Keresés

Részletes keresés

Gabriel.jr Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1105
A kritikat a VOX elektronikus valtozatabol talloztam: www.vox.hu. Magazin nincs meg. Miota kivalt toluk a kedvencem - Cheese - nem vasarolom.

Hat igen. Mar emlitettem, a Bilincsben c. muvel en is megakadtam, de igeretet tettem, hogy megint megprobalkozom vele :). Hamarosan...

ui: Mostj jut fejembe, hogy egyik kollegam maig is rendszeres vasarloja a VOX-nak, ha gondolod elkerhetem tole a kiadvanyt, es beszkennelhetem a masolos haverokkal. Mar ugy is reg jartam felejuk :).

Előzmény: Dohi (1092)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1104
Mert a Stand után a Gyűrűk Ura a soros :)
Előzmény: Lord Iffy (1102)
Tonex Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1103
Egyetértek! Az egyik legjobb!!
Előzmény: Lord Iffy (1102)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1102
hát akkor ha megvan, miért nem olvasod el??? :O))
tedd meg. jó. :O))
Előzmény: -boneheaD- (1101)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1101
Nem azt mondtam hogy nincs meg , hanem hogy nem olvastam.......ami nem ua.
Előzmény: Dohi (1099)
CWorm Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1100
"Felfogtad ezt az avétos vakert? Ne mondd nekem, majd én mondom neked!" :)) Nagyon tetszett az a rész, mikor a Szemétláda a Kölyök szövegét utánozva beintette a "nemzetközi egyezményes jelet". (Úgy vettem észre, hogy King szereti ezt a szófordulatot.) Amúgy az egész Kölykös rész nagyon "érdekes" volt. :)
Dohi Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1099
hali!

tonex: a bilincsben szerintem is szar :)

iffy: christine rulez! az egyik kedvencem!

bone: ha meg nincs a polcodon, azonnal szerezd be! marmin a christine-t :)

-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1098
azt nem olvastam szóval légyszi majd oszd meg, milyen volt!
Előzmény: Lord Iffy (1097)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1097
dettó.
én most christine-zek.:O))
Előzmény: -boneheaD- (1096)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1096
Hát nem tudom, nekem nemigazán tetszik a Végítélet. A második kötet 100. oldalán tartok, és ugyan a jellemábrázolások jók, ahogy azt megszokhattuk, mégse jön be annyira..:( Nekem sok rész uncsi, sokat kihagytam volna belőle, mert felesleges. De:
- még lehet hogy a maradék tetszeni fog;
- ill. hogy bennem van a hiba :)
Tonex Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1095
Ha félelmetes az már alapban jó! Remélem igazad lesz, és nekem is nagyon bejön majd, de egyelőre csak küszködök, és lassan (de biztosan) haladok előre! :-)

És még egy dolog: A Bilincsben annyira nem tetszett nekem! Valahogy nem volt az igazi! Ti mit gondoltok?

Előzmény: Dohi (1092)
szamoca_1 Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1094
igazad van, de talán most pont azért tetszett, mert nem volt nagyon felfújva a vége, SPOILER! maga a tudat, h. a gonosz is így megszívhatja...:)
én is köhögtem 2x olvasás közben, ideges is lettem :))) érdekes volt belegondolni, h. mi lenne, ha ez tényleg bekövetkezne és mondjuk mi, SK topic túlélnénk :) lenne-e értelme a pénznek, áruknak,stb. ebbe iszonyú belegondolni. felborul minden társadalmi érték. Ezért volt számomra ennek a könyvnek több mondanivalója, mint a többinek... kicsit elémtárta az élet hiábavalóságát. Ti hogy vagytok vele?
Előzmény: CWorm (1093)
CWorm Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1093
Üdv!

