KERESEK egy megbízható, alapos, szorgalmas, nemdohányzó takarító hölgyet, aki hosszú távon be tud segíteni XVI. kerületi 100 m2-es lakásunk heti takarításába, illetve alkalmanként szezonális nagytakarításába. Heti 1 alkalommal szeretném fogadni rendszeresen, alkalmanként 4-8 órára. Ha ismersz megbízható, leinformálható takarítót, akinek a munkájáról személyes tapasztalatod van, akkor kérlek keress meg! Kérem, hogy referenciáit és fizetési igényét a herby.herby@freemail.hu címre küldje el.
Illetve (Mosás, Vasalás, főzés, bevásárlás,) Ha csak hetente egyszer is nem gond. Megbízható Munkájára igényes és önmagára! Ha ilyen személyt keres akkor jó helyen jár Kérem hívjon Bátran
Referenciám lekérdezhető! Nagy Linda Köszönöm. Nagy Linda Elérhetőségem06705520158
Illetve (Mosás, Vasalás, főzés, bevásárlás,) Ha csak hetente egyszer is nem gond. Megbízható Munkájára igényes és önmagára! Ha ilyen személyt keres akkor jó helyen jár Kérem hívjon Bátran
Munkájára igenyes, leinformálhato takaritono vagyok! Budapest teruleten keresek meg munkát: maganlakások, (uzlet, irodatakaritast, hajnali kezdessel.) Ferjem szobafesto nagyon szepen dolgozik, en festes utan is takaritok!! Mindkettonkkel elegedett volt meg mindenki!!
Kérem jelentkezz, ha rendelkezel az alábbiakkal: – erkölcsi bizonyítvány – takarításban való jártasság és tapasztalat (szállodai tapasztalat előny) – leinformálhatóság, referencia – pontosság, megbízhatóság és jó munkamorál.
Az ideális munkatárs kiválasztásánál fontos szempont, hogy igényes légy önmagadra, a munkádra és a környezetedre.
Kedves, megbízható 29 éves lány vagyok. Rendelkezem erkölcsi bizonyítvánnyal, amit ha kell bemutatok. Van fő állású munkám így alkalmanként vállalnék takarítást (főleg hétfői napokon, a többi napokon megbeszélés szerint). A 18. kerület és környékére. Egyedül álló férfiak ne jelentkezzenek! Az alábbi e-mail címre várom jelentkezéseket: szoke.viktoria@gmail.com
Tisztelettel ! Érdekelne a munka ha még aktuális nem dohányzó 33 éves Budapesten élek a XI Ker. v két gyerek anyukája és a munkámmal kapcsolatosan leinformálható vagyok ha felkeltettem érdeklődését hivjon Tel 06-70-531-67-48
30m2-es kis lakásomba (nappali + galérián háló) keresek takarítót, aki heti rendszerességgel végezne takarítást, illetve havonta mindent figyelembe vevő alapos nagytakarítást.
Mivel a lakás kicsi, nem vesz igénybe sok időt a takarítása.
Az esti órákban tudom fogadni a jelöltet.
Olyan jelentkezzen, akinek megfelel este, és mindenképpen szeretném érthetővé tenni, hogy mivel a lakás kicsi, ez egy mellékkereseti lehetőség.
1000 forintos órabért tudok adni.
Mindig az adott alkalom után fogok fizetni, ez így tiszta.
Amit a kisebb takarítások alkalmával kérek:
- felsöprés, ha kell van porszívó is
- felmosás
- portörlés
- ha kell mosogatás
- konyhabútor áttörlés
- fürdőszoba áttörlés
- wc áttörlés
stb
nagytakarítás:
- ablak alapos tisztítása (csak 1 van)
- ajtók lemosása (5 van)
- bútorok, konyha, fürdő, wc alapos tisztítása
- tűzhely tisztítása ha szükséges
- felmosás, felsöprés
- szekrényekből kipakolás, szekrények átmosása, majd ruhák visszatétele (összehajtogatva).
jelentkezni e-mailben lehet, egy kis bemutatkozást kérek, ki vagy te, mit lehet rólad tudni, illetve egy fotónak örülnék. Kizárólag hölgyek jelentkezését várom.
Olyan személyt keresek, aki nem csak az első héten dolgozik szépen.
Budapesten keresek takarítói munkát.Önmagamra és környezetemre igényes.Szeretem a takarítást nem zavar, ha többen is ellenőrzik a munkámat,stressztűrő képességem valóban nagy, gyorsan,körültekintően végzem a munkámat,alkalmazkodó képes vagyok! Magánszemélyeknél családoknál keresek munkát. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Referenciával rendelkezem.
Munkájára igényes, leinformálható takarítónőt keresek egy 8. kerületi kisebb lakás (46nm) rendszeres heti takarítására és havi nagytakarításra azonnali kezdéssel.
Ha érdekel a lehetőség, kérlek írj a tarsolya@gmail.com címre, hogy a továbbiakat megbeszélhessük.
KERESEK egy megbízható, alapos, szorgalmas, nemdohányzó takarító hölgyet, aki hosszú távon be tud segíteni XVI. kerületi 100 m2-es lakásunk heti takarításába, illetve alkalmanként szezonális nagytakarításába. Heti 1 alkalommal szeretném fogadni rendszeresen, alkalmanként 4-8 órára. Ha ismersz megbízható, leinformálható takarítót, akinek a munkájáról személyes tapasztalatod van, akkor kérlek keress meg!
Nagytakarítást vállalunk Budapest egész területén. Párban dolgozunk, ennek előnye, hogy fele annyit időt vesz igénybe otthonának tisztává varázsolása. Munkánkat gondosan, precízen végezzük. Várjuk hívását időpont egyeztetésre.
Keresek egy precíz, megbízható személyt aki heti 1x (hétköznap) elvállaná tenyérnyi kis lakásom (39 nm) tisztává varázsolását, továbbá havi 1x nagytakarítást is vállal. Hosszútávra. Kislakásom XXII.kerületben található :) Várom jelentkezéseteket: turoczi.zita@gmail.com email címen