Kistalalkozo! Hat ez nagyon tetszett! :-))
Hja, jot dumaltunk, megegyszer koszi, a leirast!
A kepeket termeszetesen leszedtem, es kint lesznek az oldalon!
Hja, kepzeljetek, irtak nekem a TotalCar-tol, hogy kiraknak a klub-infot az oldalukra, mert mar tobben is kerestek rajtuk a klubot! :-) Visszairtam nekik a kert infokat!
Hja, el is felejtettem! Most neztem meg a "Halalos Iramban" c. filmet... Nem egy nagy alkotas, de vadabbnal is vadabb autok vannak benne! Hogy hogyan jo ez ide, hat kerem szepen, az utcanep "fonokenek" egy tuning RX-7-ese van. Most neztem meg a hivatalos oldalat a filmnek es lass csodat, Mazda reklam jelenik meg az oldal megnyitasakor:
A mazda -1 az mmh tesztautója, valami ujságíró használta. Ha kell segítség a linkcserével kapcsolatban írj ! A tükröt + nem felejtettem el (nagyon) csak egy kicsit be vagyok havazva.
somSom
Tegnap szűk körű Mazda találkozó volt az M3-ason. Mellém érkezett egy MAZDA-1 rendszámú személygépjármű, és együtt mentünk egy darabig. Esetleg innen volt valaki?
Nem, nem vezermuszij! Szerencsere! Eloszor a generator-hoz futo ekszij szakadt el, aztan az valahogy sikeresen begyurodott a masik ekszij ala es igy mar az sem birta! :-( Hal' istennek mas baj nem volt, csak a vizpumpa hianya miatt a viz nem birta sokaig... A tagulasi tartaly szinte ures volt, mire elertem a szerelohoz... Ugy nez ki mas nem ment tonkre - legalabbis remelem! :-)
En is itt vagyok... :-) Rossz hallani ilyen balesetekrol, plane ha meg egy Mazda-t is osszetornek benne!
Kepzeljetek: Frankon elszakadt az ekszij az autoban, amit kb. 1-2 honapja csereltunk ki! :-( Elforraltam a vizet, toltes nem volt... Meg jo, hogy a szervo a masik ekszijrol mukodik...
SzaboZE: Megkaptam a leveled, mar csinalom a linket. Hja, es a leirasert is beugrok, amugy is akarok Veled beszelni...
ez az auto a haverome volt elotte, aki meg a masik motorral, sportkipufogoval ment vele ora szerint 240-et. GPS-sel megmerte, ~236 volt, rendorsegi radarral is bemertek, ~232 volt asszem. Igen, ennyit csal az oraja. 240-nel 232-235 a valos sebesseg. Tehat 230-nal ugy 22x lehetett. Amugy ket helyen is talaltam a neten oldalt, ahol ugyanilyen tipussal mentek 250-et, azok picit meg voltak tuningolva (katalizator ki, ilyenek). Tehat nem egyedi eset.