Keresés

Részletes keresés

-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.18 0 0 864
Hali!
ha megvételre keresed (tehát nem kölcsön) akkor tudom ajánlani:
www.bookline.hu
www.uhu.hu
www.antikvarium.hu
www.konyvkereso.hu
www.fokuszonline.hu

:)
Fejből ennyi (köszönet a többieknek a címekért)

Előzmény: Gabriel.jr (863)
Gabriel.jr Creative Commons License 2001.11.18 0 0 863
Hello! Megvan valakinek Dean R. Koontz: Retteges c. konyve?
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.18 0 0 862
és az adataimat nem nézted meg??? ott le van írva hogy más a címem, te .......:)

Amúgy tegnap éjjel 1ig gyűrtem a Poe könyvet, és el is fogyasztottam fullba. (a kb 50 oldalt, igaz angolul) Elég érdekes volt, mondjuk abszolút nem borzongtam, u.i. én erre számítottam..:/
Arra gondoltam, mivel rövid, ha lenne rá igény, lefordítanám esetleg. De ezzel várok a jövő hétig mert úgy veszem észre hogy Dohi-n, és rajtam kívül hétvégén nem nagyon ír más ide...

Előzmény: Dohi (861)
Dohi Creative Commons License 2001.11.18 0 0 861
hali!

bone: tudsz rola, hogy a megadott bonehead-@freemail.hu nem muxik? akkor jo :) az angol king-gyujteshez sok sikert (es ajanlom az swsbooks.hu cimet :))

szerintem azert nem adjak ki nagyobb iramban a konyveit, mert ha elfogynak, akkor mit csinalnak? az ujrakiadasok nem annyira kifizetodoek szerintem, mint egy teljesen uj konyv. en is orulnek, ha minden honapban kijonne minden altalam kedvelt irotol egy konyv, de gondolod, hogy birnam anyagilag? igy se nagyon... :(

Előzmény: -boneheaD- (860)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.17 0 0 860
ja, es asszem maestronak irjak a maistrot ;)))))))

bocsánat bocsánat.......

na jó offról ennyit ;)

Más:
Mai napi élménybeszámolóm:
voltam Libriben...hát megmondom, otthagytam volna simán 15-20k-t, már ha lett volna.......:/ Legendák, Isten hozott a Majomházban, On Writing (utóbbi persze angolul, de nem gond), szal csupa csupa jó dolog ;) Ellenben szerváltam egy angol nyelvű Poe - t, címe: Tales of Mystery and Imagination. Nagyon rövidke, a bevezető után elég jónak tűnik, de ezt tuti éjjel fogom olvasni, sztem ezt szinte kötelező ;) Már csak a hatás kedvéért is.....
Azon gondolkoztam, hogyha valaha egyszer meglesz minden King könyv, akkor mit csinálok. Ötlet: összegyűjtöm a maradékot angolul ;) Ugye van 10-15 db, bár fejből nemtom. Szerintetek egyébként ez miért lehet? Mármint hogy lenne még mit kiadni magyarul (King könyvről van szó még mindig persze) de mégse teszik, Európáék. Nem hiszem egyszerűen el, hogy nincs rá igény. Szerintem, elég sok King fan tud angolul, szóval meg lehetne szervezni, hogy az ő (azaz a mi) kezükbe adnák ezeket, angolul, hogy hajrá! Vagy szerintetek nagy hülyeség? Persze attól függően, hogy hajlandóak-e fizetni is érte, vagy ez totál hobbi dolog lenne....Mondjuk én utóbbiban is esetleg partner lennék, igaz ha hobbi szinten menne, ismerve King könyveinek hosszúságát, hogy finom legyek nem két hét lenne a fordítási idő.....szal buktam az ötletet :) De télleg nem értem miért nem lehet a többit lefordíttatni, én pl biztos vevő lennék rá. Szvsz Mo.-n fogynak annyira jól a King művek, hogy megérje újabbakkal próbálkozni, nem?! Jó tudom pont most jött a Végítélet, de az is min.10 éves ha nem több (most fejből ezt sem tudom)
Picit talán hosszú lett, de sebaj, mint mindig, most is várom a többiek véleményét.

