off
Mert akkor igazad volt, tényleg elfelejtettem, hogy a csombor/mörfi/..... - t beírtam a homokozósba. Egyébként abban igazam volt, a magánba kapott mocskolódásairól nem is beszélve. Ezen kívűl volt a soknevű és kész. Ettől még nem vagyok vamzer. (A ptiszai betegségéről nem tehetek, ő kezdett el besúgózni minket.) Egyébként, hogy jól értsd nem vagy te senki, hogy magyarázkodjak neked, fejezd be l.sz. ezt a vamzerozást, mert nem igaz. És védjed nyugodtan a fikanickeket, te biztos szereted ha alaptalanul cseszegetnek. Én nem. Ha lehet akadj le rólam.
on
mondjuk ez a távolmaradás jellemző OV-ra, úgy viselkedik, mint egy durcás ovodás, akinek elvették a játékát s megsértődve elvonul. Grat. Így viselkedik egy felnőtt ember!
Egyebkent meg hol demonizaltam en ebben a topicban Orbant? Az ugyanis azt jelentene, hogy tartok tole, de miert kellene? Egyre inkabb nullara irja magat a fiu. Egy ideje mar szanalmasnak tartom mindazt, amit tesz es valoban megdobbento, hogy senki nem szol neki, hogy abba kellene hagynia az onsorsrontast.
Nezd en nem szoktam azon az alapon senkit sem kirekeszteni a nemzetbol, hogy nem szimpatikus szamomra, elfogadhatatlannak tartom a viselkedeset vagy nem ertek egyet nezeteivel. Persze ettol meg buszke nem vagyok ra, sot bunkonak is tarthatom!
Igazabol a modortalant nem is gondoltam komolyan! sajnos a ficko viselkedeseben komoly hiatusok vannak. ez mar nem egy esetben visszautott peldaul a kulfoldi politikusokkal valo kapcsolatttartasban.
Csak csendben jegyzem meg, hogy a vilag boldogabbik felen valoban torvenyszegest kovet el az, aki napi politikai indokbol hamis hiresztelest tesz kozze a nemzetbiztonsagi szervek mukodesevel kapcsolatban, mint ahogyan ezt Orban tette miniszterelnoksege legelejen.
Egyebkent meg ha nem birja a gyurodest, ne menjen politikusnak. Itt ugyan OFF de megjegyzem, hogy a jelenlegi kormanypartiak is kapnak rendesen. peldaul nehany hozzaszolassal alabb Kellerrel kapcsolatban pontosan ugyanazt fogalmazta meg valaki, mint en Orbannal kapcsolatban: total kesz van a fazon.
Megis mi bajod az 52-essel. Az, hogy Orbant enyhen szolva modortalannak tartom az nem uj. A tobbiben pedig azon velemenyemnek adok hangot, hogy egyre tobb jel utal arra, hogy nem birja a ra, mint politikusra nehezedo nyomast.