Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Terveztem bele menetes, cserélhető szűkítőt, de azután elég volt egy egyszerű csőszegecs.
A töltényűr végében van a szűkítés, 4 mm- es átmérőjő cca 5 mm hosszú lik. Olyan rézcsövet válassz, ami jó szorosan megy be a lyukba, úgy kell bekocogtatni, a cső likja 3,5 mm , és a száját kúpos tüskével előre ki kell premezni. A hossza lehet kicsit hosszabb, mint az eredeti szűkítőfurat.
Vigyázz, hogy elég nagy premet csinálj neki.
Elbaszarentani nem lehet,mert ha valami miatt nem tetszik a dolog, előlről egy vékony, meggörbített acélszállal kinyomhatod, legrosszabb esetben a rezet hátúlról 4-es fúróval kifúrhatod.
forgóbiztosító köünnyebben járna, ha a hüvelyvonóköröm rugója gyengébbre vennéd, de akkor bizonytalanná válik a töltés, ürítés
revolverezés megkönnyitését a kakasrugó megműtésével lehet véghezvinni, de akkor meg a sütés nem lesz biztos csak akkor kezdj hozzá ha van türelmed, időd kisérletezni
egyéblént egy szétszedés, kimosás, átkenés break free-vel sokat segít
A körmöt kifelé kell hajlítani, ( nehéz, mert rugalmas ) addíg, amíg pont a kart találja el. Ha beljebb van, nem tolja fel, mert mellémegy, ha túlságosan kihajtod, feszülni fog a tár falához amikor a töltények benyomják.
A lemeznek párhuzamosnak is kell lennie a tár falával.
Ha a szánt leszeded, jobban látod, mit kell csinálni.
ok már megvan..csak azt írtad,hogy csavargatni,de szétszedtem a tárat és ebben semmi nincs amit lehetne csavargatni..:-) nekiestem fogóval kicsit megtépáztam most jó..viszont a póttár amit vettem az nagyon szorul a fegyverbe..ezt holnap visszaviszem...
a tárban van az adogatólemez, amiből ágaskodik kifelé egy fül ami mozgatja a szánakasztót. ezt a fület kéne ugy beállitanod, hogy felnyomja a szánakasztókart a helyére. érdemes szétszedni a tárat, és az adogatólemez oldalait megreszelni, mert álltalában sorjások, ez is okozhatja, hogy bizonytalanul működik az akasztó.
Gratulálunk az ujabb műremekhez. :) Olvasom,hogy nem igazán működteti a szánakasztót,at adogatólemez füle. A legegyszerübb úgy beállítani, hogy hátraakasztod a szánt (a hüvelykivetőnyiláson benyúlsz, és megemeled az akasztót), majd berakod a tárat, és megnézed merre és menniyt kell rajta "állitani". Nekem sajnos nem volt elég ki-be állitani, hanem csavarni is kellett rajta egy picit. Dehát ez a dolog szépsége! :) Viszont amiota megcsináltam mind a 3 táramat, azóta mindegyik megakasztja a szánt, előtte amikor nem volt pontosan beállitva, mindig elmozdult a kis fül, és nem tolta meg a szánakasztót.
mert ma vettem egy kis grpk-t és ezt hordani is akarom..nem fogja összeb@szni a barnítást??Én kiadok érte 5000-t is csak jó legyen és belső legyen...:-) mármint belső övtok..
Aha, Dobos márkájú gyöngyvászon tok, 1800 .- pénz körül. Ha bemész a Gunba, mutatnak neked, és ott nézhetsz bőrtokot is, de hát azt 5 E alatt nem úszod meg.