Mindenki: a Nem jön szemenre álom egy tipikus SK regény? Most tartok kb a 360 oldal körül, és elég jó, de elég furcsa is egyben, f?leg az AGy után.
Egy dolog közös bennük: SK kiváló karakterábrázolásai.
Dohi: hát ez nem sok :) de azért köszi!
MO-n már megjelent a kölcsönz?kben a film? NAGGGGGYON kíváncsi vagyok arra, hogyan oldottak meg egy két dolgot...
Én 3 SK könyvet vettem magamnak karácsonyra. :) Atlantisz Gyermekei, Tom Gordon, Nem jön szememre álom. Már a harmadiknál tartok. Egyébként nekem a Rémkoppantók tetszett a legjobban (azt hiszem a Bilincsben és az Az kivételével az összes magyarul megjelent könyvét olvastam, kivéve a Peter Straub-bal koprodukcióban elkövetett fantasy könyveket, azok nem jöttek be)
Nekem akkor is a betétkönyve lenne a kedvenc olvasmányom, ha megkaphatnám karácsonyra...
Más.
Vajon miért nem jut senkinek sem az eszébe a sötét tornyokat megfilmesíteni? Ha most az egyszer kivételesen nem egy tehetségtelen balfasz csinálná meg, a legnagyobb film lehetne, amit valaha forgattak (de legalábbis egy igen komoly tényező, akár kultuszteremtés jelleggel is).
És ezt most egyáltalán nem viccből mondom.
Tud ilyen próbálkozásról valaki valamit?
Én nagyon várom...
Az iden megleptem egy olyan valakit is ajandekkal, akit mar egy jo ideje elhanyagolok az ajandekozas teruleten. Magamat! Vasaroltam egy szuperkenyelmes hintazoszeket, kiegeszitokent nehany konyvet - van koztuk SK is :). Ugy erzem kellemesen fog eltelni a karacsonyom. Csak hintazgatok es olvasgatok az ajandekomban elore-hatra, elore-hatra, ...
Ha tehetitek csatlakozzatok hozzam, es toltsetek hasonloan az idei karacsonyt :).
zsanna: ez a celozgatas nem rossz, de en biztosra szoktam menni :) osszeirom, mit szeretnek, aztan jol lathato helyre teszem a listat :)
mrsblank: udv a topicban! (nocsak, itt is en lettem a fogadobizottsag? :))) nem akarlak elszomoritani, de a green mile-nak nem sok koze van a "klasszikus" kingekhez. nekem ugyan az egyik kedvencem, meg pityeregtem is a vegen, de nem igazan "kinges". amit viszont mindenkeppen ajanlok: allattemeto, borzalmak varosa, halalos arnyek, holtsav, cujo, christine, tuzgyujto...
The Green Mile a kedvenc, de hozzátenném hogy egyelőre, mert ez a második King könyv amit olvastam a Shining után. A filmet láttam és nagyon tetszett, Kinget sem tartottam rossznak bár csak egy könyvét ismertem, ezért megvettem a Green Mile-t és elolvastam... És meggyőzött róla hogy King rajongónak kell lennem :) Szóval ezentúl látogatni fogom ezt a topicot, és szívesen vennék tippeket, hogy mit érdemes elsők között olvasnom tőle. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
bone: mindig van ertesito, de most valami miatt nem volt... mindegy, ma meg itthon ultem, vartam a postast (tobbek kozott), erre jon este a fater, hozza a postaladaba dobott ertesitot. a rohadt postas fel se csengetett!!! raadasul aszongya, "postacsomag, ajanlva" - semmi utanvet, ilyesmi. sajna csutortokig nem derul ki, mi a fene van, de lehet, hogy alexandraek elfelejtettek uv-t irni a pakkra, vagy nemtom :)
Emlékszel még, milyen régen rendeztem közvélemény-kutatást, hogy melyik King-könyvet vegyem a nyereményemből? Nos, akkor meg is rendeltem egyet, de a Fotexnet-től még mindíg nem bírt ideérni. Ők sem egy kapkodó idegbeteg-típusok!
jah dohi még annyit, hogy a te szitudban a köv. a nonszensz - igaz a posta részéről - :
hogy milyen dolog az hogyha nem vagy otthon amikor kiviszik és nem is hagynak ssemmi cetlit vagy vmit ami utal arra hogy itt jártak??!
tehát egy cetlit pl hogy menj el a legközelebbi postára, ott felveheted a csomagod...anyámat megkérdeztem szerinte igy müködik a dolog szal nem értem nálad miért nem ez történt.......