Nagy gratula a helyezésedhez. Egy ici-pici szerencsével lehetett volna jobb is. Azt például nem értem, miért nem kerültél ezzel az eredménnyel az első csoportba?
Hidd el, megérdemled a gratut. Minden mérkőzéssel nő a tudásod, és ahogy most már magasabb szintűeket is megversz, majd a bajnokságban is jelentkeznek az eredmények. Én például a mostaniban nagyon elégedett lennék egy 12. hellyel:-)
Köszönet! Igen. Ebben a csoportban ez volt az eddigi legjobb helyezésem. Most viszont megint beleszaladok majd egy negatív eredménybe (bár ilyen már volt) Várható esélyek a 15 mérkőzésből: 1 győzelem, 9 vereség és 5 döntetlen. Ez maximálisan számolva 16 pont, ami ebben a csoportban semmire sem elég. És persze még azt is el kell érni:) Nektek sok sikert kívánok!
Az én végső eredményem is megszületett. Ötödik lettem. A finis nem sikerült rosszul. Egy 6:6-os döntetlen után 7:3-ra kapott ki tőlem az ellenfél. Hiába volt eggyel több nyert játszmám, mint a negyedik helyezettnek, a döntetlenek száma döntötte el, hogy én hátrább kerültem.
Tökéletesen meg vagyok elégedve az ötödik hellyel. Akárcsak Időgépnek, nekem is ez a legjobb eredményem a bajnokságokban. Úgy látszik, ösztönzőleg hatunk egymásra. :)
Hatalmas gratula Gépnek a 2. csoport 2. helyezéséért! Ha jól tudom, ez eddigi legjobb eredményed a bajnokságban!
Anikónak is gratulálok! Megértem, hogy nem vagy megelégedve a helyezéseddel, hiszen volt már jobb eredményed is, azt azonban ne felejtsd el, hogy minden egyes alkalommal erősödnek a mezőnyök. Egyre többen vagyunk, és egyre több az erős játékos. Szomorúságra semmi ok!
Ezen mondjuk lehet segíteni, ha folyamatosan frissülnek a kérdések,,,, Ez a honfoglalón elég gáz volt amikor még bejártam, hogy rettenetesen gyakran adta ugyan azokat és már csak tényleg a jó válaszra kellett emlékezni.
Hiába voltak a nagy számítások, a nyugaton a helyzet változatlan.
Még mindig ott tartok, hogy a végső győzelemhez 2 részgyőzelem kell, mert Moci ma valószínű mindkét meccsét hozza az 63, ha én egyet nyerek csak az meg 62.. És persze még azt az egyet is meg kell nyerni. Ha meg megnyerem, akkor megyek pofozógépnek az első csoportba:) Szóval nem könnyű a bányászat élete. Most viszont én is átkapcsolok idegelő üzemmódba.
Lehet így is!Ekkora véletlen valószínüleg nem terem:) Én sajnos nem tudom az elméleted élesben kipróbálni, mert a labirintban még pont nincs trónszékem. Másrészről, ha ez csak egy egynapos akció volt, akkor úgyis mindegy. Még így vagy 50 trónon ül a Medve:-) A Te sikeredhez gratulálok!
Van egy olyan érzésem, hogy a játékkészítők most kivételesen belenyúltak a játékba. Olvasták, hogy nagyon sokat panaszkodunk Medvehangya miatt, hogy verhetetlen, és bosszant minket, hogy nem tudunk trónra ülni miatta. Tartanak tőle, hogy többen elveszítjük a játékkedvünket.
Ezért szerintem kiválogattak több olyan kérdést, amire nem tudott válaszolni, így győzhettek most ellene.
Persze ez csak az én verzióm. Az is lehet, hogy véletlen, de ezt kevésbé hiszem. :)