HI!
Apro segitseg kellene, reggel probaltam beinditani a kicsikét (83as 626os GT), de nem
megy. A rele kattog, a bendix nem huz be.. Tipp esetleg, mit nezzek
meg?
szerintem valamilyen bevásárlóközpont parkolójának távoli kihalt sarkában (nem az ElectroWorld-re gondolok :)))) nyugodtan gyakorolhattok, nem zavartok senkit. Pl. a fóti Corá-nak akkora parkolója van, hogy a fele még a legnagyobb csúcsban is tök üres.
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Musty, Screeny (lélekben velünk :)
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE
Várjuk a program és helyszín javaslatokat is!
- BP közeli zöldövezet akár kirándulással illetve szalonnasütéssel egybekötve (2)
- Van egy gokart pálya Budaörsön, összemérhetjük tudásunkat is.... :) (3)
Hol kellene ilyen hely? Én a XI kerületben a Kondorosi úton ismerek egy parkoló betoncsikot, ami mindig üres, illetve a Hengermalom út Duna felöli végét. Útóbbi jo nagy terület és kihalt (óránként fél autó)
Szinten gyors gyogyulast kivanok Mustynak.
Viszont van 1 gyors korkerdesem. Tud valaki olyan helyet , ahol a haveromat autovezetesre (elindulas, beallas stb ) tudom kicsit oktatni es nincs rendor a kozelben. A valaszokat elore is koszonom es a beerkezes sorrendjeben osztalyozom :))
Addig is szep napot es kellemes vezetest Mazdaval :)
skacok,na errol a bulilol is le kell hogy maradjak.minden hetfon focizok csak ma este sikerult elszakitanom az ahilleszemet igy 6 het nuku autokazas.Azert csinaljatok majd sok sok fenykepet legalabb ez maradjon.
Ahogy elnézem az a tendencia hogy a 90-es évek előtti 323 és 626 modellek nagyjából egy árban vannak. Szóval lehet hogy érdemesebb a nagyobbat venni. Bár ki lehet fogni jó 323-akat.
Hat nem tudom, hogy az a sok allat (akinek ez a szorakozasa) miert csinalja ezt! En is kaptam ilyen "csikot" anno, SzaboZE autojat is megkarcoltak, Joco sem maradt ki a sorbol... :-(
Es azert egy ilyen autonal nem annyi a fenyezes, mint egy zsigulinal...! :-|
Egy kedves ismeros Mazda-t szeretne venni, ime az elkepzelesei:
- max. 500e Ft-ja van ra
- 323 vagy 626, dizel, de ha kicsi a motor akkor benzines is jo
- megkimelt, jo allapotban levo
Mar talaltam a net-en nehany peldanyt, de ha tudtok ilyen autokrol, szoljatok! :-)
Köszönöm, meg fogom nézni... Ez a hely legalább közel van, a szerelőm egy Solymári címet ajánlott.
BTW, egyre inkább szükség lesz az autóm ápolására, mert szombat éjjel valaki gondosan végigkarcolta a bal hátsó ajtót. Csokker istenit neki.
Hja, a Campona-ban most terepjaro kiallitas van! Termeszetesen a Mazda is kepviselteti magat az uj Tribut-tal! Erdemes megnezni!
(Bocsesz, de a Hummer-nel is eleg sokat idoztem! :-))
Na akkor egy újabb adat lejegyez... :) A BD-be tegnap belekerült a 160.000-dik km! Tök jól nézett ki, amikor átfordult, eddig mindig lekéstem az ilyeneket! :)
rnagy: Nekem is ilyen gondom van, de egyenlore meg nem alltam neki, addig nem akarok pacsalni, amig nincs jo ido. De a szerelo ismeros a kovetkezot ajanlotta: Nalam ('94. 323F) a radiatorhoz csatlakozo csoveket kellene leszedni es a Pigmy altal emlitett vizkooldot beonteni, megjaratni, atmosni es mar kesz is! Csovek vissza, aztan lehet tesztelni. Ha igy sem megy, akkor nincs mese, ki kell szedni!
SzaboZE: Na, kiprobaltam a fodulatszam-sebesseg parost: 4000 rpm = 140 km/h, 4500 rpm = 160 km/h Nalam ennyi jott ki, es most gyari meretu gumik es felnik vannak az auton! :-)
szerintem azert meg kene probalni a radiator kiszerelese elott vizkooldoval atjaratni a rendszert, hatha meg lehet uszni a kiszerelest. Lehet kapni itt-ott (benzinkutakon, stb.) vizkooldot autokhoz. Nekem pl. segitett a futescsapon, rendesen meg volt szorulva a vizko miatt (akkor egy '84-es Mazda626-om volt)...
Sziasztok! Régebben olvastan nálatok, hogy valakinek ki kellett szerelnie a fütőradiátort. Nálam most aktuális, mert nem folyik át rajta a víz. Gondolom vízkőtleníteni kéne mivel elég régi a kicsike (savazni??). LX 323-as és 83-as modell. Az biztos, hogy a műszerfal felől lehet bontani. Akinek van ilyen tapasztalata, ossza meg velem, legyen szíves. Itt vagy e-mailben ha nem akarja többieket zavarni fél oldallal. Köszönöm a segítséget. Robi