Suns kispadja nem dobott pontot a meccsen. nem is a donott, hanem a kapott pontjaikkal van a baj.
Kidd tripla-dupla, és meg tudták szorongatni a Mavst.
Bulls győzelme tényleg nem volt rossz. remélem nem romlanak le, és bemennek majd a playoffba.
Spurs-Rockets nem lehetett egy látványos meccs:-)
Lakers meg Kobe nélkül is nyert!
a Magic megverte a pacerst! yeah! Francis megint önzőzött ahogy elnézem. azt nem tom, hogy a Pacersben Millet miért nem vállal többet. amikor visszajött, és ő volt az első számú dobó, akkor jól is dobott. az ő rutinja sokat számíthatna a csapatnak. amúgy nem tudom, hogy a Magic kevés pontja Christie játékának is köszönhető e, de ilyen kevés pontot már rég kaptak.
hirig-harag a den-minn meccsen. semmi eksztra, kandi vs. nené, egykét suhintás, de végül is nem rohantak fel a lelátóra, és a nézők sem dobáltak sört...
mobley addig nem játszhat, amíg christie nem csinálja meg az "orvosi alkalmasságit", vagy mit, szal hogy amíg nem jön orl-ból az igazolás, h a tréd okés.
érdekességek mindig is voltak. sosem az adott évben nyújtott jó teljesítmény számított. de hát remélem, hogy az edzők jól fognak dönteni a cseréket illetően.
Na,ez az...Nowitzki se fog "egyenes ágon" bekerülni az All-Starba,nem hogy Stoudemire...
NA meg az is szép,hogy Steve Nash a parádés szezonja ellenére se lesz kezdő.
Vince Carter (N.J.) 1,294,646
Grant Hill (Orl.) 1,118,795
Jermaine O’Neal (Ind.) 971,019
Rasheed Wallace (Det.) 668,627
Richard Jefferson (N.J.) 301,220
Antawn Jamison (Was.) 274,629
Emeka Okafor (Cha.) 256,014
Tayshaun Prince (Det.) 228,699
Dwight Howard (Orl.) 138,546
Drew Gooden (Cle.) 113,428
EAST GUARDS
Allen Iverson (Phi.) 1,154,074
LeBron James (Cle.) 1,151,688
Dwyane Wade (Mia.) 850,845
Steve Francis (Orl.) 756,779
Jason Kidd (N.J.) 426,118
Chauncey Billups (Det.) 216,790
Stephon Marbury (N.Y.) 211,516
Richard Hamilton (Det.) 207,720
Paul Pierce (Bos.) 160,922
Reggie Miller (Ind.) 113,345
EAST CENTERS
Shaquille O'Neal (Mia.) 1,817,828
Ben Wallace (Det.) 560,484
Zydrunas Ilgauskas (Cle.) 161,847
Alonzo Mourning (N.J.) 154,349
Chris Bosh (Tor.) 125,495
Eddy Curry (Chi.) 59,792
Tony Battie (Orl.) 58,561
Jeff Foster (Ind.) 48,341
Samuel Dalembert (Phi.) 41,982
Primoz Brezec (Cha.) 38,468
WEST FORWARDS
Kevin Garnett (Min.) 1,545,544
Tim Duncan (S.A.) 1,224,697
Dirk Nowitzki (Dal.) 631,226
Carmelo Anthony (Den.) 465,544
Amaré Stoudemire (Pho.) 416,933
Peja Stojakovic (Sac.) 242,558
Chris Webber (Sac.) 234,822
Andrei Kirilenko (Utah) 174,581
Pau Gasol (Mem.) 174,058
Kenyon Martin (Den.) 167,065
WEST GUARDS
Tracy McGrady (Hou.) 1,469,005
Kobe Bryant (LAL) 1,362,409
Steve Nash (Pho.) 770,268
Ray Allen (Sea.) 646,241
Emanuel Ginobili (S.A.) 334,936
Mike Bibby (Sac.) 258,817
Tony Parker (S.A.) 193,356
Michael Finley (Dal.) 167,591
Sam Cassell (Min.) 103,277
Baron Davis (N.O.) 102,875
WEST CENTERS
Yao Ming (Hou.) 1,888,533
Brad Miller (Sac.) 283,562
Marcus Camby (Den.) 206,339
Erick Dampier (Dal.) 185,211
Vlade Divac (LAL) 129,037
Dikembe Mutombo (Hou.) 96,029
Rasho Nesterovic (S.A.) 94,185
Theo Ratliff (Por.) 74,999
Jamaal Magloire (N.O.) 72,663
Brian Grant (LAL) 61,448
Én ezt arra mondtam, hogy hollywoodi csapat, Shaq, és Kobe nélkül.... :)))
Egyszer egyszer a sztárok nélküli csapatok is felszívják magukat, mint pl az Indiana az eltiltások elején, csak az a baj, hogy sorozatban már nem szokott menni.
