nekem sajnos nem tud olyat hogy kiirja mennyit tudok még elmenni:( de ha véletlenül tudnád, áruld már el körülbelül mennyit lehet még elmenni vagy hogy köbö mennyi liter lehet még benn akkor ha kifekszik a mutató és elkezd villogni a tanklámpa.
Üdv mindenkinek! Köszi a tippeket,válaszokat. Igen a telitankos dolog nálam is pont igy van elöször60 és kb10km után csak 50 felett kicsivel. A fogyasztást pedig a computer szerint mértem eddig de most majd lemérem tankolástol tankolásig.
A műszerfalhoz mostmár nem kell nagy kunszt. A legegyszerűbb venni két darab ledsort, amit mostanság ködlámpának szoktak használni. Fasza hajlékony műanyagba ágyazott ledszallag. Abból egy is bőven elég a teljes műszeregységbe és valami 2000 Ft az ára és elég jó fényt ad.
Köszi! Szép mutatos így sötétben is! Ez milyen színű világítás amivel a kapcsolok világítanak? Kicseréltet az ízzókat? Holnap én is küldök pár képet a műszerfalról ilyen éjszakait!
Én se tudom teletankolni. Azt hittem, kicserélték a tankot egy astráéra, hogy elférjen a vonóhorog, vagy valami, de ezek szerint nem. 52 literig megy fel nekem a mutató, tovább nem. És nem is tudok sokkal többet beletankolni :( Jah, új hír: anyám a (múlt) hétvégén otthon az udvarban szemből nekiment az utánfutónak: A vonófej bement a hűtőrácson, megsértve a lököst és teljesen eldeformálva az első merevítést, meghajlította a klímahűtőt, letört a bal első lámba jobb oldali felfogató füle is. Benyomódott a motorháztető eleje is, és kicsit felpúposodott az egész. Azt hiszem, most már annyi hiba van körbe-körbe az autón, hogy egy teljes külső fényezés ráférne, mert azt hiszem egy vagy 2 elem van, ami ép. :( :( Tud valaki valakit, aki olcsón megcsinálja a festést? Nagyon olcsón!!
Csak mondjuk idegesitő,ha hosszabb útra akarsz menni-többször kell megállni tankolni-és sokszor az az 5-6 liter sokat számíthat,ha nincs kút a közelben....
Az omegám bő 200 km után mozdult ki mindig miután fullra vágtam-ez bizony jó lenne......
nekem múltkor mutató szerint még 5 liter lehetett benn (bár az autó tulajdonsága hogy az 5 liternél elég sokáig pihen a mutató, néha csak megyek megyek , még mindig 5 liter, 2 perc múlva meg már csak azt veszem észre hogy mutató kifeküdve, és villog a tanklámpa), azaz már erősen pirosban volt a mutató. meg égett ugye a tanklámpa is. teletank: 48 liter, de 45nél csapta ki a pisztoly magát, onnan még azt a 3 litert belecsöpögtettem. akkor már le sem akart folyni megállt a benzin a betöltőnyilás szintjén :) lehet aztán még az is lefolyt volna ha nem lenne eltömődve nekem is a nyomáskieresztő szelep, de mindegy.... gyújtás rá, mutató nagy hirtelen szokatlan módon megmozdul:) de nem tér ki kapásból 60ig, olyan 55öt mutat általában még mikor állok. aztán menet közben már végülis kitér a 60ig, néha még picit tovább is. viszont: elindultam autópályán: amig a 60 literről lement kerek 50-re a mutató , kb110 km-t tettem meg. ez elég kemény fogyasztás lenne ha azalapján számolnám... ellenben mondom , ha tankolásról tankolásra nézem 7 liter és környéke a jellemző
Nekem is valami baj van a légtelenitő rendszerrel(el lehet dugulva)mert 60 alatt áll meg mindig-akkor akasztja ki a pisztolyt és nem is tudom olyan bátran engedni,mint mondjuk az omegába melybe 90 litereket bele tudtam csorgatni a szelepet nyomkodva.....
a mutató szerint méred a 8 litert, vagy tankolásról tankolásra? mutató szerint nekem is 8-9 literes fogyasztásom van az 1.6 16V-vel, aztán meg mikor megállok tankolni és átlagot számolok, kijön 7 liter alá... lehet hoigy 60 literes a skála de nekem 50 liternél többet még nem sikerült beleraknom abba a tankba
Üdv mindenkinek! Új vectratulajként irok.Vásároltam egy B2-es vekit 2.0DTI.Az autó tökéletes viszont a fogyasztása nem nyerte el a tetszésemet mert 8liter alá nem birom letornászni,ha valakinek van ilyen kérem irjon hogy ez normális,vagy ha nem akkor mi lehet az oka. Elöre is köszi.