Keresés

Részletes keresés

Bosco Creative Commons License 2001.12.28 0 0 1019
Hehe :)) nekem ez a három van meg egyel?re :)

Mindenki: a Nem jön szemenre álom egy tipikus SK regény? Most tartok kb a 360 oldal körül, és elég jó, de elég furcsa is egyben, f?leg az AGy után.
Egy dolog közös bennük: SK kiváló karakterábrázolásai.

Dohi: hát ez nem sok :) de azért köszi!

MO-n már megjelent a kölcsönz?kben a film? NAGGGGGYON kíváncsi vagyok arra, hogyan oldottak meg egy két dolgot...

Előzmény: Füstölgő Villám (1017)
Dohi Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1018
hali!

bosco: a hia movie-rol amit sikerult megtudnom, az fent van az skhq hirek reszeben (http://web.externet.hu/sk)

lord: a skemers "hasabjain" anno ment egy "szereplovalogatas", hogy ki kit latna szivesen egy esetleges dark tower movie-ban.

Előzmény: Bosco (1011)
Füstölgő Villám Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1017
Én 3 SK könyvet vettem magamnak karácsonyra. :) Atlantisz Gyermekei, Tom Gordon, Nem jön szememre álom. Már a harmadiknál tartok. Egyébként nekem a Rémkoppantók tetszett a legjobban (azt hiszem a Bilincsben és az Az kivételével az összes magyarul megjelent könyvét olvastam, kivéve a Peter Straub-bal koprodukcióban elkövetett fantasy könyveket, azok nem jöttek be)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1016
Nekem akkor is a betétkönyve lenne a kedvenc olvasmányom, ha megkaphatnám karácsonyra...
Más.
Vajon miért nem jut senkinek sem az eszébe a sötét tornyokat megfilmesíteni? Ha most az egyszer kivételesen nem egy tehetségtelen balfasz csinálná meg, a legnagyobb film lehetne, amit valaha forgattak (de legalábbis egy igen komoly tényező, akár kultuszteremtés jelleggel is).
És ezt most egyáltalán nem viccből mondom.
Tud ilyen próbálkozásról valaki valamit?
Én nagyon várom...
zsanna Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1015
BoneheaD! Magadra vess, hogy még mindíg hiányzik a ST1 :-))))
MacPet Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1014
Nekem a Végítélet érkezett meg Karácsonyra!

Boldog új évet!

CWorm Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1013
Jééé, Dohi! :) Te jársz ide is? :) Mondjuk még nem sokszor láttam ezt a topikot, de... frissült az oldal???? Hú, mennem kell... még találkozunk! :)
Előzmény: Dohi (1003)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.26 0 0 1012
kösz, sokat segítettél......;)

amúgy igen, én tudok:
állítólag nagyot bukott a film amerikában

Előzmény: Bosco (1011)
Bosco Creative Commons License 2001.12.26 0 0 1011
Az AGy-t mindenhol lehet kapni, a Remény rabjai nekem is kell, a Setét tornyot meg rendeld meg az Alexandrától :-))))))))))))

Tud valaki vmit a Hearts in Atlantis filmr?l?

Előzmény: -boneheaD- (1010)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.26 0 0 1010
Nah én meg megkaptam tesómtól a Dolorest.....
így ÖSSZESEN 3 db hiányzik!
Dark T. 1, Remény rabjai, Atlantisz Gy. !!!
Bosco Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1009
Gratula :)

Legalább más megkaphatta Karácsonyra hiányzó SK könyvét :)

Előzmény: zsanna (1007)
Bosco Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1008
akkor maradt még esély? jajj de jó :) bár, ha tudnak is belole szerezni, idén már nem ér ide, gondolom :(

Sebaj...

Előzmény: Dohi (1006)
zsanna Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1007
Igeeeeeeen! Azért az ember a gyerekére számíthat! (Megkaptam az Éjszakai műszakot!!!)
Dohi Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1006
hali!

bosco: a ? azert van, mert nem bizti, hogy tudnak szerezni belole. ha tudnak, semmi gond, de ha nem, megkeresnek emilben, hogy mizujs.

Előzmény: Bosco (1005)
Bosco Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1005
Én most rendeltem meg náluk az AZ-t :))

De gyanús, hogy a postázás ikonnál egy kérd?jel van, minden más könyvnél az van feltüntetve azon a helyen, hogy "2 nap" :-))

Előzmény: -boneheaD- (986)
Gabriel.jr Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1004
Az iden megleptem egy olyan valakit is ajandekkal, akit mar egy jo ideje elhanyagolok az ajandekozas teruleten. Magamat! Vasaroltam egy szuperkenyelmes hintazoszeket, kiegeszitokent nehany konyvet - van koztuk SK is :). Ugy erzem kellemesen fog eltelni a karacsonyom. Csak hintazgatok es olvasgatok az ajandekomban elore-hatra, elore-hatra, ...

Ha tehetitek csatlakozzatok hozzam, es toltsetek hasonloan az idei karacsonyt :).

MERT OLVASNI JO!!!

