A Club Falcon Web oldal ismét frissült.
www.clubfalcon.ini.hu
Érdekes információk Ákosról és a BB ről.
Jövőre ismét lesz Club Falcon ahol természetesen mindenkit szeretettel várunk.
Addig is Boldog Karácsonyt és Újévet kíván
Ehhez nem kell kommentár:
"Schmidt Mária megjegyezte: sajnálatosnak tartja, hogy - meghívása ellenére - a kulturális miniszter nem látogatott el a múzeumba, Pető Iván úgy terjesztette be indítványát, hogy nem látta az intézményt, hasonlóan az oktatási miniszterhez, aki a Terror Háza megtekintése nélkül szavazott."
OFF
Milyen érdekes...
Pont Pető Iván javaslatára felezték meg a TH költségvetését, amelyet a kultusztárca már régen elfogadott.
Iván apukája is az épületben dolgozott. Állami pénzen. Azt nem akarta Iván megfelezni.
ÁVO-s pribék. Meg a fia. Semmi összefüggés nincs, nyilván.
Temessük be az árkot. Felejtsük el a múltat.
Aha.
A levelben talalhatop linkrol nekem mar nem sikerult letoltenem a Majom a Ketrecben.di-t, de a www.digimpro-rol most ugy tunik, hoogy le lehet tolteni!!!
Csak a bannerre kell klikkelni, rovid kerdoiv es jon a dal...
2002. december 19. [NEWS] VIVA+ KÉTSZER, ARANY TÖRVÉNY
A VIVA+ televízió az ünnepek alatt kétszer is vendégül látja Ákost. December 23-án, hétfőn Lilu műsorában (Mizújs) beszélgetnek a fotóalbumról.
Egy héttel később, a december 30-i IZÉ-ben pedig Balázs látja vendégül Ákost, de az egész zenekar megjelenik a stúdióban: ugyanis ebben a műsorban kerül átadásra az ÚJ TÖRVÉNY aranylemeze.
Nagyon ajánljuk!
Összeségében a dallamvezetés ugyanaz némi eltérésekkel,de ezek apróbb jellegűek.
Pl. az egyik mixben nincsen az a bizonyos hörgés,míg a másikban igenis kihallatszik,sőt még eőteljesen meg is van effektezve.
Míg egy harmadikban a vokálokra fektetnek hangsúlyt.
A zenei aláfestés viszont mindegyiknél nagyon ütős és különböző.
Nem semmi ez a Szakos,hogy 1 számot ennyiféleképpen tud értelmezni.
A maxi verziókon változtattak vmit Ákos 'előadásán' (dallamvezetés stb) ??
Nekem azért is ez a nagy kedvencem a lemezről, mert nem csak zeneileg hozott újat a kialakult, kiforrott Ákos-hangzásba, hanem Ákos is más orgánummal, más hangtechnikával adja elő a nótát. Egyértelműen 'rockosabb' a hangja, de a dal végül is ezt követeli meg.
Úgy gondolom, már csak e dal miatt is sikerült(ismét) előrelépnie, újat alkotnia Ákosnak és ezért is fontos, hogy készüljön majd belőle videoklipp!
Na végre,nekem is megérkezett a fotoalbum.
Mégcsak 2x tudtam átlapozni,de elsőre lejött,hogy gyönyörű kivitelezés,jól megszerkesztett képek.
Majom a ketrecben maxi: ez meg a másik fele,nem hittem volna,hogy az összes mix be fog jönni,valaki említette,hogy szerinte jobbak,mint az eredeti verzió,hát én is hasonló véleményen vagyok.
Nagyon jól sikerültek egytől egyig...ügyes gyerek ez a Krisztián:)
Szigi100 (Ha elírtam a neved bocs :) írásaként
láttam valamit egy bizonyos Depeche-feldolg. albumról... "maszterelés Ákosnál" ... "Szakos feat. Ákos" ... "World in my eyes"... stb. Nevezett THANK U TOO album...
"Mit tudtok arról, volt olyan Ákos (BB) lemez, amelynek a sorrendjébe beleszóltak kívülről?"
Én konkrétan csak az Élő dalok lemez kapcsán hallottam ilyet. Ákos ugyanis egyszer elmondta (már nem emlékszem hol és mikor), hogy ő a teljes koncertet ki akarta adni, de a kiadó (BMG) csak a szimpla albumot engedélyezte, és ezért lett olyan az a lemez.
De ahogyan ez megtörténhetett, úgy más lemezbe is beleszólhattak. Bár ez a koncertlemez esetében még csak-csak érthető, mert nem szerettek volna kockázatot vállalni. Bár szerintem nem vállaltak volna kockázatot ez esteben, de ki tudja. De egy stúdióalbum esetén... hát nem tudom, miként szólhattak bele.
Nagyon meglepett, hogy régen többen bele akartak szólni az Ákos-lemezek dalsorrendjébe, meg meg akarták szabni, hogy melyik dal kerüljön fel és melyik ne!
Mit tudtok arról, volt olyan Ákos (BB) lemez, amelynek a sorrendjébe beleszóltak kívülről?