Á Club Falcon Web oldal ismét frissült hasznos Infókkal.
www.clubfalcon.ini.hu
Diszkográfia menübe felkerültek az Ákos, valamint a BB videó klipek.
Az Ákos egyéb kiadványok menü is bővült, a kiadványok tartalmával.
Valamint ez úton szeretnék mindenkit megkérni, az eddig felkerült anyaggal kapcsolatban
biztos forrásból származó plusz infóval rendelkezik, azt juttassa el hozzánk levélbe vagy a Forumon Írja le!
Elsősorban most a Videó klipekről kellenének még dolgok pl.: Szereplők, helyszín, forgatási idő stb.
Nagyon jó volt ey a besyélgetés.
Szellemes és könnyed, egzáltalán nem könnyű témálról.
És egyáltalán nem biztos, hogy adásba kerül, mert Baló György már régóta be akarja tiltani az Éjjeli menedéket, csak az ürügyre vár.
Ma este 19:30-tól a Magyarok Házában (V.Semmelweis utca 1-3) lesz az Éjjeli Menedék c. TVműsor élő felvétele.
Egyik vendég: Ákos
Belépő nincs, de aki be akar jutni, jól teszi ha korán odamegy...
üdv
p.
Gondolom, már mindenki találkozott a hírrel a web site-on; ha mégsem...
"[NEWS] TRIBJÚT
A kiadói hírek szerint 2003. február 10-én, hétfőn jelenik meg a második magyar Depeche Mode tribute-album. A kiadvány kazettán és CD-n lát napvilágot THANK YOU, TOO címmel, rajta két dalban is szerepel Ákos: a World In My Eyes mellett a Szakos Krisztián által újraértelmezett Here Is The House-t is a Fohos énekli. (Mellesleg ez utóbbival indul az album.) A végső masztert Lepe készítette Ákos stúdiójában.
Mi szóltunk."
Cliftony77-nek gratula a nagy melóhoz, Trixynek pedig a rumos teához!!:)
Megválnék az Induljon a banzáj!, A jel, az 1984, A pillanat emlékműve és a BonanzaLIVEBanzai bakelit-lemezeimtől. Mindegyik jó borítóval és alig hallgatott állapotban van.
Ilyenek voltunk (radio edit) 3:08 Ilyenek voltunk (Náksi on sedatives remix) 3:35 Minden, ami szép volt (high fever mix - radio edit) 4:10 Ikon (maxi version) gondolom a Colour-Coordinated Club Mixre gondoltál, 4:47 Ikon (Frendlió Rédi mix) 3:51 A szavakon túl (reklám verzió) 1:29 A szavakon túl (eredeti változat) 3:30 A szavakon túl (dance mix) 4:14 A szavakon túl (szimfónikus változat) 3:51
Trixy: más programom volt, azért nem mentem. Gratula a győzelemhez! :-)
cliftony77, gratula! :-)
Kedvenc albumom: Test (hajszállal lemaradva Beavatás).
KÉRÉS:
Néhány számhosszra lenne szükségem. Segítséget, linket szivesen vennék!
A számok a következők:
Ilyenek voltunk (radio edit)
Ilyenek voltunk (Náksi on sedatives remix)
Minden, ami szép volt (high fever mix - radio edit)
Ikon (maxi version)
Ikon (Frendlió Rédi mix)
A szavakon túl (reklám verzió)
A szavakon túl (eredeti változat)
A szavakon túl (dance mix)
A szavakon túl (szimfónikus változat)
(ebből leszűrhető, hogy mely számok nincsenek meg szegény Sziginek... :-) )
Ha minden igaz, akkor a kicsik fent vannak (ha itt a fórumban is látszanak a képek), de a nagyobb felbontásúakat hiába teszem fel, rögtön törli a szolgáltató... Mondjuk érthető, hiszen nem ftp site :-(
Az eheti Pesti Estben közzé tették a Best of EST könnyű 2002 szavazás eredményét.
Az év legjobb albuma: 7. helyezett Ákos: Új Törvény
Az év magyar dala: 3. helyezett: Ákos: Alig hitted (a Groovehouse és a Belga előzte meg)
Az év magyar énekese: 1. helyezett Ákos! :-)))))))))
Stevebi: "Egyetértek és a koncerteken való BB ordibálás is hasonló színvonalú, mint ezek a kérdések." <--- ezt részben magamra vállalom de nem érdekel a dolog mert hülye bonanzás vagyok kis aggyal ;) (bár a bonanza mikor áll össze dologról már én is lemondtam)
Direkt kiemeltem, hogy különböző hirdetésekről van szó. A nyomdahibákból eredő színeltéréseket természetesen nem számoltam be. A ferde képekért előre is elnézést, de ha egyszer így lettek kivágva a nyomdában, akkor ez van :-(
Hamarosan jönnek a képek is. A kis képekre (és a hozzájuk tartozó párszavas kommentárrra) kattintva nagyobb felbontásban is megtekinthetitek a képeket, de nem tudom meddig, mert a szolgáltató bármikor törölheti a szerverről :-(
(Megjegyzés: A Hűség Turnéról valószinüleg volt "helyi" plakát a Fehérvári Estben illetve a Szegedi Estben is, de azokhoz nem jutottam hozzá. Ha valakinek, van, akkor plíz jelentkezzen itt. Köszönöm.)