No de legalább kiderül mit ér a Lakers Bryant, és O'Neal nélkül.
Hááát. Lehet, hogy ez utóbbival vitatkoznék. Kobe az első negyedben lesérült és nem játszott többet. A Lakers meg nyert. Nem biztos, hogy Kobe iszonyat önző játékstílusa a megoldás...
mi az, hogy beindult?:-) már playoff helyen van!! mikor volt utoljára ilyen? jó pár éve, az biztos.
Jazz meg két nap alatt elkapta a két ligaelsőt. nem rossz.
tegnap meg Knight-nak 20 asszisztja volt, mégis kikaptak. láttam a meccs 4.negyedét meg a hosszabítást(szlovén szerda este ad NBA-t). a Bobcats szórakozta el. vezettek már 12-vel is. James egyátalán nem tűnt önzőnek, bár amikor láttam nem dobott valami jól.
Szerintem is jobb a nike. És tényleg max 1-2 jó adidas cipő jelenik meg évente. Viszont szeretem, hogy az adidasnál olcsóbban tudok majdnem a legjobbat venni. :)) Ezt úgy értem az azon az áron kapható középszerű nike-nál jobbat lehet kapni.
/a nike zoom nevezetű anyaga, nemhogy az adiprene -nél, de még az adiprene + nál is jobb. A Jordanaket azért nem szeretem, és még az amerikaiak is azt mondják, hogy nincs olyan cipő ami megér 150-160 dollárt. Az vegye akinek nem számít a lóvé. Persze nagyon jó de hát.../
Igaz nekem egy olcsó nike-m van mert én már csak szórakozásból játszom, de a srácnak superstar ultra, ami nagyjából a nálunk 40-50 rugóért vesztegetett shox VC 3 al egyenértékű. (nike javára meg kell említeni a Carter IV mostani 110 dolcsis árát. Persze lehet valami akció.)
Amúgy a T-Mac IV-et a kicksguide-on össze lehet hasonlítani mondjuk a su-val. Én megtettem, és a T-MAC IV egyedül formatervezésben verte a su-t, illetve picivel jobb volt a boka tartása, minden másban, így összesítettben is rosszab értékelést kapott. (igaz csak a súly volt az amiben lényegesen rosszabb a többi azért nagyjából azonos.)
Na vissza a pályára.
Van pár érdekesség mára virradóra. A gyengélkedő Jazz lenyomta a Suns-t. :-O
A Magic Minneapolis-ban verte a Timberwolves-t. Hm én Orlandó szurkoló vagyok, de ehhez valami Wolves gyengeség is kellett. Az már nem olyan nagy meglepetés, hogy a Denver hazai meccsen győz a Lakers ellen, és most már az sem, hogy a wiz is megint győzött. (a francba :D ) A Bulls meg rendesen beindult a gyenge kezdés után.
Én mindig is Nike párti voltam, szvsz sokkal jobb cipőket adnak ki, míg az Adidas évenként kiad max 1-2t ami jó.
LeBron 2 sztem nagyon állat, meg a Huarache 2k4 Laser Kobe is állatin néz ki. Na persze ott van még a Jordan XIII retro....Carmelo 1.5 állítolag iszonyatosan kényelmetlen kosarazás közben.
Másik oldalon az uj Tmac ami füző nélküli tényleg jó , tök poén hogy állandoan pumpálgatni kell hogy megfelelő legyen :)
No cipőzzünk egy kicsit. Néhány új adidas modell van ami egészen izgalmas.
Nekem a "decade", és a "superstar ultra 2.0" és persze a "t-mac 4.5" tetszik legjobban. Érdemes megnézni az adidas team-et akik a ligában adidast viselnek.
És azt is kell tudni, hogy valóban a sok kapott pont a kinti sor gyenge védómunkájáról szól, meret a magas emberek mind elég jó védők (Cato, Battie, Howard). A Magic 2. a lepattanókban ,5. a blokkok területén a ligában. Ez azért eléggé egyértelműen beszél a védekezés gynegeségéről.
Valóban hga végiggondljátok egyetlen "kis embere " sem volt a Magicnek, aki a védekezéséről lett volna hires.
Jaja. Nekem is inkább az az érzésem hogy a túl sok kapott pont, amúgy valós problémája inkább csak ürügy. Szerintem, vagy Mobley, vagy az ügynöke, vagy valaki dumálhatott arról, hogy év végén kilép a szerződéséből (Shaq O'Neil szindroma még él Orlandoban) és ez valahogy a vezetés fülébe jutott. És hoopsz....
No mindegy.."..don't cry over the spelt milk.."
Nézzük a jó oldalát. Én is remélem, hogy Christie feljavul, mert szeretem a játékát, remélem javít a védekezésen, sőt azt hogy Sztivi is kiheveri a sokkot. Remélem Howard, Nelson, és Turkoglu együttesen pótolni tudja az átlag szerint elvileg kieső pontokat.