Előzmény: Dohi (859)
Dohi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 859
bone: megfogadva e-ditke tanacsat, hagyom, restelkedj meg par orat, aztan megbocsatok ;))) ja, es asszem maestronak irjak a maistrot ;)))))))
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 858
"Annyi esélye van mint hógolyónak a pokolban"
(- Sorvadj el)
És ez nekem így most tetszik.
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 857
Na, akkor ugye lehetünk még barátok? ;) Vagy örök hari?
E-ditke Creative Commons License 2001.11.16 0 0 856
Dohi... nem akarok beleszólni, de én a helyedben hagynám még egy picit restelkedni ... ;))))
Előzmény: -boneheaD- (855)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 855
jójó bocsánat elnézést kérek maistro.
tényleg restelkedem
esküszöm többet nem fordul elő hogy beléd, azaz Beléd kössek
igérem csak bocsáss meg
ugye azért nincs harag?
Előzmény: Dohi (854)
Dohi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 854
kuss! ;) ez az en teoriam, keretik nem belekotni :)
Előzmény: -boneheaD- (853)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 853
és? attól még ő is egyedül van mint Jessie, és mint a kislány! :)
Előzmény: Dohi (852)
Dohi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 852
suvi: nincs mit! :)

bone: mondtam, hogy ez csak az en velemenyem, talan nagyon altalanositottam, de ez van. egyebkent a robinson nem ilyen, mert az lakatlan sziget, meg minden ;)

-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 851
Nincs mit.
Dohi:
már értem, de ennyi erővel a Robinson Crusoe is ilyen, nem? ;)
zsanna: egyetértek Dohival
Előzmény: Süvi (850)
Süvi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 850
Bonehead, Dohi: köszi!:)
Süvi
Előzmény: Dohi (847)
Dohi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 849
es ha feldobnal egy ermet? egy haromoldalut, persze :)
Előzmény: zsanna (848)
zsanna Creative Commons License 2001.11.16 0 0 848
Köszi mindenkinek, aki válaszolt! Persze, gondolhattam volna, hogy ez lesz a vége! Most aztán pont olyan tanácstalan vagyok, mint amikor feltettem a kérdést. A szavazást még nem zártam le :-))))
Dohi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 847
suvi: ugyan bone megelozott, de jobb hijan kenytelen vagyok magamat ajanlani :-/ http://web.externet.hu/sk

bone: bilincsben: csaj egyedul egy hazban es remeket lat. tom gordon: csaj elteved az erdoben es remeket lat. ld. meg az - dreamcatcher. persze lehet, hogy masnak nem ennyire nyilvanvalo, de nekem ez jutott eszembe az ajanlo olvasgatasakor. a gyuruk ura asszem 1145 oldal koruli, meg a rohadt sok fuggelek :)

Előzmény: Süvi (845)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 846
bilincsben utanerzesnek????????????

nono, vmit nem értek:))

Amúgy olvasok rendesen, jaja, unalmas órák rlz ;)
Meg este sok szabadidő rlz:)
Gyűrűk Ura: háát a röpke 1k + még vmennyi oldalt nemtom mikorra siekrül......

Ja és Süvi:

web.externet.hu/sk

Csemege! :DD

Előzmény: Dohi (844)
Süvi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 845
Hali!

Bár a kérdés nem új, gondolom, de nem tudna valaki mellékelni egy teljes King-bibliográfiát?
Köszönöm előre is: Süvi

Dohi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 844
hali!

az ejszakai muszakot nem olvastam, de szerintem akkor is halalos arnyek lenne :)

blackmonday: szerintem gyorsan tudd le a tom gordont (bilincsben utanerzesnek tunik, meg nem olvastam), aztan egy vegitelet. ha olvastad a setet torony 4-et, akkor a vegitelet ele beszorithatod az atlantiszt is :) ez persze szubjektiv, en a legjobbat igyekszem a vegere hagyni, igy a vegitelet elott igencsak sok konyvet kell meg elolvasnom a polcomrol :)

bone: ugy latom, olvasol te is ezerrel. mondjuk az a 2 konyv nem tul hosszu, de akkor is :) a karhozat nem rossz, de barkertol a kedvencem az ejszaka gyermekei (cabal). a sorvadj el! tetszeni fog, a vnagy strandrol meg annyit, hogy nem 2 novella szerepel belole az ejszakai muszakban :) a gyuruk uraval meg siess, mert elvileg januar 10. a magyar mozipremier! ujra akartam olvasni legalabb az elso kotetet, de igy se vegzek soha az olvasatlan cuccokkal..

