A Duna Plázában még csak nem is tudtak róla, hogy ma jelent meg! Állítólag csüt-ön kapnak új árut. Majd felhívom őket. Úgyhogy helyette bővítettem a BB eredeti CD készletemet; most az 1984-et vettem meg 2850 Ft-ért! Az sok?
(Az összes magyar Ákos album kapható, nagyon nagy választék volt most!!)
Hol lehet kapni az albumot?
Csak azért kérdezem, mert a megjelenés napján (másnapján, gyakran hetében) még elég sok lemezboltban hiánycikk szokott lenni az adott lemez...
Senki nem akarja véleményezni a tribjut albumról (legalább) a Here Is The House-t? Nekem tetszik. Rulz a Szakos "zenéje", nameg Ákos hangja is igen érdekes(en jó). A többi dalt még emésztem...
"(...)Ákos is közönség-kedvencnek számított: újra bebizonyította, hogy nem csak dalaival, hanem egyéniségével, sajátos humorával is képes "megfogni" hallgatóságát. Szó esett arról a bizonyos Blikk-beli cikkről, amelyben ő (is) megkapta az "antiszemita" bélyeget... kedélyesen csak annyit fűzött a dologhoz, hogy ezek szerint "a heteroszexuális, keresztény, magyar férfi biztos, hogy homofób és rasszista". Ákos piros színű, eukonform ingében csak úgy szórta a poénokat. Éppoly sikeres volt itt, egy teljesen más összetételű közönség előtt, mint koncertjein..."
cliftony77: oké, akkor mikor is teázunk? :))
Köszi mindenkinek a gratulációt, óriási érdem ez számomra, nem is tudom mit mondjak... jajaj, a könnyeimmel küszködöm! Ahhh, köszönöm a családomnak, az Akadémiának... :)))
Kedvenc album(ok):
1. Beavatás
2. Vertigo
3. Hűség
4. Új törvény
5. Ikon
6. Test