az oldalkocsiról célszerű egy adásvételit vagy egy származást igazoló pl: mhé telepes számla stb .. vinni mert egyes KPM -eknél kérik a származást igazoló papírt
Helló! Oldalkocsifelfogatást keresek! Sajna képet valamiért nem tudok felrakni róla. Az a része kellene,ami rámegy a gömbre. Orosz oldalkocsiról lenne szó. Az eggyik megvan,úgyhogy 1 db-ra lenne szükségem.
Bárhol meg van határozva, hogy a vonóhorgos járművek csak utánfutóval közlekedhetnek? Csak dugig megrakott teherautó, vagy csak tele busz mehet? Nem.
Ez egy opció. A jármű alkalmas az oldalkocsi viselésére, a plusz személy(ek), teher hordására.
Egy alkalommal nyomozók állítottak meg minket, és az egyik azt kezdte el firtatni, hogy honnan van az oldalkocsi... Igazán nem volt időnk magyarázni, mert a másik annyival elintézte, hogy "ezeket valamikor így lehetett kapni". Szerencsére éppen sorkatona volt a masiniszta, és nem szívóztak velünk tovább.
Magyarországon is vannak szép oldalkocsis motorok.
...Minden évben most már második alkalommal megrendezésre került.Kiskunfélegyházán Nemzetközi oldalkocsis találkozó..ajánlom figyelmébe mindenkinek.Fotón lévő motorok...K1200s....K1...R65..BMW dönthető oldalkocsis motorok...
neked van igazad. csak azért írtam, mert a neten találni ezzel ellentétes állítást. szóval mindig is lehetett. az viszont igaz, hogy a brfk előadó sem tudott azonnal válaszolni, egy napba tellett, hogy értelmezzék a szabályt. az ugyanis a felszerelést említi, a leszerelést nem. mindenesetre megnyugtató, hogy ennek megítélésében a rendőrség nem kompetens, csak a közlekedési hatóság.
Régebben én is......, akkor még illedelmes hozzáállással csökkenteni lehetett a büntit! Ma már sokkal ritkább az ejnye-benye, csak úgy röpködnek a tízezrek.
uraim, lehet oldalkocsi nélkül motorozni. az 5/1990-es köhém rendelet lehetővé is teszi. mindenesetre felhívtam a közlekedési hatóságot, ők azt mondták, minden további nélkül, csak a vizsgára vissza kell állítani az eredeti állapotot. ezt a beszélgetést fel is vettem. a rendőrségnek is írtam, brfk igazgatásrendészeti főosztálynak, teve utca. kaptam írásos választ, miszerint a járművek használatára, velük szemben támasztott követelmények tekintetében a közlekedési hatóság állásfoglalása az irányadó. tehát a téma azt hiszem lezárható.