Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Vagyis inkább hagyatékból jutott hozzád....valószínűleg vásárlás útján. Nagy különbség. Másrészt ez egy PV fórum-ha nem tűnt volna fel. Ilyenekkel nem kéne szétbaszni az oldalt!
Ez nem pénz érte... :-D Mondjuk bírom az ilyen hirdetéseket, hogy hagyatékból maradt rám...aztán egyből az e-mail cím is elárulja, hogy ilyesmivel foglalkozol. Ami egyáltalán nem jelent semmi negatív előjelet szerintem.
A játékbolt tulajdonosa a vaterán szokott hirdetni mosolyalbum9 néven. hatalmas pv gyűjteménye van és egy nagy terepasztal készítését tervezi. Most is hirdet egy régi mozdonyt hónapok óta nem veszik meg én vettem egy gőzmozdonyt Tőle,.
Azt mondta egy padlásnyi felújítható pv -je van de mikor kértem adjon el felújítási alapnak pv.-ket elutasított.
Elég régen nem olvastam a fórumot elfoglaltságom miatt . Megdöbbent az a stílus ami felütötte a fejét újra . Szerintem ez azért indult hogy a hobbival kapcsolatos dolgokat megbeszéljük, egymásnak tanácsot adjunk. Nem kell kioktatni senkit és méltatlan szavakat használni. Szerintem aki nem ezzel a szándékkal ir az maradjon magának a .................. !
ha így folytatod akkor búcsúzhatsz lassan a nickedtől :-))
Bár annyira nem vagyok vén marha mint hiszed, de egy fikanick sem vagyok mint te.
A beszélgetést itt befejezzük nem alacsonyodok le a te lumpen proli szintedre szerencsére az én gyerekszobám ablaka nem a disznóólra nézett mint vélhetően a tiéd:-))
kicsicsikó ha nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni az nem az én hibám, de a kedvedért megismétlem hátha megérted:
Szerintem hanyagolhatnád ezt a topicot:-))
Tehát nem megmondtam, hogy mi a kötelező a számodra hanem véleményt mondtam, és azt is csak udvariasan és men a te alpári stílusodban, és ha valami nem tettszik futhatsz a modikhoz te zsebtroll:-))
Zoli, ezt a szerénykedő ("én ebben nem vagyok mérvadó") dumádat már nem unja szerinted mindenki? Meg, hogy minden egyes mondatod egy seggnyalás kb? Amíg dolgoztál, a munkahelyeden is folyamatosan nyaltad a seggeket?
Bár én ebben nem vagyok mérvadó, szerintem is megérte ennyiért. Főképp, ha az itt- ott megjelent, eladó Előrék eszementen magas árait nézem. Nem is csoda, hí senki nem veszi meg. Viszont a Helikon jó helyen lesz nálad.