Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Volt ON hozzászólás. Viszont válaszreakció érdemben nem, senki részéről. Csak a személyeskedés. Emellett psp olvtárs vulgáris sértést alkalmazott velem szemben. Kérem a moderálást a topikban. Köszönöm.
Kérném a segítségüket a bechterew csodaterápiák c topikon termékeket reklámoznak - szerintem - . Ezzel sajnos sok beteg embert félre tájékoztatnak. Köszönöm segítségüket.
Nem találom azt a topicot az SOS fórumcsoportban. Itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkozunk, ott van fent pirossal. Ha mégis az SOS fórumcsoportban lenne, akkor kérek rá linket.
Ha nem ott lenne, akkor a megfelelő moderációs topicban a megfelelő moderátor fog kérni linket.
Tisztelt Fórum Vezetőség! Nekem nincs szándékomban új jelszavat választani - 3-ik éve nem sumákolok - minden adatomat, jelszavamat megadtam már - eleinte nem volt gond, csak most, hogy minden magyarázat nélkül eltünt a már megjelent és lereagált hsz-em - kértem segítséget Önöktől, hogy viszont láthassam és a magam számára eltehessem...junius 29-én du. kb. 3 h. körül íródott, ebben pontos időt nem tudok, mert csak másnap próbáltam megkeresni /azaz ma/.
Tehát jelszómódosítást nem kértem - az lehet, hogy a keresésekkel téves gombot nyomtam meg, amiért szíves elnézésüket kérem
Most újból próbálokmajd belépni a régi adataimmal Köszönöm szíves megértésüket.
Üdvözletem! Az elmúlt hetekben sajnos elkövettem pár hibát amit nem kellet volna, egy olyan ügyről írtam információkat amiben több ember is érintett. Szám szerint 5 ebből 2 jelezték hogy nem szeretnék ha azok az információk olvashatóak lennének.
Így arra kérek pár segítőkész moderátort, hogy törölje a következő belinkelt topicból az alábbi pár hozzászólást: