Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2009.09.08 0 0 139
Nocsak, miről?
Előzmény: Törölt nick (36)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 138

Kishüjém, véletlenül ma este éppen egy dupla Chivas Regal 12 years whiskyt ittam, on the rocks, ha mond ez neked valamit.

pvcpadló példáján lelkesülve...

Gondolod, neked adom az üres üveget, felteheted a szekrénysorod tetejére.

Barátságból akár még meg is tölthetem neked valami autentikus színű folyadékkal...

:O))))

Előzmény: Mr. L. Q. (117)
kerekerdö Creative Commons License 2009.09.08 0 0 137
Tényleg?
Nem mondod?
Már épp akartalak kérni, ugyan mondd már meg, ki miről írhat! :)))

A tevédet idomítsd feketénfehéren, ha megkérhetlek !!!
Előzmény: Törölt nick (128)
gratianus Creative Commons License 2009.09.08 0 0 134

Aműgy miért is kellett menekülnie Gyurcsánynak? Csak nem amiatt a pár szájhős miatt? Azoktól nem tudta megvédeni a több száz rohamrendőr+ a saját testőrsége? Vagy ha tényleg veszélyes volt a helyzet, akkor minek engedték oda?

Elvégre nem szabadott volna, még ha ő akarta is, nemde??

Nekem a Money Train című film jutott eszembe erről a menekülésről...

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 132
"Én akkor láttam őt, mikor Medgyessy lenyomta az Örökös Miniszterelnököt, - olyan jó lábai voltak"

Na! Azért OV lábai sem olyan rosszak :-))
Előzmény: PuPu (130)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 130

Hja kérlek, megy az idő, - már nyolc éve...

Én akkor láttam őt, mikor Medgyessy lenyomta az Örökös Miniszterelnököt, - olyan jó lábai voltak, hogy ott és akkor sokkal jobban érdekeltek az eszménél, - igaz, akkor még nem voltam ennyire öntudatos...

Ez meg biztosan egy rossz képe, - már ha az ő képe egyátalán...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 129
Én úgy sejtem, a Magdié. Lehet, hogy a barátokköztös magdié?
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 128
Úgy látom, még nem mindenkinél esett le a telefonérme, hogy már nem Gyurcsány a min.elnök. Most Bajnait divat ekézni.
Előzmény: kerekerdö (123)
gratianus Creative Commons License 2009.09.08 0 0 126
Azért ehhez szép hozsannázáshoz jó pár évig kellett tanulmányozni a Szabad Népet, nem igaz? Vagy esetleg írtál is oda? Gondolom Sztálin és Rákosi elvtárs családi életéről is hasonló szívhez szóló szövegek születtek...Hehe
Előzmény: PuPu (30)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 124
Én egy vagyok és oszthatatlan. Ha akarod, nézheted balról a hozzászólásaimat, vagy jobbról. Minek még egy nick?
Előzmény: Törölt nick (121)
kerekerdö Creative Commons License 2009.09.08 0 0 123
Azért jó olvasni ahogy a magukat valami felsőbbrendű űberakárkiknek képzelgő ballibbantak egymás után vesztik el a fonalat és kibukik belőlük az igazi leninfiús keretlegény énjük.
Mi van elftikéim?
Báncsák a ferit?

Nyugi lesz ez még rosszabb is! :))))))
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 122
Akivel serényen nyaltad a párt bélyeget.
Előzmény: PuPu (116)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 120
Ócska photoshop -os hamisítvány :-)
Előzmény: Törölt nick (115)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.09.08 0 0 117
Csak nem te lennél az "úriember", miközben büdös ruszki vodkától bűzölögsz és a davajgitárodat becézgeted a vattakabátodban, képletesen szólva? :D
Előzmény: PuPu (113)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 116

?

Ki az én sorstársam?

És ki az ő Ildikója?

:O)))

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 114
Mi van a sorstársad selypitő Ildikojával?
Előzmény: PuPu (108)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 113

Miért van az, hogy itt a fórumon a baloldaliak általában úriemberek, a jobberek meg büdöstalpú ócska tahók?

Csak nem a társadalmat képezzük le itten?

Előzmény: Törölt nick (111)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 112

Dehogynem.

Fele zsidó, fele ukrán volt, vagy tán egészen az.

Anyád szájából édes volt az étel, apád szájából szép volt az igaz...

:O)))))

Előzmény: péterkém (110)
péterkém Creative Commons License 2009.09.08 0 0 110
Rebiszesek? Nem inkább a - már akkor is a hatalmát óvó - szoclib banda IN-KAL-os gengszterei (és még miféle állatok) voltak beöltöztetve rendőrnek?
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 109
A ball szarakodásból épitkezik a jobb
/Pardon/
Előzmény: chajie (98)
PuPu Creative Commons License 2009.09.08 0 0 108

Már megbocsáss, de ez így nem tisztességes.

Negyjából egykorú versenyzőket lehet összehasonlítani küllemileg, szellemi értéket tekintve viszont a te oldalad leginkább Selmeci szenátorasszony fémjelzi...

Kósáné Kovács Magda egy nagyon okos, határozott és vezetésre termett nő, de ma őt szépségversenyen indítani azért túlzás lenne.

Viszont néhány éve láttam a lányát, - ne tudd meg, milyen jó nő...

Dobrev Klára mint nő egyátalán nem csúnya, - én inkább csinosnak tartom, és azt hiszem, sem az intelligenciájára, sem az eszére nem lehet panasz.

Mindketten önállóan gondolkodó nők, helyzetük dacára sem szajkózzák senki nézeteit, a saját jogukon azok, akik.

A te mákoshajú jobber nőid meg a papagájkórus tagjai, - nem hiszem, hogy akár Dobrev, akár Kósáné bevállalna egy ilyen szánalmas szerepet...

Előzmény: VajonVajon (61)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 107
:))
Egy hiányoság roható fel a BKV részére,hogy a VIP szerelvényen nem helyeztek el WC-t.Így a kiválasztot utasok jó része nem szárazon hagyhadta el a metro területét.
Előzmény: Törölt nick (97)
Der Beste Creative Commons License 2009.09.08 0 0 104

Attól tartok, ez még nem a legalja.

:(

Előzmény: chajie (98)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.09.08 0 0 103
O is gyava akkor szerinted? Vagy ahhoz mar te is gyava vagy sosemlatott friss "bator" nick?

Sólyom László államfő is elhelyezte koszorúit a 301-es parcellánál, jelentette tudósítónk. A köztársasági elnök körül rengeteg,, körülbelül 20 testőr volt.

Előzmény: Törölt nick (96)
Sakktábla Creative Commons License 2009.09.08 0 0 100

..és jegy nélkül utazott Ferencünk, ráadásul pallérozott elméjű bkv-ellenőr sem basztatta. Gyurcsány a mi földalatti partizánunk!

Előzmény: Or Kán (-)
péterkém Creative Commons License 2009.09.08 0 0 99

Festői leírásod Klára asszonyról és a Ferivel való gyönyörű nászukról a könnyekig meghatott! Ez az ömlengés már majdnem olyan szép volt, mint a "Csók és könny" c. sorozat (egy kis darabja), ami után - mint ismert - egy nőknek szóló reklám következik. Csakis ezért nem sírtam el magam egy ilyen csodálatos házaspár - általad előadott - mindennapjain.

Azért könnyes meghatódottságom mellett nekem eszembe jutott mindaz a kártétel, amit ennek a gyönyörű párnak a - hogy is mondjam - Y-kromoszómás fele okozott a HAZÁMNAK! Téged ez bizonnyal nemigen érdekel, azért ömlengesz itt!

Előzmény: PuPu (30)
chajie Creative Commons License 2009.09.08 0 0 98
szép lenyomata ez a topik a jobboldal legaljának.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 97
Svédasztalos fogadás is volt ám az erre a célra átalakított kisföldalatti kocsiban. Te csak hiszed, hogy hárman voltak ott. A szerelvény hátsó kocsija volt a private-room. Ha valakinek megtetszett a meleg felvonulás hangulata...esetleg maga az életérzés, ott homo videókat nézhetett a BKV által külön erre a célra bérelt óriás kivetítőjén. Állítólag nem vette senki igénybe...ellenben a homár, kaviár és a méreg drága francia pezsgő egész jól fogyott az alatt az 5 megálló alatt. Igaz, a kaja nagy részét a háromajtós gorilla fogyasztotta el.
Előzmény: péterkém (85)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 94
Ez az elmebeteg megérzi hol van rá szükség.
Előzmény: Mr. L. Q. (91)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.09.08 0 0 91
Gyurcsány bukása óta - jellemző módon? - a buzivonuláson jelent meg először nyilvánosan, ahol szokása szerint megfutamodott, ahogy azt korábban is, amikor nem a neki csápoló amőbák közé volt kénytelen menni. Jó kis "visszatérés". :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!