Az "Igaz Szó", ahogy a kiadványt más topicokban nevezik, mai számából, Csurka Geri billentyűzetébôl:
Sydney füstfelhőben, Adelaide esőfelhőben - mi tagadás, egyik sem ausztrál papírforma. Miképp az sem, hogy Pete Sampras újév napján játékra jelentkezik. Más kérdés, hogy az ausztrál nyárba beköszönő" csapadék miatt a régi harcostárs, Todd Martin elleni mérkőzését elhalasztották - így viszont volt legalább ideje nyilatkozni. Például új edzőjéről, Tom Gulliksonról (akinek ikertestvérével, Timmel 1995-ig dolgozott együtt, amíg azt a halál el nem szólította mellőle). Három-négy napja vagyunk együtt Tommal, és remekül megértjük egymást - közölte a 2001-et tornagyőzelem nélkül záró exvilágelső. - Teljes mértékben ismeri a játékomat, hihetetlenül tapasztalt, annak idején nagy meccseket nyert meg, úgy hiszem, eredményes lesz az együttm?ködésünk." Az US Open óta csak hébe-hóba meccselő Sampras azért jött ily szokatlanul korán Ausztráliába, hogy bepótolja a mérkőzéshiányt: Jólesett a kihagyás, de nem lazsáltam, keményen alapoztam. Azt hiszem, kezd visszajönni a motivációm." Ezen túlmenően a Los Angeles Dodgers baseballozóinak orvosi teamje minden eddiginél tüzetesebben feltérképezte a harmincéves sztár testét, rendbe tették vállizmait, úgyhogy kéretik ismét kellő tisztelettel viseltetni Pete iránt, aki saját bevallása szerint ismét százszázalékos fittségnek örvend, fájdalomnak nyoma sincs".
Mai MTI-hír (sajnos):
BP0063 4 240 MTIs4010 Tenisz - Adelaide: Sampras korai búcsúja kod: tenisz/SPOR fk: AU ld: Adelaide, 2002. január 2., szerda (MTI) - A 357 ezer dollár összdíjazású adelaide-i férfi tenisztorna elsô fordulójában kiesett Pete Sampras. A korábbi világelsô amerikait honfitársa, Todd Martin búcsúztatta három játszmában. - Nem így akartam kezdeni az évet, de jelenleg sajnos itt tartok a felkészülésben. Szükségem van még néhány mérkôzésre, hogy formába lendüljek - mondta 13-szoros Grand Slam-gyôztes, aki szabadkártyával indult a versenyen. Sampras a viszonylag könnyen nyerô Martin szerint sem volt százszázalékos erôállapotban: - Pete kevés meccset nyer, és emiatt kevés meccset játszik. Nem használja ki olyan könyörtelenül a lehetôségeket, mint korábban - mondta a találkozó után. Eredmények, 1. forduló: Martin (amerikai)-Sampras (amerikai) 3:6, 6:3, 6:4 Arazi (marokkói, 4.)-Kratochvil (svájci) 6:3, 2:6, 7:6 Philippoussis (ausztrál)-Boutter (francia) 6:3, 6:4 +++ sps/sma 10.34 LMT 020102 1149
Na mesélj valami érdekeset! Minnyá izzítom ICQ-t, inkább ott, még a végén úgy jársz, mint én. :-)))
Lehet, hogy ez van a dolgok mögött. Állítólag a kíváncsiság játszotta a legfőbb szerepet, csak ugye mire fel az a kíváncsiság az összes hozzászólásom iránt. :-) Igazad lehet, barátom!!!
Nem,csalódást kell immár sokadszor okoznom Neked,nem ott voltam.Bár lehet,hogy ezzel nagyon nagy hibát követtem el.Most már mindegy,úgysem tudok változtatni rajta,meg ahol voltam az se volt rossz buli.
Szeva sorstársam!Éppen most vagyok túl egy érzelmekkel teli sms-ezésen.
Én nem vagyok nő,de gondolom azért tette,mert érdekelte őt,hogy miket írsz,hátha így jobban megismer.Az már külön történet,hogy ezekben a hozzászólásokban benne voltak a mi beszélgetéseink is Róla.
Most már csak a játék kedvéért: képzeld, Manó, Giovi egyszer régen még mondta, hogy ne írogassak a fórumba pl. idézeteket a leveledből meg SMS-ekből, mer sohasem tudhatom, hogy visszaolvasod-e. Még én mondtam legHEVESebben, hogy erre esély nincs, mondván, Te nem olvasol vissza. Tévedtem. :-)))
Giovi, úgy csinálta, ahogy mondtad. A hozzászólásaimat olvasgatta, s ami érdekes volt, ott megnézte a Ti írásaitokat is.
Mi visz rá erre egy lelket? Te nő vagy, jobban tudod...
Szervusz elcondor, legendás barátom!!! Csak nem Fűzfő az a hely???
Na BÚÉK Néktek!
Nem buktad be barátom,sőt mondhatjuk hogy jól jöttél ki a dologbúl.Azt meghiszem,hogy szívesen maradtál volna még,én is éreztem ilyet,csak a helység volt más.
Ááá, most már úgyis mindegy minden. Legalább had' örüljön, hogy olvasgathatja hozzászólásaimat. Azér ha jobban belegondolunk, ez kellemetlen is lehetett volna, nem??? Mi a véleményed?
Bizony, bizony, így (is) kell köszönnöm, nem őrültem meg. Mint az kiderült, a fentebb nevezett személy jó ideje figyelemmel követi célirányos visszaolvasással kizárólag a topic tenisz-mentes, rá vonatkozó hozzászólásait. Botrányszagot érzek én a levegőben, az már biztos... :-) Ezentúl most már akár hozzá is szólhatsz, ha esetleg Rólad beszélünk! :-) Most már tudom, hogy kém vagy és figyelsz!!! :-)))
BOLDOG ÚJ ÉVET A VILÁG LEGERDMÉNYESEBB TENISZEZŐJÉNEK!TORNAGYŐZELMEKBEN ÉS GS DIADALOKBAN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT PETE!!!
ÉS PERSZE A TOPICBA LÁTOGATÓ ÖSSZES KOCSMATÁRSNAK IS LEGYEN JÖVŐRE JÓ ÉVE!!!!
HAJRÁ PETE!!!!