Sziasztok, topictársak, most írok ide talán először. Nemrégiben vásároltam egy 94-es 323-as Mazdát. Jó kis autó, teljesen meg vagyok elégedve, de van pár kisebb hibája. Ami sürgős javítanivaló lenne rajta, az főleg mindenféle fényhibák javítása. Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e megbízható és jól dolgozó fényezőt, aki nem kopasztana meg nagyon...
Amugy azert varjuk az uj design-t, mert (allitolag) abba mar mi is beleferunk -mint Mazda Klub- egy link erejeig. Legalabbis legutobb ez volt az allaspont! :-)
SzaboZE: Hogy allsz a levellel? Sikerult elkuldeni? :-o
Hat igen... Legalabb megdolgoztak volna a terveket, amit atvettek! Nem csak a hutomaszkot kellett volna atszabni! Na, mindegy! :-| Azert a Demio sokkal utosebb - fomailag biztosan! :-)
Emlékszel mennyit alkudtam az enyémből is? :))))
Asszony betegeskedik, szóval vagy a XI ker lenne jó vagy nemtom, mert nem szeretnék tőle sokáig távol lenni.
SzaboZE: Azert a mi autoinknak szebb a szine! :-) Nem vagyok kibekulve a zold autokkal... A korat es az 1.8-as motort leszamitva olyan, mint az enyem, de annyival dragabb is! Asszem ennyi penzert inkabb egy Xedos-t vennek! :-)
SzaboZE & Caris: Vasarnap nekunk is jo lenne, koradelutan...