80 as évek vége, francia film, egy csajnak gyerekkori bénulás miatt nem mozog a lába, ezért begipszelteti, hogy nyugodtan el tudjon menni egy sparadicsomba és ne nézzen rá senki furcsán.
ott megismerkedik egy férfival és nagy szerelem lesz.
"Kutassuk fel együtt azokat a rég feledésbe merült élőszereplős mesefilmeket, mesejátékokat az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as évekből, amik sem a boltok polcain, sem a gyakori netes letöltőhelyeken nem találhatók meg! Hátha neked is lapul valami régi kincs, egy VHS felvétel a szekrényed mélyén, amit szívesen elcserélnél, megosztanál velünk. Keressük - kutassuk együtt!"
Egy újabb filmet keresnék, a története az, hogy egy szigeten reked pár ember, miközben valami világháborús japán kincset keresnek. Megtalálják egy japán pilóta csontvázát, az egyik csaj elolvassa a naplóját, megtanul vívni a kardjával
A kincskeresők vezetője asszem dolph lundgren, de az ő filmjei közt nem találtam meg.
Közben a rosszfiúk is megérkeznek, elkezdik üldözni a szigten rekedteket, a kardos csajszi egy párat lehentel közülük, az egyik rosszfiú pedig úgy hal meg, hogy beleesik egy verembe, amikor az aranyért nyúl.
1984-1989. között láttam, ha jól emlékszem videó-kazettán volt.
Német nyelven ment, valószínű, hogy német film volt. Egy német krimi.
Arról szólt, hogy egy 12-15éves lány egyedül élt egy családi házban, amit az apja vett neki, mielőtt lecsukták. (börtönbe ment)
Nyitott neki bankszámlát is és a lány nagyon öntudatosan élt egyedül.
Volt egy szomszéd pasas, akinek feltűnt ez az egyedül élő lány és meg akarta tudni,
miért él egyedül, később a házra is meg a lányra is fájt a foga.
A lány utálta a pasast és többször kizavarta a házból, de az egyre többször zaklatta.
A lány közben összejött egy bicegős, sántítós fiúval.
A végkifejlet az volt, hogy a pasas egy este be akarta cserkészni a csajt, amikor a lány teát kínált neki, de a sajátjába abból a méregből tett, amit az apja bízott rá - végszükség esetére.
A pasas gyanút fogott, hogy neki tett valamit a teájába, és a lány teáját itta meg, amitől azonnal kimúlt.
Még arra emlékszem, hogy éjjel a sánta gyerekkel elásták a hullát a kertben.
Ha valaki ráismer, mert látta és tud segíteni, hogy mi volt a pontos címe, esetleg hol lehet elérni, megköszönném. Segítsetek! A film sokkal izgalmasabb, mint az én mesém! (habár más elárultam a lényeget, de akkor is jó! Lélektanilag nagyon jó, talán triller.)
Biztos van köztetek akik szeretik a "halas" filmeket, próba cseresznye !
A lényeg: 2 film címét szeretném megtudni, hátha tudjátok:
- 1: én régen azt hittem egy filmről, hogy "ő" a Piranha II., melyben egy csapat kincseket (vagy pénzt) rabolt el, majd egy stég mellet a vízbe rejtették búvárok segítségével, hogy ezt követően Piranhákkal árasszák el, (az biztos, hogy nem a 78,81,95-ben készült piranha filmekről van szó)
- 2: a másik filmet narrátoros VHS korszaki körökben csak "tornádó"nak hívtak, melyben egy kiránduló hajó szerűség a vihar következtében elsodródott a parttól, napokkal később táplálék híján egymást ették az utasok, majd végül majdnem mindenkit felzabáltak a cápák a mentőhelikopterek megérkezésig,
Bár gyerekként láttam ezeket, de a mai eszemmel úgy gondolom, hogy 70-es évek végi, 80-as évek eleji olasz-amerikai horrorok lehettek, de egyszerűen nem tudom kinyomozni a címüket !
Előre is köszönök bármi nemű tippet ide vagy beton76@t-online.hu-ra !
„A film címét sajnos nem tudom, de Fernandel azon filmjét is keresem, amikor TV bemondókat keresnek, őt sehogyan sem akarják kiválasztani az arca miatt, viszont minden létező nyelvtörőt el tud mondani hibátlanul, nem tudják zavarba hozni így valószínűleg ő nyeri meg a versenyt és muszáj bemondónak alkalmazni. :-) Ez volt az első film, amit tőle láttam. Fergeteges!”