NumeroUno: bizony ezen már dolgozom, és a Mikulás meg a Jézus is nagyon de nagyon besegített(ek?)

szamoca_1 hozzászólásához még annyit fűznék hozzá (azonkívül, hogy egyetértek vele, kivéve a végében :), hogy mikor elkezdtem én is megfázni a regény olvasásának idején, rögtön a szuperinfluenza jutott eszembe minden tüsszentés meg köhögés után. :) Félelmetes. :) De a vége...? Azt hittem, valami nagyobb durr lesz (na jól van...), mármint hogy valami kemény küzdelem jó és rossz között vagy valami... De "csak" ennyi? Látszik, hogy még tapasztalatlan King-olvasó vagyok. :) Na és az utolsó oldal, hm. De azért így is nagyon tetszik és érdemes volt elovasni, King kkhhhiirály! :)

Dohi Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1092
hali!

bone: ld. trohger kollega hozzaszolasat. pontosan ugyanez volt a helyzet itt is :)

tonex: a 'salem's lot csuuuuuuuuuuuucs! asszem azt olvastam masodjara. felelmetes! "open the window, mark!" - brrrrrr :)

gabriel: shining idezetet feltehetem az skhq-ra? :) koszi! ja, a voxos cikket nem tudnad beszkennelni valahogy? igencsak orulnek neki. koszi ezt is!

Előzmény: -boneheaD- (1083)
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1091
A VOX velemenye :(

Hearts in Atlantis

Stephen King regényeiből készülő adaptációkkal általában van egy probléma: az elkészült film általában nem éri el az eredeti mű színvonalát. Úgy tűnik, mintha nehéz volna King írásaiból jó filmet faragni: gondoljunk csak a Rémkoppantókra, vagy akár a horrormester által rendezett Maximum Overdrive-ra. Ugyanakkor persze vannak kivételek is: a Tortúra, Az állattemető, A remény rabjai és legutóbb A halálsoron is egész hűen követték az alapul szolgáló regényt. A Hearts in Atlantis azonban a félresikerült alkotások közé tartozik: hiába próbáltak meg mindent a film producerei - leszerződtettek egy korábban már hírnevet szerzett rendezőt (Scott Hicks - Ragyogj), valamint megszerezték napjaink egyik legjobb férfi színészét (a lassan legendává váló Anthony Hopkins) - az elkészült mozi mégis unalmas, erőtlen és vontatott. Maga Hopkins sem adott bele túl sokat tehetségéből: az Oscar-díjas veterán éppen csak annyit nyújt, amennyi a nézhető szint eléréséhez szükséges. A szereplőgárda többi tagja sem érdemel említést, pedig néhányan igencsak hálás szerephez jutottak. Maga a film egy évtizedekkel ezelőtti különös nyár történetét meséli el, amikor egy álmos amerikai kisvárosba egy rejtélyes idegen (Hopkins) érkezik. Az albérletet kereső férfi barátra lel a szobát kiadó nő fiában, aki heti néhány dollárért újságokból olvas fel neki. Ted Brautigan azonban egy titkot rejteget magában: olyasvalamit, amiért az őt üldözo titokzatos férfiak mindent megadnának. A Hearts in Atlantis az eredeti regény kivonatos és időnként zavaros változata - így nem csoda, hogy villámgyorsan léket kapott az amerikai mozik pénztárainál.

Korom Balázs

Link: www.heartsinatlantis.net

MacPet Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1090
Én a Végítélet 2. köteténél tartok kb. a a 70. oldalon. Kár, hogy láttam a filmet, ay arcokat, helyeket ahhoz próbálom igazítani. Azért tetszik.
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1089
Hetvegere elovettem az A ragyogas-t. Az utolso ketszaz oldalt egy "levegovel" olvastam el :).

