Helyszin: BP közeli zöldövezet vagy Budaörsi gokartpálya
Jönnek:
Sportivo
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Musty, Screeny (lélekben velünk :)
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE
Várjuk a program és helyszín javaslatokat!
Mivel a zöldövezet még nem alakul, ezért előzetesen maradjunk abban, hogy ha nincs jó javaslat (miért ne lenne :), akkor végső esetben a Budaörsi gokartpálya lesz.
En sajnos nem tudok jo helyeket.
Mert ugye olyan kellene, ahol parkolni lehet, raadasul ahhoz jo kozel hogy akarmit is csinalunk az autok kozeleben legyen...
Tavaly Kiralyreten volt RX-7 tali, de nem volt parkolo, es terero...
... ja meg gyufa :)) igy mentunk szalonnat sutni :)
Király! Kinyomtattam... :))) Szerintem annyira nincs gond az autókkal, hogy azért ül a topik... :))) Ki kellene találni hogy akkor a Mazda tali merre legyen? Pilis esetleg?
ma valahogy nagyon csend van... Biztosan az ido miatt! :-)
Az Klub oldalan ujabb menupont jelent meg, "Erdekessegek" nevvel. Varunk ide mindenfele okossagot, ami valamilyen modon kapcsolodik a Mazda-hoz.
SzaboZE! Neked is meg kell nezned...! ;-)
Barátom 323 GTR váltója megadta magát.Az új ára 2 millió Ft.Miután meghallotta, mentőt hívtunk és most pattogtatják az út közepén, kérlek segítsetek! Tudtok használtat? Hol nézzen körül.
Köszi.
SzaboZE: A Mazda Lap tok siraly! Asszem nekem is van egy-ket linkem, amivel hozzajarulhatok a Lap-hoz!
A radiator es a tukor szerelest meg megdumaljuk. Ha jo ido lesz (remelejuk hamarosan), akkor biztosan nekiesek. Majd egyeztetunk. Addig is koszi a segitseget! :-)
Sziasztok!
Van egy eladó Mazdája édesapámnak, gondoltam, ez jó hely lehet a népszerűsítésére.
Itt a hirdetés szövege:
Mazda 626 2. 0i 16v eladó. 1993 kiadású, gömbölyű, bordó metál. Új korától idős egyetemi tanár tulajdonos által haszált, mindvégig márkaszervízben szervízelt, fűtött garázsban tartott, szervízkönyves, nagyon megkímélt. Elektromos ablakok, tolótető, ABS, könnyűfém kerék, el antenna, Blaupunkt rádiós- magnó+ 10es CD tár, stb. 145e km. Megtekinthető: Miskolc- Budapest
Remélem sikerült felkeltenem valakinek az érdeklődését, kösz.
Tel.:30-400-84-34
Elindult a http://mazda.lap.hu/ !!!!!! Lehet véleményt alkotni, mi nem jó, mi legyen máshogy, a linkajánlásnál pedig várom a linkeket, amiket feltennétek!
Köszi a tippeket.. Tegnap délután elvittem szerelőhöz, mivel áramot kap a bendix, és a kocogtatás sem segitett. Szvsz a kefék közül lehet olyan, ami felakadt, vagy elkopott... Rosszabb esetben kommutátor zárlatos...
De ma délutánra készen lesz a kicsike..
Köszönöm a radiátortisztogatásos javallatokat. Igazából jól jöttek mert azt hittem bontás nélküli módszer nem nagyon van. Kipróbálom a vízkőoldót és megírom a tapasztalatomat. Üdv. Robi
Probald megnezni , ha idaig nem tetted a biztositekot ( de ezt biztos csinaltad:) esetleg probalampaval megnezni hogy kap e aramot a behuzomagnes. Ha igen akkor probald meg szetszedni , persze ha van kedved szerelni - onindito le. Magat az oninditot nem kell bantani , csak a behuzot szetszerelni es mektakaritani az erintkezoit. Talan segit, de ha nem akkor sincs nagy baj mert elviheted autovillamossagi szerelohoz :)) Esetelg meg lehet az a hiba hogy a behuzo elindulna befele , de megakad a lendkerekben , ilyenkor szoktak kicsit megtolni sebessegben a kocsit es probalkozni ismet.
Viziborz
Ui: ezek csak otletek , nem lattam az autot szemelyesen :)
Meg lehet próbázni, elég massziv a vas. De ha ütögetted már akkor nincs ötletem. Az elektromos részen kell körbenézni, végső esetben az inditómotort kell szétszedni.