Ez a történet a KOMPLEXUSOK (1965) című olasz szkeccsfilm harmadik epizódja, ám a jelentkezőt nem annyira az arca, mint inkább a lófogai miatt nem akarják alkalmazni. a Luigi Filippo D'Amico által rendezett epizód főszereplője egyébként nem Fernandel, hanem Alberto Sordi.
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a "A csábítás kifinomult művészete" című filmet meg lehet-e szerezni valahonnan? Esetleg nincs meg véletlenül valakinek? Ha igen akkor kérlek jelezzétek! Előre is köszönettel!
Keresem az alábbi filmeket ill. lelőhelyeiket, TVrip vagy DVDrip
változatban.
- Vörös grófnő (Básti Juli) - Tessék engem elrabolni! (Venczel Vera) - ifjúsági film - 1980-ból - Dermedt szív - Daniel Auteuil - 1992 - francia dráma magyar szinkronnal
keresem, valamikor a Duna TV-n játszották - Egy apáca szerelme (Angela Bettis) - 1993 - magyar szinkronnal, ugyancsak
a Duna TV-n játszották
- Fernandel filmjeit *Az együgyü - magyarul beszélő francia vígjáték - 1942 *A táncrend - 1937
A film címét sajnos nem tudom, de Fernandel azon filmjét is keresem, amikor TV bemondókat keresnek, őt sehogyan sem akarják kiválasztani az arca miatt, viszont minden létező nyelvtörőt el tud mondani hibátlanul, nem tudják zavarba hozni így valószínűleg ő nyeri meg a versenyt és muszáj bemondónak alkalmazni. :-) Ez volt az első film, amit tőle láttam. Fergeteges!
Nem tudja valaki, hogy mi volt annak a sorozatnak a címe, amely pár éve futott a Viasat Exploreren és arról szólt, hogy két fiatal pekingbe kerékpározott???
Régóta keresek egy filmet már vagyis inkább a címér, a történetre emlékszem csak nagy vonalakban de hogy mikor láttam arra már nem jó pár éve volt 5-10, de lehet hogy tévedek na szóval a történet úgy kezdődik hogy az űrből jön egy energia hullám ami kiderül később intelligens , ez a hullám áthalad egy űr állomáson ami lesugározza a földre egy hajóra ahol meg fertőzi a gépeket és elkezd tanulni mivel intelligens és kis gépeket kezd gyártani, természetesen a legénységet megöli 1 ember talán túléli, és így sodródik a vízen a hajó míg rá nem talál egy hajó vontató csapat (lehet roncsvadászok) akik azonnal elkezdenek kutakodni és megpróbálják el vontatni a hajót de mivel jön a rossz idő így inkább a hajót kezdik el jobban felderíteni hogy mi történt a legénységgel , és óhatatlanul is vissza kapcsolják a számítógépet amit sikerült a legénységnek az életük árán le kapcsolni, és ez a fő történet a gép elleni harc hogy ne jusson ki a kikötőbe,a tv-ben láttam nem tudom melyik adón és nagyon szeretném újra meg nézni remélem tudtok segíteni előre is köszönöm
Keresek egy filmet aminek nem tudom a címét. Ez egy akció-krimi-vígjáték és nagyon szerettem. Ha valaki ismeri írja meg a címét, esetleg a beszerzési forrását is. Előre is köszönöm!
Amire emlékszem a filmből: Ez a film két magánhekusról szól akik egymással rivalizálnak. Az egyik amerikai és azt hiszem Kemény-bőrnek hívja magát mert baseballos és a kesztyűje után hívják így, a másik meg mexikói. Ami megmaradt bennem, hogy a nagy rivalizálás közben a mexikói vesz egy papírzacskónyi erős paprikát vagy csilit és nagyba lazán elkezdi enni és arra keménykedik, hogy ezen nőtt fel és meg se kottyan neki, mire az amcsi is elkezdi enni szintén lazán, aztán néhány csilivel később mind a kettő már könnyezik és alig van hangja és aztán kiugranak a kocsiból és rácuppannak a kerticsapra. :)
Így már beugrott, hogy ezt láttam is, de nem emlékszem semmire belőle, csak arra, hogy egy kislány volt a főszereplője. De a zenére nem, Trabant talán lehetett és tényleg 80-as években készülhetett. A "Cseppke vagyok" kifejezésre meg semmi találat nincs.