"Mr. Ullman azt akarja, hogy egyik nap a nyugati szarnyat, masik nap a kozepso reszt, a harmadik nap a keleti szarnyat futse. Micsoda barom, nem igaz? Utalom a kis szarjankot. Egesz allo nap csak kaffog, mint egy torpepincsi, tudja, amelyik beleharap az ember bokajaba, aztan rohan es osszepisili a szonyeget. Ha az agy fekete por volna, nem fujhatna ki a sajat orrat. Ha ilyet lat az ember, csak azt sajnalja, hogy nincs puskaja."

Watson kiraly :)

szamoca_1 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1088
most fejeztem be a Vegiteletet, a Jezuska hozta az Az-zal egyutt, jo kis Karacsony volt :)
a Vegit. nagyon bejott, sztem az egyik legjobb jellemabrazolas, meg nagyon tetszett az eleje, amikor csak ugy szimplan leirja, h. megfertozte a mozit, meg az ettermet... tulkeppen felelmetes belegondolni, hogy akar meg is tortenhetne. engem ezzel kotott le nagyon. ja meg a vege is jo, de azt nem mondom el (erdekes h. ki marad eletben es ki nem)
Előzmény: -boneheaD- (1074)
NumeroUno Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1087
Akkor hamarosan már nem is olyan keveset fogsz.
Előzmény: CWorm (1086)
CWorm Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1086
Eddig kevés Kinget olvastam, de ez volt idáig a leghangulatosabb, a legijesztőbb. :) Nekem nagyon bejött.
Előzmény: Tonex (1085)
Tonex Creative Commons License 2002.01.13 0 0 1085
Egyelőre film..
És nemrég kezdtem, a 'Salems Lot-ot (angolul).. Nyelvtanulásnak is jó és érdekel is.. Nem sokat haladtam még előre mert bele kell jönnöm, de idáig elég jó..
Vélemények a könyvről?
Előzmény: -boneheaD- (1038)
TRohger Creative Commons License 2002.01.13 0 0 1084
Ezért jó vidéken lakni, itt lehetett jegyet kapni előtte pár órával a 2. előadásra. Az első 14-kor volt, akkor még nem értem rá. <;
Előzmény: -boneheaD- (1083)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1083
wow, hány nappal előtte vettél jegyet? én pénteken vettem mára és épphogy befértem. mondanom sem kell, a mozi dugig volt, rég voltam ilyen filmen hogy fullon lett volna a mozi.
Előzmény: Dohi (1082)
Dohi Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1082
hali!

bone: a lotr csucs! a konyv persze meg jobb, de a film is nagyon ott van! meg csutortokon megneztem :)

bosco: koszi a dicseretet, emu info megy maganban! insomnia: nekem onnantol kezdett tetszeni igazan, amikor megjelentek a kopasz fickok.

Előzmény: -boneheaD- (1075)
Bosco Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1081
Bocsesz, de mindig akkor jutott eszembe vmi amikor már ok-t nyomtam.

A Zebhegyezős vélemények után azt hiszem, aki SK-t szereti, rossz ember nem lehet :)

Előzmény: -boneheaD- (1079)
zsanna Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1080
OFF: a Zabhegyező, hát az tényleg csúcs!
-boneheaD- Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1079
Bos, ezt egyszerre nem lehetett volna elmondani?:)
Bosco Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1078
Jah, sorry, műxik az adataimban található e-mail is!
Előzmény: Bosco (1076)
Bosco Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1077
első pártíz oldal?:) Én most a 400. oldalt közelítem :))
Előzmény: Dohi (1073)
Bosco Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1076
Dohi: köszönöm a gratulációt :) A Zabhegyezőről alkotott véleményeddel pedig IGEN egyetértek :)

off

Jah, megírnád nekem, hogy az oldaladon található emukat hogyan kell használni? Soha nem volt c64-em, de a maniac mansion meg a folytatása hihetetlenül jó :)
CCS64 meg C64s asszem ezeket töltöttem le.

bosco@antisocial.com

Nagyon jó az oldalad, mind a kettő :) Grat!

Előzmény: Dohi (1073)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!