Üdv ! Miután a nyúlaimat is eladtam,könyveimre nincs szükségem. Újak,használtak vegyesen,évek alatt sikerült összeszedni,most jóval olcsóbban adom őket Együtt csak 6000- ft,külön a nyúl 2800-ft,a 2-házinyúl című 1000-1000-ft,a másik 3-db 900-ft/db T:06-30-991-2356 vagy E-mail.
Pest megye Pilisen lakom!Az meg nem épp a szomszédodban van!:-))))De ha erre jársz ugorjbe! Csak előtte dobj egy e-mailt!Itthon vagyok egésznap feke1@citromail.hu
Tavolsag nem akadaly. Eleg sokat utazok munkambol eredoen. Ha epp sikerul arra (merre?) kanyarodni egy ilyen alkaloIommal, akkor mar csak szervezes kerdese. :-) Talan jobb is ha nem innen helybol gyujtom ossze a java allomanyt, konnyebb lesz utana cserelgetni helyben. Nagyobb lesz a genetikai varians.
Sziasztok.Üdv a csapatban,Biztosan találsz tenyészalanyt,segítőkész csapatba csöppentél.N Jani "Tartja kézben a dolgokat,de másutt is Találsz nyulat,egyre többet,ami jelzem célja többek munkájának.Sok sikert.
Sziasztok! Elolvastam a honlapot. A forum felet (eddig). Megtetszett a fajta es a cel. Latom sokan vagytok Baranyabol is. En pecsi vagyok. Felvallalnek egy kisebb allomanyt. (2-3 anya+ hozza valo bak.. Kezdesnek) Meg a hely kialakitasa folyamtban van. Sajnos mindennapos vendeg a roka. Most hoztam kutyat hatha valtozik. Tanacsokat kernek ebben is, aztan a beszerzesben is, kinek hogy van elado anyanyula, esetleg mikorra lesz alkalmas, befoghato felnevelheto peldanya, amit erdemes is tenyeszteni. MInden segitseget koszonok!
szia. azt hittem Te is elvesztél. úgy néz ki, júliusba megint megyek arrafelé, de remélem most már lesz időm bemenni. a vásárlás majd kialakul, mert nem tudom hogy az anyagiak hogy lesznek, remélem végre tudom már nyulat hazahozni. most a pluszpénz kutyakennel építésére megy el, ezekből szeretnék jövőre mellékest behozni. ha csak feleannyira sikerül a dolog, ahogy most beszéljük, akkor az már jelentős könnyebbség lesz. akkor könnyebben tudok vásárolni aprójószágot. mert amit idén nem sikerült, azt jövőre be fogom vásárolni. kinéztem Gödöllőn kívül más telepeket is, ahol remélem nem fürdök be. zabfalóval van még tervbe nyul, de ez is csak majd kategoriában van, de nem siettetem, majd kialakulnak a dolgok. vele német lepketarka óriás van beszélve, illetve egy ismerősén keresztül . most ennyi. üdv.
na, alig találtam ide, olyan régen irtak. én csak olvasok, mert nekem, mint tudjátok nincs nyulam, de azért szivessen figyelem, a szerencsésebbek hogyan fejlödnek. gyüjtöm a tapasztalatokat, de ha nem irtok, nem tudom.