Másik topicban már válaszoltam, de a lényeg: derítsd ki/csináltasd meg a másik kettő hibát, és utána gondolkozz tovább. Szerintem semmi köze a telematic hibának az erőtlenséghez.
Hali! Mi a 2.0 pdtdi-be a olajpupát szoktuk cserélni a sima 1.9 pdtdi pumpájára. Csak figyelni kell a pipa hosszára, h ne legyen túl közel a teknő aljához, mert nagyobb fordulaton nem tud annyi olajat szívni és nem lesz megfeleő olajnyomásod. (tapasztalat:D)
Aki tud segíteni legyen szives írja meg hogy a blb motorkódu A6 4f-nél mit kell kicserélni hogy ne menyjen tönkre a motor olajpumpát vagy csak a feszítőt láncot lánckereket?
Szia! Nem tudom, h mennyiben számít a modul száma. Kikell próbálni, hátha jó. Nem tudom a chippet tudják-e cserélni meg kellene kérdezni valaki hozzáértőt. Ha nem javítható akkor igen, sajnos csere.
Most az történik az audival hogy amikor bekapcsolom a világítást meghülyül a cd tár , vagy a fejegység , nem tom .
világítás bakapcs után kuss minden a fejegység kijelzője meghülyül minden féle karakter villog rajta , majd olyan 30-40 másodperc után helyreáll a rend , de ha baröffentem a refit akkor néha az is ugyan ezt okozza .
Én ránéznék a komfort monulra is. Ilyenkor esetben ez is beszokott ázni. A vezető ülés elött a szönyeg alatt van elrejtve egy nagy fekete box és azon belül van a komfort modul. Ez lehet felelős, hogy nincs központ zárad!
Sajnos azért kell cd tárat cserélnem mert hibában van (nem volt már meg a teteje és a hajtások is össze voltak benne akadva, ráadásul még én is hozzányúltam, úgyhogy kuka!) Arra tippelek ez miatt írja ki pár pillanatra az órák közé hogy service! gyúlytás után picivel! Aztán még az is lehet hogy nem ... ;) Mint mondtam , nem nagyon hallgatok a kocsiban zenét úgyhogy nem az zavar hogy nem tudom használni hanem a hiba üzije!!! Már jobban szeretem a kocsi hangját ... Bár nem volt ez mindíg így ;))) Egyenlőre a fontos dolgokat cserélem le lassan rajta (olaj, gumi) úgy döntöttem ez ráér még...
Egy 2004-es Audi A6 (4f) tulajdonosa vagyok és olyan problémám lenne, hogy a MMI rádió ami ugyebár gyárilag van benne, néha azt csinálja, hogy cicceg egyet és elhalkul egy másodpercre, majd ismét rendesen működik. Van amikor 20-30 másodpercenként csinálja ezt.
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat.
Mielőtt bárkihez elviszed, szerintem pucold meg a lemezt! Nekem is ezt csinálta egy időben. Kivettem, megtisztítottam a lemezt és azóta egyszersemcsinálta.
Olvasom a fórumot előlről úgyhogy lassan ragad rám valami! A cd tár csere egyenlőre hanyagolva van azt hiszem...(nem szeretném hogy esetlegesen letiltsa az egész autót!)
Próbálom értelmezni a német kezelésijét is közben ami érdekel, és rájöttem hogy a klíma setup-ban nincsen benne az állófűtés menüpont!!! Viszont lehet hogy MMI frissítéssel már működhetne???