Egész jó ez a worldsnooker livescore. Sikerült folyamatos frissítésekkel végigszurkolnom Hendry utolsó és egyben győztes frame-ét. Kár hogy, nem mutatta az Eurosport.
Tom Ford nem kutyauto, errol mar volt szo. Aki 5 frame-bol 4-et centuryvel nyer meg, az tud valamit (Welsh kvali, rajta kivul egyedul Ebdon tudta meg ezt megcsinalni). Chris Small meg a leggyengebb Top 16-os jatekos jelenleg, iden 5 meccsbol 5 veresege van. Siman Ford volt az eselyesebb.
Davis nyert Burnett ellen, igy vege az elso kornek. Ot kiemelt bucsuzott: Gray, Small, Lee, Williams, Hunter.
Holnapi kozvetites: 16:30-18:00 live 20:00-23:00 live
Delutan a Hendry-Hamilton, White-Robertson, Ebdon-Higgins kozul lesz az egyik. Utobbi a legnagyobb parbaj, de en a masodikat is szivesen neznem...
Este a Doherty-Ford, Davis-Pettman, O'Sullivan-Dott meccs kozul lesz valamelyik.
Most vagy szárnyakat kapott Ford Drago legyőzésétől,v utólag is igazolja a jó formáját,amivel lenyomta a máltait..mindenesetre az 5:0 impozáns Small ellen..
Titokban én is hittem Dragoban, tavaly jó sokáig menetelt a hazai pályán. Igazi pénzben még nem fogadtam, csak virtuálisban, de ezzel már eleget offoltam itt a topicon, ha érdekel, akkor http://nf.hvg.hu [Off, utoljára] A világ egyik legjobb játéka. :) Holnap épp nyereménylicit lesz, remélem sikerül elhoznom egy hétvégi kirándulást [On]
Jimmy White nyert, yess ugy nez ki Davis batyo is hozza a meccset. Amugy nektek nem tunik ugy hogy az utobbi idoben poenra veszi a meccseket. En Drago-t nagyon sajnalom, remeltem hogy osszekapja magat hazai palyan, fogadni is akartam ra, na mindegy. Egyebkent szoktatok fogadni?