Előzmény: zsanna (836)
E-ditke Creative Commons License 2001.11.16 0 0 843
Abban hát.
Méghozzá az első, és a második a Napkutya, ami nekem annyira nem jött be.
Előzmény: Laslow (842)
Laslow Creative Commons License 2001.11.16 0 0 842
Napkutya.
(A könyvtári nyomozó miatt, ami emlékeim szerint abban a könyvben van.)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 841
Ja nem is mondtam, kiolvastam a Dolorest. Nem mondom, nem volt rossz, de annyira ez nem jött be. A BIlincsben - legalábbis szvsz - sokkal jobb. Ma vettem egy Barker-t, a Kárhozatot, igaz nem magamnak. Ez milyen? (erre is rá van írva Kingtől egy idézet, hogy ő a horror jövőjének Barkert tartja blabla, azért elég gáz hogy csomó könyvet így akarnak eladni, pl. Peter Straub 2 könyvén is láttam.... na nem azt mondom, biztos e nélkül is fogy a Barker, de sztem ez igen nagyot dob az eladási mutatón.....többek közt én is ezért figyeltem fel rá:) )

Most jön Sorvadj el, majd Világnagy Strand, (jah felfedeztem hogy a két uccsó novella az Éjszakai Műszakban is szerepelt...) majd a Talizmán, Végítélet és a Gyűrűk Ura! :)

-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 840
Te mi mindent észreveszel! :)
Előzmény: MacPet (833)
BlackMonday Creative Commons License 2001.11.16 0 0 839
Hi!

1990 ota olvasom a Mester konyveit, a kedvenc irom, mint gondolom, sokatoknak itt a topicban.
A kedvenceim: Az; Remulet a sivatagban; Christine; Halalos arnyek; Hasznos Holmik, A talizman; A ragyogas... Na jo, abbahagyom, mielott mindet felsorolom. Sajnos utobbi idoben nem volt idom olvasni, ezert par konyve kimaradt. Szerintetek melyikkel kezdjem a visszaterest King konyveihez, mondjuk ezek kozul: Vegitelet, Tom Gordon..., Atlantisz gyermekei?
Hogy melyik konyvon borzongtam leginkabb? Asszem a Cujo-n, amihez hozzatartozik, hogy akkor 13 eves voltam (elso King konyvem), es egy gyerekkori almom ota rettegek minden kutyatol. Lehet, nem ezzel kellett volna kezdenem:)))
Es meg egy "kellemes" emlek: volt egy ido, amikor a lotton azokat a szamokat tettem meg, amely evekben eljott a gonosz az AZ-ban. (58, 85, stb.) Sajna nem jott be:(((

BM

-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.16 0 0 838
Éjszakai Műszak.
:)
nightwish Creative Commons License 2001.11.16 0 0 837
Halálos árnyék.
zsanna Creative Commons License 2001.11.15 0 0 836
Nyertem a Fotexes ingyenlottón egy ezer forintos bónt. Arra gondoltam, hogy King-be fektetem. Szerintetek melyiket vegyem az alábbi 3 közül:
Napkutya, Halálos árnyék vagy Éjszakai műszak?
Dohi Creative Commons License 2001.11.15 0 0 835
iffy: vesztemre azt a jelenetet en is pont ejszaka olvastam. rossz otlet volt :) de persze en is fiatalabb voltam akkoriban :)

suvi: udv, ha meg nem jartal erre! a remulet a sivatagban nekem nem igazan jott be, bar olvastam mar rosszabbat is - kintol is. viszont egy konyv szerintem minden esetben jobb, mint a belole keszult film, nem csak king-muvek eseteben. ezt persze nem osztjak azok, akik utalnak olvasni, de hat az az o bajuk...

Előzmény: Lord Iffy (831)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!