Aműgy miért is kellett menekülnie Gyurcsánynak? Csak nem amiatt a pár szájhős miatt? Azoktól nem tudta megvédeni a több száz rohamrendőr+ a saját testőrsége? Vagy ha tényleg veszélyes volt a helyzet, akkor minek engedték oda?
Elvégre nem szabadott volna, még ha ő akarta is, nemde??
Nekem a Money Train című film jutott eszembe erről a menekülésről...
Én akkor láttam őt, mikor Medgyessy lenyomta az Örökös Miniszterelnököt, - olyan jó lábai voltak, hogy ott és akkor sokkal jobban érdekeltek az eszménél, - igaz, akkor még nem voltam ennyire öntudatos...
Ez meg biztosan egy rossz képe, - már ha az ő képe egyátalán...
Azért ehhez szép hozsannázáshoz jó pár évig kellett tanulmányozni a Szabad Népet, nem igaz? Vagy esetleg írtál is oda? Gondolom Sztálin és Rákosi elvtárs családi életéről is hasonló szívhez szóló szövegek születtek...Hehe
Azért jó olvasni ahogy a magukat valami felsőbbrendű űberakárkiknek képzelgő ballibbantak egymás után vesztik el a fonalat és kibukik belőlük az igazi leninfiús keretlegény énjük. Mi van elftikéim? Báncsák a ferit?
Negyjából egykorú versenyzőket lehet összehasonlítani küllemileg, szellemi értéket tekintve viszont a te oldalad leginkább Selmeci szenátorasszony fémjelzi...
Kósáné Kovács Magda egy nagyon okos, határozott és vezetésre termett nő, de ma őt szépségversenyen indítani azért túlzás lenne.
Viszont néhány éve láttam a lányát, - ne tudd meg, milyen jó nő...
Dobrev Klára mint nő egyátalán nem csúnya, - én inkább csinosnak tartom, és azt hiszem, sem az intelligenciájára, sem az eszére nem lehet panasz.
Mindketten önállóan gondolkodó nők, helyzetük dacára sem szajkózzák senki nézeteit, a saját jogukon azok, akik.
A te mákoshajú jobber nőid meg a papagájkórus tagjai, - nem hiszem, hogy akár Dobrev, akár Kósáné bevállalna egy ilyen szánalmas szerepet...
:)) Egy hiányoság roható fel a BKV részére,hogy a VIP szerelvényen nem helyeztek el WC-t.Így a kiválasztot utasok jó része nem szárazon hagyhadta el a metro területét.
O is gyava akkor szerinted? Vagy ahhoz mar te is gyava vagy sosemlatott friss "bator" nick?
Sólyom László államfő is elhelyezte koszorúit a 301-es parcellánál, jelentette tudósítónk. A köztársasági elnök körül rengeteg,, körülbelül 20 testőr volt.
Festői leírásod Klára asszonyról és a Ferivel való gyönyörű nászukról a könnyekig meghatott! Ez az ömlengés már majdnem olyan szép volt, mint a "Csók és könny" c. sorozat (egy kis darabja), ami után - mint ismert - egy nőknek szóló reklám következik. Csakis ezért nem sírtam el magam egy ilyen csodálatos házaspár - általad előadott - mindennapjain.
Azért könnyes meghatódottságom mellett nekem eszembe jutott mindaz a kártétel, amit ennek a gyönyörű párnak a - hogy is mondjam - Y-kromoszómás fele okozott a HAZÁMNAK! Téged ez bizonnyal nemigen érdekel, azért ömlengesz itt!
Svédasztalos fogadás is volt ám az erre a célra átalakított kisföldalatti kocsiban. Te csak hiszed, hogy hárman voltak ott. A szerelvény hátsó kocsija volt a private-room. Ha valakinek megtetszett a meleg felvonulás hangulata...esetleg maga az életérzés, ott homo videókat nézhetett a BKV által külön erre a célra bérelt óriás kivetítőjén. Állítólag nem vette senki igénybe...ellenben a homár, kaviár és a méreg drága francia pezsgő egész jól fogyott az alatt az 5 megálló alatt. Igaz, a kaja nagy részét a háromajtós gorilla fogyasztotta el.
Gyurcsány bukása óta - jellemző módon? - a buzivonuláson jelent meg először nyilvánosan, ahol szokása szerint megfutamodott, ahogy azt korábban is, amikor nem a neki csápoló amőbák közé volt kénytelen menni. Jó kis "visszatérés". :D