne, ha tudnátok ajánlani egy megbízható beszerzési forrást, akár privátban is.