Remélem jó cimre küldted, és elég bélyeget ragasztottál rá, és AJÁNLVA adtad fel, és rendes a postás!!
Mezőtúrról semmi hir, még mindenki szivat! (Jövök, mégse, mégis megyek, mégse megyek..) Egyedül pedig nem akarok/fogok lemenni!!
De ha mégis összejönne, csörgök ha ott vagyok..
Ne már... Pedig már hétfőn este feladtam. Remélem jó címre küldtem... :-) Na mi van Mezőtúrral? Nálunk a helyzet változatlan -> még semmit sem tudunk! :-/
Na, tegnap arra is fény derült, hogy a Budapest Tv az a szutyok csatorna, amelyiken még megy a műsor, igaz nem Különjárat a címe, de ugyanaz a fószer vezeti, aki Bécivel nyomult annak idején. Ráadásul tegnap pont Vörös Andris és Salim volt a műsor egyik vendége a Superbutt-ból. :)
Hogyne emlékeznék. A Balogh Zolival vezette a műsort, Különjárat volt a címe. De úgy tudom, hogy még létezik valamelyik szutyok csatornán, persze Béci nélkül.
Azért nem volt az annyira extragagyi, Bécinek volt pár jó beszólása: Egyszer például a műsor végén éppen elköszönt, mialatt a háttérben elment valami bazinagy teherautó, erre megszólal: "Műsorunkat a Kamaz-Transz támogatta..." Óriási volt. :))
Balogh Z-t meg szoktam néha látni a buszon, van valami Rammstein-kópia zenekara is.
Hát igen Béci nagyon bájos gyerek volt, főleg a Sutteres időkben.... :-)
Igen, végülis csak szombaton megyünk, de autóval, a Szala visz minket.
E-mailt nem igérek mára, de mindent megteszek az ügy érdekében. Tegnap feladtam a meglepidet! :-) (Majd írd +, hogy tetszik-e, és hogy erre gondoltál-e.) Pá(L) :-)