Dohi Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1003
hali!

boldog karacsonyt mindenkinek!

bone: igen, pityeregtem :) sirasnak, zokogasnak nem neveznem, azert hasznaltam ezt a szot...

es most valami olyan, ami meg nem volt :)

Frissult a Magyar Stephen King H.Q.!!!

aki nem tudna az url-t ;)

http://web.externet.hu/sk

Előzmény: -boneheaD- (999)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1002
Megelőztél, de ha már elkezdted, akkor én is Kellemes Karácsonyt és ha addig nem "találkoznánk", Boldog Új Évet Kívánnék mindenkinek!
Szip-szip....;))
Bosco Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1001
ááááááááá bocs a kérdojelek miatt :((((
Előzmény: Bosco (1000)
Bosco Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1000
MrsBlank: Atlantisz gyermekei, Tom Gordon, segíts!, Nem jön szememre álom, AZ I-II

Kedves mindenki!

Boldog Karácsonyt és Stephen Kinggel ill. a m?veivel er?sen megf?szerezett 2002-es esztend?t kívánok mindannyiótoknak!

Magamnak pedig egy olyan websiteot, ahol meg lehet rendelni az AZ-t......

-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.23 0 0 999
pityeregtél? :D
Előzmény: Dohi (998)
Dohi Creative Commons License 2001.12.23 0 0 998
bone: megjott a valasz, koszi!

zsanna: ez a celozgatas nem rossz, de en biztosra szoktam menni :) osszeirom, mit szeretnek, aztan jol lathato helyre teszem a listat :)

mrsblank: udv a topicban! (nocsak, itt is en lettem a fogadobizottsag? :))) nem akarlak elszomoritani, de a green mile-nak nem sok koze van a "klasszikus" kingekhez. nekem ugyan az egyik kedvencem, meg pityeregtem is a vegen, de nem igazan "kinges". amit viszont mindenkeppen ajanlok: allattemeto, borzalmak varosa, halalos arnyek, holtsav, cujo, christine, tuzgyujto...

Előzmény: -boneheaD- (995)
MrsBlank Creative Commons License 2001.12.23 0 0 997
The Green Mile a kedvenc, de hozzátenném hogy egyelőre, mert ez a második King könyv amit olvastam a Shining után. A filmet láttam és nagyon tetszett, Kinget sem tartottam rossznak bár csak egy könyvét ismertem, ezért megvettem a Green Mile-t és elolvastam... És meggyőzött róla hogy King rajongónak kell lennem :) Szóval ezentúl látogatni fogom ezt a topicot, és szívesen vennék tippeket, hogy mit érdemes elsők között olvasnom tőle. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
zsanna Creative Commons License 2001.12.23 0 0 996
A Halálos árnyék-ot rendeltem. És mostanában, agy karácsony előtt intenzíven célozgattam a családomnak, hogy az Éjszakai műszak még nincs meg :-))))
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.23 0 0 995
-off
dohi:
nemtom küldtél e tegnap óta mailt a tegnapira válaszoltam egyből bár nemtom megkaptad e mert a mail szolgáltatóm szaraxik....csak ennyi
-on
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.22 0 0 994
az európa könyvesnél :)))

dohi&zsanna:
hát sajna, nincs mit tenni, kinyalhatják a seggem....:(

Előzmény: Bosco (993)
Bosco Creative Commons License 2001.12.22 0 0 993
Anno én is nyertem egy 1000 ft-os utalványt, a Tom Gordon, segíts! cím?t két napra rá hozta a postás, pedig qva messze élek a f?várostól.

HOL LEHET KAPNI AZ AZ -T ?? ÁÁÁÁÁÁ

Előzmény: zsanna (991)
Dohi Creative Commons License 2001.12.22 0 0 992
hali!

bone: mindig van ertesito, de most valami miatt nem volt... mindegy, ma meg itthon ultem, vartam a postast (tobbek kozott), erre jon este a fater, hozza a postaladaba dobott ertesitot. a rohadt postas fel se csengetett!!! raadasul aszongya, "postacsomag, ajanlva" - semmi utanvet, ilyesmi. sajna csutortokig nem derul ki, mi a fene van, de lehet, hogy alexandraek elfelejtettek uv-t irni a pakkra, vagy nemtom :)

zsanna: melyiket rendelted? :)

Előzmény: -boneheaD- (990)
zsanna Creative Commons License 2001.12.22 0 0 991
Emlékszel még, milyen régen rendeztem közvélemény-kutatást, hogy melyik King-könyvet vegyem a nyereményemből? Nos, akkor meg is rendeltem egyet, de a Fotexnet-től még mindíg nem bírt ideérni. Ők sem egy kapkodó idegbeteg-típusok!
Előzmény: -boneheaD- (986)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.12.22 0 0 990
jah dohi még annyit, hogy a te szitudban a köv. a nonszensz - igaz a posta részéről - :
hogy milyen dolog az hogyha nem vagy otthon amikor kiviszik és nem is hagynak ssemmi cetlit vagy vmit ami utal arra hogy itt jártak??!
tehát egy cetlit pl hogy menj el a legközelebbi postára, ott felveheted a csomagod...anyámat megkérdeztem szerinte igy müködik a dolog szal nem értem nálad miért nem ez történt.......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!